Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Florian G.

Members
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Florian G.

  • Dată Naștere 07/12/1991

Profile Information

  • Locatia:
    Timisoara

Contact Methods

  • Yahoo
    floyd

Florian G.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Florian G.

    cazierul auto

    Salut! Cazierul auto il scoti doar de pe raza judetului unde ai domiciliul?Nu se poate scoate din alt judet?
  2. Salut.O intrebare am si eu pentru cei plecati,ce fel de internet folositi?Ma intereseaza ceva sa mearga peste tot!
  3. Merge cu asigurare medicala in loc de card? Ce fel de asigurare medicala? Rog sa imi raspunda cineva care s a mai confruntat cu asta.multumesc!
  4. E cineva care a mai lucrat la ei si s a reintors? Te mai primesc?
  5. Salutari.Imi zice cineva va rog ce acte iti trebuie pentru angajare?Multumesc
  6. cineva interesat sa cumpere un convertor de 300 W daca tot pelcati la hartl ? ..l-am cumparat acum 3 sapt din terminal de la calais dar mi sa stricat laptopul ..53.80 euro am dat pe el ,il dau cu 45 ..am si bon,am tot ..folosit de maxim 3-4 ori ! Cei care au laptop vor avea nevoie,si nu numai ! Detalii pe privat !
  7. da,cam asa e procedura,astepti sa fi sunat sau in caz ca nu ai sunat sa intrebi daca dosarul e in regula suni..acum depinde si de noroc,eu 1 zi am asteptat si am fost sunat:D
  8. au adus masini dar au plecat soferi,multi titulari chiar ..eu sunt in terminal la tren,la Calais ..pe 12 plec acasa colegu florin si eu sunt tot din gorj , din targu-jiu mai exact. poti sa imi spui din ce cauza ai plecat ca am si eu dosarul trimis la ei si astept sa ma sune. ai inteles gresit ,eu inca sunt la ei.m-am referit ca peste 2 saptamani merg acasa.acum sun in pauza de 45 ,am prins net ..probabil cei care au plecat au gasit ceva mai bine ,cine stie
  9. au adus masini dar au plecat soferi,multi titulari chiar ..eu sunt in terminal la tren,la Calais ..pe 12 plec acasa
  10. veniti la hartl ca e cald si bine,mai ales daca iti merge siroco-ul !
  11. 1 Buletin - 3 exemplare color 2 certificat de nastere - 1 exemplar 3 certificat de casatorie,certificate nastere copii - 1 exemplar 4 ultima diploma de studiu -1 exemplar 5 permis de conducere c,c+e - 2 exemplare 6 atestat sofer profesionist-transport marfa - 2 exemplare 7 card tahograf -1 exemplar 8 cazier - 1 exemplar 9 pasaport - 1 exemplar 10 aviz medical+ pihologic 2 exemplare 11 card european de sanatate -1 exemplar 12 recomandare de la ultimul loc de munca- cu nr. de contact .. ! cam atat..multa bafta iti doresc si numai bine ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Mai pleaca cineva maine catre timisoara?
  12. ieri am trimis dosarul si azi m-au sunat ..mult succes tuturor si o sa revin cand voi putea sa va spun cum sta treaba !
  13. poate e ceva in neregula cu dosarul tau..ai sunat la ei sa verifici ?
  14. am trimis si eu dosarul prin curierat si mi sa zis ca la primit un domn filip ..voi cum a-ti procedat? ..v-au sunat ei,sau ati sunat voi?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.