Jump to content

sdm

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sdm

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 08/13/1967

Profile Information

 • Location:
  bucuresti
 1. pai deja au cateva masini lasate la Arad,fara motorina si alte accesorii. nu au facut plata la soferi si au abandonat masinile,dar patronul isi construieste un bloc in spate la fostul restaurant Budapesta,pe strada cu sediul BGS.
 2. sdm

  intrebare

  numai cardul tahograf
 3. mergi unde le-ai primit si cere duplicat.
 4. din toate mesajele lui valerica sampetru,de cand este membru pe soferii.ro,vad ca are mereu cate ceva impotriva cuiva. nimic de bine. numai comentarii contra.
 5. de unde din franta,ca e mare.
 6. eu ma ocup cu machete auto si trenulete electrice. 0768.663.242. 0726.202.102.
 7. daca este inmatriculat pe persoana fizica nu trebuie sa faci pauze? gresit. tot ce este peste 2,8 tone,autovehicol destinat transportului de marfuri,indiferent de detinator,obligatoriu TAGESKONTROLLBLATT . si trebuie completat de la plecare. pe mine ma intrebat de aceasta foaie,si am facut dovada ca am plecat la ora scrisa in foaie,cu bonul de motorina.
 8. patronul este la inchisoare,si din ce am auzit,soferii stau prin parcari pana le pune bani pe card pentru motorina. angajatii sunt in urma cu cateva salarii.
 9. domnilor. ce am spus eu si ce ati inteles dumneavoastra. am spus ca mie personal nu imi place sa cumpar ceva pentru un scop(aici inteleg de siteul soferii.ro)si sa fac reclama celui ce vinde acest produs(magazinul ce vinde aceste placi). daca pe aceasta placuta scrie numai soferii.ro,atunci nu imi pare rau de bani.o cumpar cu placera. chiar am vorbit prin mesaje cu cineva din acest forum pentru procurarea de autocolante pe care sa le lipesc pe masina mea,sa fac reclama acestui forum. nu am cerut bani pentru a face reclama,cum asa se exprima anumiti domni aici de fata.
 10. la ce pretentii te referi? hai ca o dam in balarii. pe placuta care o cumpar vreu sa scria numai:www.soferii.ro nu si reclama celui ce o vinde. daca are si reclama lui,atunci nu dau bani pe ea. asta nu inseamna sa ceri bani. dar daca asa intelegi dumneata,asta este alta problema,a dumitale.
 11. eu vreau sa pun placuta,si chiar cateva autocolante,pentru a face reclama acestui forum. pot plati si cei zece lei +posta pentru o placuta,dar daca dau bani pe ea,vreau sa fie cu ce vreau eu. dar cand o primesti gratis,nu mai conteaza cine isi face reclama pe ea. o mana spala pe alta.asa imi pare a fi corect.
 12. cu reclama dumnealor pe ele,nu ar trebui sa coste nimic,ca doar le facem reclama implicit.
 13. sdm

  info

  ti-a spus doctorul ceva? ti-a interzis el? eu stiu ca doctorul hotaraste in ziua de azi.el raspunde,daca ai o boala care nu este compatibila cu soferia.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.