Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

petreal

Members
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre petreal

  • Dată Naștere 07/14/1980

Profile Information

  • Locatia:
    focsani

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

petreal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Nota 1 (unu) spre 0 (zero) pentru firma F.S. SPEDITION CZ s.r.o. condusa de JAKOB LARSEN si fiul vitreg al acestuia RENE JORGENSEN, coordonator de trafic internațional Voicu Dragoș Claudiu, iar contabil DIANA SCORTEA casatorita Macaveiu, deoarece: 1. ishi schimba denumirea, adresa si foloseste aceeashi soferi pentru mai multe firme . Exemplu : F.S. SPEDITION CZ s.r.o.= FJORD TRANS CZ s.r.o. = FJORD TRANS RO S.R.L. = GO WIND RO S.R.L. 2. nu lucreaza cu forme legale (munca la negru, contracte de munca fictive, etc.) 3. nu platesc salariile la timp (platesc cu intarziere, iar la plecarea in tzara, nu platesc deloc salariul pe ultima luna ) 4. camioane și remorcile / trailere au o stare tehnică deplorabilă (anvelope uzate peste limita legală, defecțiuni la computerul de bord și tahograf, defecțiuni la sistemul de frînare, instalații electrice improvizate)
  2. Stie cineva, se poate elibera doar atestat ADR in alta tzara in baza examenului luat in Romania? Care ar fi costul acestuia ?
  3. Eu cred ca va dura mai mult cu licitatia : Validarea documentatiei de catre Autoritatea Nationala de Reglementare si Monitorizare a Achizitilor Publice = maxim 14 zile lucratoare (aproximativ 21 zile calendarestice); Validarea anuntului de participare = 3 zile lucratoare (daca serespinge dureaza mai mult); Termen de intocmire a documentatiilor pentru licitatie = 10, 14, 21, 45 sau 52 zile (in functie de procedura aleasa); Evaluarea ofertelor = maxim 20 zile (cu posibilitate de prelungire); Termen de contstare a licitatiei =10 zile calendaristice; Deci dupa sarbatorile Pascale poate avem si noi atestatele sub forma de card ADR . Daca tot exista baza de date internationala unde putem fi verificati dupa CNP ca am absolvit examenul, nu se poate elibera atestatul din alta tzara ? (desi va fi mai scump plasticul)
  4. Am trimis si eu dosarul acum doua saptamani. Mia-a confirmat ca a ajuns si este complet. Initzial mi-a spus sa mai sun ca nu stiuu cand mai angajeaza, ca apoi sa imi spuna sa nu mai sun, sa astept ca ma suna ei cand fac preselectie pentru interviu ... ! Sunt seriosi macar ?
  5. intereseaza-te si de unul nou, preferabil in rate decat in leasing, asta daca mai ai cu ce sa girezi, si nu ai avut salariul min. in cartea de munca. Sunt dealeri care accepta si 15% avans, sau preluare leasing.
  6. nu e nimeni din bucuresti care a fost personal la ei ? Unde au sediul, la ministerul transporturilor(langa Gara de Nord) ?
  7. A ridicat ADR-ul recent cineva ? Eu am luat examenul de o luna si nu le-au facut ptr. ca s-a schimbat legea si nu au norme de aplicare (se trece de la cartonla plastic) .
  8. Sofer BCE, fara experienta, caut titular dispus sa ma ia in echipaj ca sofer 2............ Tanar 32 de ani, studii superioare economice, absolvent de liceu agricol, permis BCE, fara antecedente rutiere, posesor card tahograf, atestate transport marfuri, agabaritice, ADR colete si cisterne, analize medicale la zi, aviz psihologic, cazier judiciar, cunostinte de limba franceza, engleza la nivel mediu, utilizare calculator, responsabil, calm, nefumator, caut de munca pe comunitate in echipaj. petrea212001@yahoo.com Forumul soferii.ro nu incurajeaza oferirea de foloase materiale pentru obtinerea vreunui ajutor din partea altui user.
  9. Intrebari pe care dorim sa le adresam unui oficial ARR Care este procedura de eliberare a atestatului ADR colete si cisterne pentru un sofer care a luat examenul in luna ianuarie 2013 ? Atestatul se va elibera pe suport hartie (tip carton) sau plastic ( card) ?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.