Jump to content

apocalipse

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

apocalipse last won the day on May 8 2015

apocalipse had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About apocalipse

 • Rank
  Incepator
 • Birthday November 4

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Targoviste DB

Contact Methods

 • Yahoo
  Florin
 1. Bravo! Acum ai mai mult grija de permis! Drumuri bune!
 2. Buna seara! As dori sa deschid o afacere in judetul Dambovita, in apropiere de Targoviste, constituita dntr-o parcare pentru TIR, spatiu pazit cu camere de supraveghere electronica si paznici si care sa contina printre altele o spalatorie, cabine de dus, o cafenea, un bar, internet wireless, mai multe facilitati si intreb colegii care merg pe intern si tranziteaza judetul Dambovita care locatie ar fi cea mai potrivita eventual DN 71 Sud Targoviste Bucuresti sau DN 72 Vest Targoviste Gaesti, DN 72 Est Targoviste-Ploiesti sau DN 71 Nord Targoviste-Sinaia sau DN 72 A Targoviste-Campulung. Va dore
 3. Am divagat un pic de la topic, ce-i drept, dar in concluzie, parerea mea este ca nu exista termenul de devansare in legislatia rutiera! Daca ma insel eu,desi nu cred, rog un coleg sa imi prezinte un articol din Codul rutier in care apare acest termen consemnat negru pe alb in mod expres! Drumuri bune!
 4. Un exemplu ar fi acesta: Nu toate accidentele sunt infractiuni! O neacordare de prioritate soldata doar cu pagube materiale este intotdeauna contraventie, chiar daca asta implica nerespectarea indicatorului rutier "Oprire", insa daca din accident rezulta si vatamarea corporala a unui personae, atunci discutam de intocmirea unui dosar penal pentru "vatamarea corporala din culpa" art. 196 din Codul penal! Asta am vrut sa disting in postul de mai sus!
 5. In cazul asta discutam de infractiunile de "vatamare corporala din culpa" sau Doamne fereste! de "ucidere din culpa" dar efectiv nerespectarea unui indicator indiferent de semnificatia acestuia nu constituie infractiune de sine statatoare! Poate fi doar o cauza generatoare a accidentului de circulatie! Asta am incercat sa explic in postarea de mai sus! Drumuri bune fara controale!
 6. Niciodata remorcile nu sunt autovehicule indiferent ca sunt tractate de autoturism sau "tractor" ele sunt destinate a fi tractate pentru ca nu au mijloc de autopropulsare. Corect exista sintagma "ansamblu de vehicule" si NU "ansamblu de autovehicule" pentru ca orice autovehicul este vehicul dar nu orice vehicul este autovehicul ex. tramvaiul. Cu stima!
 7. Dragul meu, uita-te te rog la art. 102 alin. 3, lit. c din OUG 195/2002 rep. constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda din clasa a 4 de sanctiuni (9-20 puncte de amenda) neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferata cand barierele sau semibarierele sunt coborate..... Tancurile nu sunt autovehicule pentru ca nu se deplaseaza in mod regulat pe drumurile publice! Mopedele in schimb sunt autovehicule, conform noilor modificari art. 6 alin. 1 pct. 21 din OUG 195/2002 rep. mopedul - autovehicul cu doua sau trei roti a carui viteza maxima prin constructie este mai mare de 25 km/h dar nu
 8. Domnu' Cristian, nu te supara, dar nerespectarea unui indicator rutier, indiferent care ar fi acesta nu constituie NICIODATA infractiune ci doar contraventie! Infractiunile sunt acum prevazute in Codul penal de la art. 334 in sus si nicaieri nu este incadrata vreo fapta ca infractiune prin nerespecatarea unui indicator rutier.
 9. Oldtrucker are dreptate! Ca sa poti face o depasire, trebuie sa te inscrii pe banda a doua, ori conform indicatorului pe fond albastru nu ai voie sa circuli pe banda a doua!
 10. Din punctul meu de vedere depășirea pe autostrada poate exista în contextul art. 45 alin . 1 din OUG 195/2002 Rep. Eu cred ca este o aberație ca pe tot sectorul de drum al autostrazii sa fie interzisa depășirea autovehiculelor destinate transportului de marfa! Aceasta manevra ar trebui sa fie interzisa pe anumite sectoare de drum nu pe toata autostrada!
 11. Ce pret are ansamblul si separat ? Cu stima!
 12. Uitati-va la art. 74 din OUG 195/2002 rep. "circulatia autovehiculelor destinate transportului public de persoane sau de marfuri se efectueaza, DE REGULA, numai pe banda marginala din partea dreapta a autostrazii, in sensul de mers !" In ceea ce priveste manevra de depasire, uitati-va la art. 45 alin. 1 din OUG 195/2002 rep.: "depasirea este manevra prin care un vehicul trece inaintea altui vehicul ori pe langa un obstacol, aflat pe acelasi sens de circulatie, prin schimbarea directiei de mers si iesirea de pe banda de circulatie sau din sirul de vehicule in care s-a aflat initial (nu se spec
 13. Nu mai exista NUP! Poate renunțare la urmărirea penala sau clasare! Bafta!
 14. Orice cerere pe care o redactezi o vei depune le registratura parchetului unde obligatoriu ți se va da un număr de înregistrare! Drumuri bune fără evenimente!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.