Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ceaky

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Ceaky

  • Dată Naștere 03/24/1987

Profile Information

  • Locatia:
    bucuresti

Contact Methods

  • Yahoo
    ceaky

Ceaky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Ms mult colegii.Nu am treaba cu vecinii.fac curse locale iar camionul sta la firma in weekend. Drumuri Bune!
  2. salut colegii. Poate un coleg sa imi spuna cum procedez cu diagrama de weekend .De ex bag diagrama vineri seara la ora 17:00 si o scot luni dim la 8:00. Trebuie sa trec pe ea Weekend? are ceva daca se incaleca pe pauza! Multumesc mult!
  3. sal. Au un anunt de angajare, vroiam sa stiu cat sunt de seriosi..
  4. Va multumesc mult colegii.. Un mare LIIIKKKEEE pt site-ul asta .. Drumuri bune !
  5. Multumesc pt raspunsuri colegii.. Drumuri bune!
  6. salutare...Stie cineva unde pot face analizele in bucuresti ,cat dureaza si cat costa? Daca le fac pentru transport persoane este valabil si pentru transport marfa? Va multumesc!
  7. ms pentru sfat. Contractul il face pe 1 luna la inceput..o sa ii cer ca la banii astia sa fac doar intern.. credeam ca in general si la autocare se face plata ca si la tir. ex:10 e /100km .
  8. Sal colegii.. ieri am fost la un interviu si are masini pe bucuresti ( isuzu si sprinter) face curse numai cu contract in general pe bucuresti mai rar in tara si strainatate.aici pe romania da 1300ron si sambata sau dum 70 ron + 2 mese pe zii kand esti plecat in tara sau strainatate. chestia e k si in strainatate tot 70 la zi doar daca esti in weekend daca nu primesti doar masa.. kam cat se plateste in extern pe un microbuz 17+1??? Multumesc! Conform regulamentului scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k este interzis.Te rog sa te conformezi acestuia.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.