Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

JULIO

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de JULIO

  1. Buna ziua. Nu. Pe acest forum nu a dat nimeni nici un semn. Eu colaborez de ceva vreme o cu firma, însă ca fiecare dintre cei ce fac aceasta meserie, aspir la ceva mai bun. Dv, cunoașteti vreo firma sau aveti vreo oferta?
  2. De semeni, rog colegii care sunt mai binevoitori, daca ştiu vreo firma serioasa ce are volum de lucru pentru 2 soferi, ce colaboreaza cu tractionisti, sa dea un mesaj. Multumesc!
  3. Detin 1 Cap tractor standard, 480hp, euro5, disponibil pentru lucru in echipaj pe comunitate. Exclus ofertele sub 0.90 €/km Email: parvu_01yahoo.com
  4. Salutare! De curand am primit o notificare, cum ca de la 01.03.2016 au aparut modificari la programul de lucru in echipaj. Daca are cineva mai multe detalii, il rog sa ne lumineze si pe noi.
  5. Amendabil pentru firma. Nu am patit personal, insa din ce am mai discutat si cu alti colegi, au fost cazuri de sanctionare pentru depasirea celor 28 de zile si la controlul obisnuit, pe traseu. Dr bune
  6. Descarcarea cardului tahograf se face la cel mult 28 de zile. Se poate si mai vreme sau chiar de 2 ori pe luna. Dupa 28 de zile, daca nu e descarcat cardul, e amendabil.
  7. Buna ziua ! Daca mai este valabil anuntul, as dori mai multe detalii pe mail: parvu_01@yahoo.com Multumesc !
  8. Iveco Stalis 500hp model 2012,resetat din Jonquera pana in Gremania si retur pana la Barcelona 4t, respectiv 3,8t, apoi gol pana in Murcia cu duba frigorifica, consum 26,8 l/100km...cel mai putin, si cel mai mult 42l/100km, tot din Jonquera pana spre Lyon, cu vant puternic din fata,incarcat la capacitate maxima.(40t).
  9. Salut colegi! E cineva dintre colegi,care a lucrat pe ambele variante ce ne poate da mai multe informatii despre consum..de exemplu.?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.