Jump to content

alinu29

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About alinu29

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 03/01/1980

Profile Information

 • Location:
  Iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Colegu aici la LLACER Y NAVARRO are dispeceri romani?
 2. alinu29

  Atestate

  CPIa confera titularului aceleasi drepturi ca si CPI, cu respectarea prevederilor art. 4: ART. 4 (1) Conducatorii auto ce fac obiectul prezentului ordin pot conduce vehicule destinate transportului rutier de marfuri in urmatoarele conditii: a) conducatorii auto titulari ai unui CPI pot conduce de la varsta de 18 ani vehicule din categoria C1, C1E, C si CE; conducatorii auto titulari ai unui CPIa pot conduce: - de la varsta de 18 ani vehicule din categoria C1 si C1E; si - de la varsta de 21 de ani vehicule din categoria C1, C1E, C si CE. (2) Conducatorii auto care fac obiectul prezentului ordi
 3. alinu29

  Atestate

  Nu stiu daca poti sa le faci pe amandoua odata, daca crezi ca te descurci cu invatatul si cu banii? dar sa stii ca este destul de mult de invatat, mai ales ca, avand permisul luat recent, trebuie sa faci atestatul de marfa initial (CPI) - unde ai 40 de intrebari pe calculator, 30 de intrebari directe la care trebuie sa scrii tu raspunsul, si studii de caz. Apoi la ADR ai pentru colete si cisterne(daca vrei) sunt iar doua examene diferite, si de regula se dau toate in aceeasi zi. Apoi, mai ai de dat si proba practica pentru atestatul de marfa (conducere).
 4. alinu29

  Atestate

  Cine are nevoie de intrebari si raspunsurile pentru atestat marfa (certificatul de calificare profesionala CPI, CPC) postati aici sau trimiteti mail la alinu2980@yahoo.com.
 5. alinu29

  Totul despre ADR.

  Pentru cei care au nevoie de raspunsuri la intrebarile pentru atestat marfa (CPI, CPIa, CPC), trimiteti mail la alinu2980@yahoo.com.
 6. alinu29

  Totul despre ADR.

  Trimite-mi si mie te rog raspunsurile pentru atestatul de transport marfa la alinu2980@yahoo.com. Mersi mult !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.