Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

boncoi_b

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre boncoi_b

  • Dată Naștere 07/12/1974

Profile Information

  • Locatia:
    londra

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

boncoi_b's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. ATENTIE FOARTE MARE LA FIRMA ALEXIA TRANSPORT DIN BUCURESTI MARE TEAPA CARE VA DA SOTIA PATRONULUI SI EL INCLUSIV CEI CARE AU LUCRAT LA FIRMA ACEASTA SA MA SUNE EU MA JUDEC CU EL PENTRU BANII MEI MUNCITI LA EL NR NEU DE TEL DACA VRETI SI VOI SA VA RECUPERATI BANI DE LA FIRMA ACEASTA ).0743.590.821 te rog sa folosesti minuscule !
  2. colegul eu am lucrat la iei are vreo 3 sau 4 camioane mercedes 1843 megaspice,si lucreaza cu oliva logistic in oliva valencia,cu domnul mincinos dumitru iti promite ca iesi la 1500euro pe luna de unde am lucrat si pe o luna am luat 400e,feriti-va de firma asta eu ma judec cu el acum sant soferii care au lucrat la alexia sa ma sune 0743590821.
  3. si eu am lucrat cu un coleg si in 2 luni am luat 1200euro,incredibil dar adevarat niste tepari de peste prut si ea katalina si nicolae trebuia sa le dai telefon sa te rogi sa ti dea banii salariul tau muncit cu greu noi le am lasat camionul la irun si am plecat ne au tinut 2 saptamani pe loc fara bani si fara mancare iam sunat zi de zi nu raspundeau la tel,in definitiv a raspuns o dispecera maria sau zinaida si ne au spus sa ne facem bagajele asta a fost raspunsul lor nu am mai rezistat asa ca le am lasat masina cu colegul la irun si am plecat si pe la irun pe la un service pe acolo avea datorii mari acum ne suna sa ne intrebe unde camionul cica nul mai gaseste vrajeli de ale lor vorba lor era amush si maine ,si cand al sunai nu mai raspundea la tel avem de luat fiecare cate 1800euro,DAR AI ROG SA -SI IA LUMANARI DE IEI CHIAR ACUM IN POSTUL SFANTULUI CRACIUN SI SF NICOLAE
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.