Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

horia

Members
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

horia a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 19 2015

horia a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Locatia:
    woodstock N.B.

Contact Methods

  • Yahoo
    horia

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

horia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. chitown, ti-am trimis nr. de telefon. Suna acolo si stabilesti mai departe ce trebuie facut in vederea obtinerii LMO-ului si contractului.S-ar putea sa aiba in alb.In rest nu e mare lucru, hartogarie multa, dar nu f. complicat. Te rog insa sa spui pe forum, chiar daca santem numai trei care il cutreieram, cati bani mi-ai dat, sau urmeaza sa-mi dai, pt. ca un oarecare m-a acuzat ca as lua bani de intermediere. Daca ai orice nelamurire, fara discutie, scrie-mi. Intru si eu cand pot pe forum, ca am de lucru de nu-mi vad capu. nu-mi merge tasta cu apostroful, asta ca sa stea orice oarecare linistit. ne auzim...
  2. salut, lumeee!!! ninge ca-ntr-o felicitare de Craciun. Savimbi, astept mail-ul cu pricina inca. Am pasaportul bagat in plic, astept doar adresa de destinatie. Da, razboiul neuronilor... Am lungit-o prea mult ca nu mi-a prea pasat, acum zici ca-mi pare rau. Vezi, Iftime a cedat si s-a dus acasa, insa deja vrea sa vina inapoi. In legatura cu incitatul, Dle cico, dumneata consideri, el considera, noi consideram. Ai urmarit de cate ori un oarecare m-a jignit? Atunci de ce nu ai considerat? Greselile gramaticale aratate trebuiesc menajate? Sa nu mai vorbim de lipsa bunului simt. Se vede foarte bine educatia primita , in spatele literelor ingramadite de cineva.Daca un oarecare face gafe, trebuie sa le ascundem? De ce? Sa ai o zi buna.
  3. Poate recunoaste cineva recunoaste citatul: "cine citeste sa inteleaga", sau poate cunoaste tipologia individuĺui care asteapta autobuzul si striga la cei care sant urcati ca nu-i fac loc si lui, iar dupa ce se vede urcat, striga la cei ce vor sa urce, sa-l astepte pe urmatorul,sau sa mearga pe jos, ce, adica ei nu vad ca asta-i plin? Sau, mai simplu, pe YouTube, Plesu si Liiceanu in emisiunea : "ce e prostia". Multumesc.
  4. E simplu de venit in ca. 1) testul IELTS, 2) contract de munca si LMO, 3) aplicatia pentru viza, 4) controlul medical, 5) viza, 6) biletul de avion. Restul de informatii in detaliu se gasesc pe site-urile oficiale. E mai usor sa stai la caldurica si sa tot pui intrebari despre ce si çum. Adevarul e ca nimeni nu o sa poata sa-ti spuna cum o sa-ti fie TIE aici. E greu sa te infigi in necunoscut, este? Hi hi hi Hai inca o perla si gata. eliminat o sa te rog sa ai grija pe viitor,pot coonsidera ca inciti pe cineva ...
  5. Bine Lihut draga, sper ca am terminat-o amandoi, am alte preocupari, cu mana pe inima ti-o spun, nu am avut de-a face cu persoane de felul tau, I-am indepartat repede. Am cunoscut si imi sint inca prieteni, oameni cu opt clase dar, cu bun simt si autodidacti. La tine e tarziu acum, defectele tale s-au accentuat cu varsta, nu au fost corectate la timp. Asta e, ai dreptate, "de unde nu e nici Dumnezeu nu cere". Mai cred ca viata ta e forumul asta, ar trebui sa iesi mai des in lume, mai inveti si tu cate ceva nou. Pana in viata de apoi, unde deja mi-e frica sa nu te intalnesc, te salut.
  6. Savimbi, vine iaaaarnaaaa!!! Ha ha ha... Sa inceapa dansul!
  7. Am sa incerc sa-l ignor pe individ. Oricum stiu cine e. Scuzele mele fata de cei mai sensibili, insa e asa de tentant cateodata sa mai asezi in banca lui cate unul care, impreuna cu altii ca el, m-au facut sa plec din tara. Am crezut insa ca I-am lasat acolo, fugi domn-e d'aici ca sant pretutindeni. Felicitari celor care mai rezista cu stoicism inca printre ei si nu au fugit mancand pamantul.
  8. eliminat..indicat sa citesti urgent regulamentul..
  9. Te rog lasa-ma in pace si cauta-ti de lucru cu altii de teapa ta!!!(cei care scriu DINTRA-L)
  10. Mai pune ceva langa acel (L) pe care l-ai despartit de DINTRA!!!!!se simte cam singur,mai Prutene!!!Soferia... bat-o vina!!!Sau poate asa se scrie prin satul tau de langa Bacau!!!Se vede c-ai inceput soferia de la 18 ani,imediat dupa ce ai absolvit clasa a 2 a la scoala de la tine din sat(de langa Bacau)!
  11. Tirule draga, sant Horia nu Horea si se spune alternativa nu alternative. In ce priveste limbajul de camionagiu pe care de fapt il stapanesti mai bine decat cel uzual e un limbaj ce da bine in parcarile pe unde ai dat motorina pe bere. Poate ca acolo pe langa bacau asa se zice ca daca ai ajuns pana in italia ai vazut jumatate de lume. Dar vreau sa-ti atrag atentia asupra nesimtirii cu care de fapt chiar jignesti jumatate de lume, tu, un SOFER cu doua clase. Dupa ce te-ai instalat bine mersi la ei si mananci si tu o chifla, dai cu noroi in ei. Sa-ti fie rusine cand iti iei salariul, cand mergi la cumparaturi sau cand trimiti bani la tine in sat. Tot respectul pt.voi astia care va laudati ca stiti sa dati cu spatele!!!Apuca-te sa scrii o carte si nu mai umple net-ul de tampenii. Bine capo???
  12. Tirule expres tu nu AI fost prost si ignorant. Nu te-ai schimbat, stai cuminte, mananci multe prune in micul tau univers. Nu mai zapacii lumea cu italia aia a ta si cu porbagajul tau plin de ciocolata cu 60 de centi cu care mergi de sarbatori acasa. Lasa-neeee
  13. E greu sa vezi lucrurile din punctul meu de vederi si eu dintr-al tau. Las-o asa. Ai zis ca vrei sa vi. Hai. Doar sa ai grije mare dupa ce alergi si ce-ti doresti. In rest de tine depind toate.
  14. 1 506 375 4242 asta e nr. de telefon de la biroul firmei unde lucrez eu. Daca esti interesat, suna si vei primii toate detaliile. Daca mai ai nelamuriri iti voi raspunde. Salut.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.