Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Boris Buhu

Members
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Boris Buhu a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 4 2016

Boris Buhu a avut cel mai apreciat conținut!

Despre Boris Buhu

  • Dată Naștere 03/21/1983

Profile Information

  • Locatia:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Boris Buhu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație Comunitate

  1. Buna ziua colegi. As dori informatii in legatura cu firma "HANNON" din Irlanda. Orice informatie e binevenita. Multumesc.
  2. Dupa aproximativ 4 ani ma intorc la topicul asta si ma ia o stare de... euforie Pe atunci eram incepator si visam la Hartl... acum sunt satul de kilometri si condus noaptea si de BAIETII care abia asteapta sa ma amendeze!!! Succes incepatorilor.
  3. E scris mare pe remorci alaturi de numele firmei. Ce-i drept am vazut doar in Ungaria remorcile astea.
  4. Care e faza cu remorcile de la "Waberer's" cu inscriptia "Semerey"? Au fuzionat?
  5. Salutare colegi si fosti colegi. Spuneti-mi si mie ce mai e pe la firma asta? La garaj tot Bernard e seful? Aceeasi baieti buni la service? La Timisoara tot Camelia taie si spanzura? Nu am intrat de mult pe site si m-a cuprins un "feeling" aparte in legatura cu acest topic. Drumuri bune!
  6. Cand visam si eu la soferie, in fata calculatorului, acceptam orice salar sa pot merge si eu pe comunitate, sa conduc "masini mari", sa fiu cineva. Acum cand deja am experienta, si am condus catva timp pe afara, va dau perfecta dreptate. Viata de sofer e frumoasa, dar nu pe bani putini. E batjocura. Am parasit lumea "de comunitate" si am revenit in tara, pe bani mai putini, dar macar sunt acasa cu familia mea, cu fiul meu, care ma alearga mai ceva ca un dispecer. In concluzie: soferii cu experienta vorbesc lucruri de tinut seama pentru un incepator. Ei nu vorbesc din auzite, vorbesc din EXPERIENTA.
  7. Tu domnule a(u)di... nici acum nu ai ajuns la Hartl? Incredibil!!! Eu zic ca tu esti unul din birou de la ei!
  8. Ce inseamna "despre ce se mananca Hartl"? Daca imi explici, atunci iti explic si eu cum sta treaba si de ce am afirmat ceea ce am afirmat. Asa pentru inceput iti zic ca am lucrat la ei. Convingator?
  9. Are dreptate colegul. Semnezi demisia inainte de a pleca in Austria.
  10. Va spun eu sigur, cei din apropierea Timisoarei au intaietate. Ei merg acasa la fiecare 4 saptamani, deci Hartl plateste mai putin. Nu prinzi luna intreaga sa iei salariul intreg. Cei din Moldova stau 2 luni.
  11. Winis care-i viata? Ai renuntat deja la visul tau? Sau deja ti-ai facut experienta si ai plecat de la hartl in alta parte asa cum facem toti??Bafta la toti soferii incepatori! Aoleu Acum am alt nume de user. Hartl e deja amintire pentru mine. Am petrecut momente magice acolo. Si momente nasoale. Datorita firmei asteia, am gasit un loc bun, sunt acasa in fiecare sambata si duminica. Nu voi uita niciodata firma asta
  12. Zice bine colegul. Schimbi remorcile cand ti-e lumea mai draga. Asa ziceam si eu: Bernard si Camelia strica totul la firma. Dar de invatat ai ce invata la firma asta.
  13. Tu bine ca stii engleza ----> "Think positive" Nu stii romana ----> "promti"
  14. "pentru frate" Tare de tot!
  15. Eu am stat cu Madalan Cristi la hotel in Timisoara inainte de plecare... nu va legati de el ca e baiat bun si destept. Fiecare are parerile lui in legatura cu firma asta. Am mai zis-o si repet: e un loc super, daca nu calculam aici seful de garaj si scorpia aia de la biroul din Timisoara.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.