Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

edi355

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre edi355

  • Dată Naștere 09/02/1985

Profile Information

  • Locatia:
    Sibiu

edi355's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Si eu il folosesc de 2 saptamani. E foarte bun programu. Problema e ca mai uit cateodata din graba sa il pun pe pat cand ma opresc. Poate ar trebui sa cumpar varianta pro cu functia automata gps.
  2. Felicitari Catalin , sa ne mai tii la curent cu ce se mai intampla la Hartl dupa ce pleci !!!!
  3. Sunt foarte multe cafenele si restaurante in centru oraselor prin care noi transitam care ofera internet gratis. Problema noastra e ca noi nu putem sa parcam in centru orasului ca sa ne facem pauzele. Eu zic ca trebuie profitat la maxim de tehnologia asta ca sa ne usuram viata. Am facut comanda la o antena , HAHA deabia astept sa o probez
  4. Am gasit eu ceva ce te ar putea interesesa . Sper sa te ajute Pe okazii cauti antena directionala , cu aceste gageturi prinzi wifi de la distante mai mari. http://www.okazii.ro/cautare/antena+directionala.html Daca te intereseaza ceva mai de calitate am gasit un site in google pe nume worldnet.ro , am vazut acolo tot felu de nebunii pentru wifi. Ce mi a sarit in ochi este antena asta http://www.worldnet.ro/produse/309-Adaptoare-Wireless/315-USB/998-KIT-ALFA-AWUS-036H---ANTENA-BABUYAGA-14DBI-2.4GHZ-LUNGIME-CABLU-3M-.html?sursa=merch Ar fii chear interesant sa circuli prin europa cu camionul si sa prinzi wifi de la distante foarte mari fara mari eforturi. Iar daca vrei sa iti faci singur o Antena Wifi , gasesti pe youtube filmulete pe nume cantenna. Practic este o antena facuta dintr-o conserva. Iti las aici un link http://youtu.be/VXZtPWRmya0 Sper ca am fost de ajutor , drumuri bune iti doresc colegu.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.