Jump to content

gigi71

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gigi71

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 11/30/2017

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Bechet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut,daca vrei sa nu-ti mai porneasca ventilatorul cand merge siroco-ul treci comutatorul de la clima pe zona albastra.Bafta si multa caldura.
 2. Identifica unde este montat siroco-ul si vezi ca are o parte pe unde ventilatorul aspira aer(acolo vezi sa nu fie obturat de ceva),si una pe unde sufla aer cald,daca nu ai nimic care sa obtureze incearca sa sufli cu aer dinspre partea care sufla aer cald ,posibil din cauza prafului sa se fi format pe ventilator un fel de crusta.Aceasta ar fi una din multele cauze,sper sa-ti fie de folos!Bafta
 3. Salut! Uitate sa nu ai partea de aspirare a aerului obturata (punga,haina),sau sa fie programat sa functioneze doar 15 minute.
 4. Te rog detaliaza mai bine: 1-Pleci vineri la ora 08 fara remorca(out of scope) si ajungi la Oradea la ora 20:30 unde agati remorca si formezi echipaj ? 2-Unde efectuezi repausul (autoutilitara este dotata cu cabina de dormit cum spune in regulament)? 3-In care zi conduci out de la 16 pana la 18? 4-Daca incepi sa conduci(chiar in out) duminica la ora 05 la ce ora te opresti sa efectuezi repaus zilnic daca ajungi luni la ora 14 cum relatezi tu?
 5. Domnule Curios ATENTIE daca te incadrezi la ce spune aici: (7) Orice perioadă de repaus luată în compensaţie pentru reducerea unei perioade de repaus săptămânal trebuie alipită unei alte perioade de repaus de cel puţin nouă ore. ( În cazul în care un conducător solicită acest lucru, perioadele de repaus zilnic şi perioadele de repaus săptămânal reduse departe de baza de staţionare a vehiculului pot fi efectuate la bordul vehiculului, cu condiţia ca acesta să fie dotat cu cabină de dormit corespunzătoare şi să fie în staţionare.
 6. In functie de cat timp dureaza deplasare si cu ce te deplasezi, inregistrezi deplasarea manual pe spatele diagramei sau in cazul cand ai tahograf digital introduci prin functia manual durata deplasarii.Acum depinde cat dureaza deplasarea calculezi daca mai poti conduce sau trebuie sa efectuezi un repaus zilnic de minim noua ore cu diagrama sau cardul in tahograf dupa care poti incepe sa conduci.
 7. Daca pleci cu autocarul si dureaza deplasarea doua zile ce faci te dai jos din autocar dupa 15 ore si te duci la hotel sa te odihnesti ?
 8. Am de adus 2 semiremorci din Danemarca, Padborg. Fecu Marian Tel: 0744500801
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.