Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

geoady

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre geoady

  • Dată Naștere 04/21/1975

Profile Information

  • Locatia:
    Braila

Contact Methods

  • Yahoo
    grg_ady

geoady's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. CE E in exprimarea voastra ca nu va mai inteleg .....parca ati tradus cu tata gugal.Nu oi fi eu dus pe la scoala dar exprimarea voastra lasa de dorit , numai cuvinte agramaticale.Incercati sa scrieti coerent ca sa va poata intelege tot romanul..Ceva noutati despre K B ? barfe?
  2. Asteptam sa mai scrieti si pe aici ma refer la cei care mai sunt angajati la K.B.Sunt destui amatori care doresc informatii despre conditiile de munca. Sa nu uitam de barfe...
  3. Cico daca te uiti atent si verifici o sa gasesti plin youtube de astfel de serbari mai ales cand implineste o anumita varsta.
  4. Cu prelata transporti aproape orice in afara marfurilor perisabile.Se respecta programul zilnic de conducere cat si cel saptamanal mai ales daca esti singur pe masina.Programul e destul de lejer,in functie de dispecer si speditie.
  5. Aveti dreptatate in privinta bauturi si a nesimtirii unora dintre "colegi" dar sincer ati deviat de la subiect si incercati sa protejati anumite interese.Ca sa nu ne mai ascundem dupa degete, oricum suntem un popor constituit din toate natiile care si-au lasat progeniturile pe plaiurile romanesti, nu o sa fim in vecii vecilor la nivelul civilizatiei vestice. Alex ,Catalin,Ionut daca cititi atent ce s-a scris o sa gasiti toate informatiile utile si apropo nu se cer comisione sau bani de transport.Acum 2 ani poate da dar "baieti" respectivi au disparut de mult din peisaj.Cum s-a scris mai sus si din ce am aflat ; angajarile sunt stopate pana dupa sarbatori sau pana o sa se achizitioneze masini noi.Din punctul meu de vedere firma e ok iar majoritatea isi fac treaba cum se cuvine,mai sunt si cateva exceptii,in rest totul e ok cu o completare ...poate se mai ridica putin stafeta sau retributia lunara... recunosc sunt si eu roman. "drumuri line si sanatate ca-i mai buna decat toate "
  6. Domnule Administrator, va rog respectuos sa nu inchideti si acest topic din simplu motiv ca exista oameni care sunt interesati de soarta acestei firme cat si de condiitile de angajare .Rog si utilizatorii acestui forum sa pastreze un limbaj adecvat pentru a continua "povestea de viata" spusa de conationali trecuti prin asprele incercari ale vietii.Dupa cum observ discutiile s-au purtat cat de cat civilizat fata de alte teme incepute iar inchiderea topicului e o decizie incorecta din punctul meu de vedere.Exista si alte metode de a pune capat divergentelor aparute intre useri. ( gag utilizator , ban utilizator ... ultim caz inchiderea topicului.) De ex; asteptam raspunsul colegiilor in legatura cu noua salarizare implementata la K.B si noile impresii. user-horis Sarbatori fericite ! Drumuri cat mai line ... Mutumim pentru promtitudine ...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.