Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

edan

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de edan

  1. e cineva din iasi care merge la ciuc in 12.08,poate mergem impreuna
  2. ce stiti despre angajarea soferilor de la waberers pe ungaria.conditii,salarizare,sa.
  3. stie cineva cand incep cursurile la wabe.su daca aau inceput serie pe 10.06
  4. sunt din iasi,este cineva programat pe luni? nu stiti daca incep cursuri?daca merge cineva la ciuc sa ma sune la 0742138624 multumesc
  5. edan

    ce stiti despre...

    Buna ziua Vă trimitem acest e-mail în urma aplicării CV-ului dvs. pe Infomunca. Suntem o agenţie care oferă consultanţă în vederea identificării unui loc de muncă. Ofertele de locuri de muncă pentru care oferim consultanţă le puteti găsi pe site-ul www.europajobs.ro Consultanţa în vederea identificării unui loc de muncă se acordă în urma înscrierii dvs. în baza noastră de date, înscriere ce se face pe baza următoarelor acte: copie carte identitate, copie certificat naştere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie carte de muncă şi diplomă studii, adeverinta de la medicul de familie, cazier judiciar, copie pasaport (dacă este cazul), 4 fotografii tip pasaport, 1 fotografie integrală, un CV, 186 Ron (TVA inclus)- taxă de înscriere nereturnabilă (pentru procesarea dosarului). Actele le depuneţi personal/ poştal la unul din sediile noastre din Botoşani- Str. Calea Naţională, nr. 44C, et. 2, lângă Stadion, Iaşi- Şoseaua Moara de Foc, nr. 35 (clădirea Gelsor) sau le trimiteţi prin e-mail la adresa: cristina.dumitras@europajobs.ro iar taxa de înscriere se poate depune în contul firmei: RO69BRDE070SV26199400700 urmând ca noi să vă trimitem ulterior factura si bon fiscal. Din momentul înscrierii începem procesarea dosarului dvs după care vă îndrumăm spre unul dintre partenerii noştri care se va ocupa de selecţia şi plasarea dvs la locul de muncă potrivit cerinţelor şi calificarilor pe care le aveţi. Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri, nu ezitaţi să ne contactaţi la unul din numerele de telefon: 0752 243 208, 0752 243 220, 0231 532 098.
  6. ce credeti despre acest raspuns Buna ziua, La anuntul dvs. cu privire la postul de sofer pe comunitate va comunicam urmatoarele: -Firma are sediul in Slovacia, garajul firmei langa Viena -se lucreaza in UE,Austria, Franta,Belgia, Olanda, Germania, Italia, Elvetia -se plateste 45euro/zi pe comunitate, ce depaseste 11.000 km, inca 9 centi la 100 km -dupa 6 saptaman , 2 saptamani liber. Pe perioada cat nu se lucreaza se plateste doar contributia sociala - Masinile sunt MAN euro5, un singur sofer pe masina, sunt monitarizate GPS, consumul de motorina este monitorizat ,carduri de motorina. -se lucreaza pe remorca cu prelata -angajare imediata -garantia si recomandarile constituie un avantaj -se solicita profesionalism, corectitudine BULETIN, PERMIS, CARD TAHO, CARD BANCAR VALABIL IN EURO SI SA ANUNTATI CAND PUTETI AJUNGE LA VIENA.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.