Jump to content

sorin_matias

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sorin_matias

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Location:
  Cluj-Napoca

Contact Methods

 • Yahoo
  sorin_matias
 1. Salutare Am de vanzare un receiver GPS + stick bluetooth + soft IGo pentru ca sa folosesti laptop-ul pe post de GPS. Pretul; este de 80 lei neg + taxele postale. Laptop-ul se conecteaza la receiver-ul GPS cu ajutorul stick-ului bluetooth si ruleaza IGo excelent. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la tel 0740561063
 2. Daca ajungeti prin Anglia si tebuie sa faceti weekend-ul acolo puteti oricand sa incercati sa parcati langa o piata de vechituri.Eu tot opresc la Swanley (codul e br8 8pp).E la intersectia dintre M20 si M25 .
 3. Poti sa le zici ca ai ceva probleme si sa faci protectia muncii joi si vineri si asa nu pierzi timpul.La waberer's ai nevoie de calm si rabdare.
 4. Am fost si eu angajat la waberer's din ianuarie pana in martie 2010.Soferii de acolo numai se plang.Cu mine au fost relativ corecti.La angajare se face cam 1 saptamana protectia muncii si training(cel putin asa a fost la mine).Am fost cazat la o pensiune si banii mi-au fost retinuti din salar.Se merge la consum si daca il depasesti ti se retine din salar.Nu am facut foarte multi km pt ca asteptam cate o zi pentru incarcare.Coordonatorul cu care am lucrat eu primea cursele din ungaria si trebuia sa fiu gol cand cerea o cursa noua si acesta era motivul pt care stateam mult dupa o noua cursa.Pent
 5. Sal.Imi poti spune ce firme cat de cat serioase sunt prin cluj?Eu am lucrat la transmec acum 2 ani si era binisor.Eu am fost multumit.Acum imi caut un loc de munca si as vrea la o firma din cluj si nu prea stiu ce firme sunt si care sunt cat de cat serioase.
 6. Vand nokia 810 car kit in cutie.Nu a fost folosit deloc.Pret 100 eur neg.)0755388990
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.