Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

XMANN

Members
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de XMANN

  1. Dreptate Made in romania,sa mori de ras nu alta.Ai putere faci legea dar nu poti da un raspuns.Omul a avut o ultima dorinta Documenteazate costy67 si ai sa intelegi cine posteaza aberatii. Cred ca santem mai multi care urmarim subiectul si asteptam cu nerabdare un raspuns concret de la voi CEI CU LEGEA,este sau nu legal, si daca nu este DE CE? mai am o intrebare ptr. mario si gongy-de ce nu a-ti intervenit pana acum sa ne lamuriti? oare nu ca sa nu va faceti colegii colorati de ras?
  2. Da sa rezolvat dar de ce ai sters si postarea mea? O simpla editare a acelui anunt cred ca era suficienta. Am vrut sa arat cam cum cred unii moderatori ca fac DREPTATE,ca multe din,,actiunile,,lor pot fi si gresite.
  3. Acea companie daca isi cunoaste interesele nu angajeaza ,,slab pregatiti,,are nevoie se profesionisti. Petrecere frumoasa de revelion si un an mai bun,
  4. Unde sa ajuns de la un film,ce importanta are cate minute iau trebuit sa bage la rampa? rezultatul conteaza pana la urma.Vad ca sant si incepatori care il critica,baieti cand veti baga ptr. prima data la rampa rugati pe cineva sa filmeze si postati aici, . Numai practicand inveti,incetul cu incetul. Dau dreptate si celor care afirma ca daca nu ai habar de soferie mai bine te lasi. LA MULTI ANI!
  5. XMANN

    noul iveco hi-way

    oare experienta vorbeste?
  6. Tebuie sa ai in primul rand incredere in prieteni, ma bucur ca colegii te-au convins sa iti schimbi hotararea luata dupa raspunsul lui gabytrucker, iti pierduse-si de tot optimismul,erai foarte dezamagit. Multa bafta si nu uita in viata bazeazate in primul rand pe familie,prieteni si apoi pe alte persoane.
  7. LA MULTI ANI ROMANIA.! SI ROMANI DE PRETUTINDENI.
  8. Lectura placuta si bafta la examen http://www.soferii.ro/Forum/index.php/topic,1796.msg9993.html#msg9993
  9. Citat din postarea colegului Raduro 1985 LOGIC: conduci sambata 10 ore (cu conditia sa nu iti fi prelungit in saptamana respectiva niciodata perioada de conducere la 10 ore), duminica tot 10 ore (legal, in saptamana asta nu mai poti conduce 10 ore), dar duminica la ora 24:00 incepe o a doua saptamana. Deci, inclusiv luni si marti mai poti conduce cate 10 ore. Intradevar incepe o noua saptamana dar tu esti tot in aceeasi saptamana de lucru pana la urmatoarea pauza saptamanala,(confundati saptamana normala cu saptamana de lucru).DECI nu ai cum sa conduci 4 zile la rand 10 ore. >
  10. Merge si cu ultimele harti de la navteq?
  11. Pe parcursul a 6 perioade de 24 ore,adica o saptamana de lucru nu ai voie mai mult de 2 ori 10 ore.Saptamana de lucru incepe dupa o pauza saptamanala (45h sau 24h)iar prima zi poate fi in orice zi a unei saptamani normale.Eu asa am invatat,cred ca nu gresesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.