Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Boby88

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Boby88

  • Dată Naștere 10/03/1988

Profile Information

  • Locatia:
    Dej

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Boby88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Cristi eu doar in decembrie vin acasa. Crezi ca o sa fie posibila remedierea acestor probleme atunci? Cat ma costa reparatia? Acumulatorul si carcasa nu le pot schimba eu? Ai fi dispus sa mi le trimiti?O zi buna
  2. Salut Cristi. Este modelul cu rama de plastic. Suportul nu mai tine asa bine dispozitivul in cleme...si-au facut un joc. Faptul ca nu tine incarcat nu ma deranjeaza asa mult pe cat ma deranjeaza ca, carcasa pur si simplu s-a desprins. Si chiar am avut grija de el. Doar eu am umblat cu el si atat. Daca cei de la PilotOn ar face o carcasa mai calitativa ar avea doar de castigat!
  3. Buna tuturor. Revin si eu cu unele impresii despre aparatul achizitionat in luna decembrie 2012. In privinta softului sunt multumit,hartile sunt bune, semnalul este acceptabil desi uneori si sub un pot pierde semnalul... Acuma vin partea proasta: calitatea materialelor din care este facuta carcasa aparatului lasa foarte mult de dorit, desi am avut grija de el in partea de sus pur si simpu sa desprins. Nu lam scapat pe jos niciodata nici nu am dat cu el de nimic pur si simplu din senin s-a desfacut. Bateria tine extrem de putin si nu pot sa imi dau seama de ce, iar incepand de azi am vazut ca si suportul face figuri si anume ca nu il mai fixeaza bine aparatul. Sper ca pe viitor daca o sa mai achizitionez un astfel de aparat sa se remedieze cel putin problema cu carcasa care din punctul meu de vedere este sub orice critica. Va doresc drumuri bune.
  4. Stimati colegi va rog sa ne ziceti si noua ce stiti despre Fertrans Italia? Va multumesc anticipat pentru informatii.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.