Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

sandu10

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sandu10

  1. unde se poate reactualiza gps smailio ful hd . sau metode de actualizare a hartilor compatibile pt acest gps
  2. unde muncesc eu plateste salariu in tara diurna 32 E pe zi si 10 E pe km sant uni care spun ca este putin .voi ce parere avetii??
  3. multumesc colegului cu idea de a intreba la spital in cluj.am gasit adresa lui nea ioan. si nr de telefon la urgenta era scris adresa .se numeste sandor ioan este din zalau. a muncit ca sofer la o firma in zalau. a fost plecat la arad pt a se angaja la firma de curierat rapid robert europa .am vb la tel cu acest OM spunea ca nu doreste decat sanatate si un loc de munca sofer . toate bunurile personale actele masini .banii,telefonul toate le-a predat fara sa lipseasca nimic.!!!multumesc mult pt idea de a intreba la urgenta unde am gasit toate datele acestui OM .din discutia telefonica spunea ca nu doreste nimic ca a facut ceva normal ce trebua sa faca orice om.multumesc omului sandor ioan din zalau o persoana de o corectitudine si un suflet mare .CU MARE RESPECT PT AJUTORUL ACORDAT SPER SA MA REVANSEZ FATA DE DUMNEVOASTRA CUM STAREA DE SANATATE VA PERMITE ACEST LUCRU.
  4. am reusit sa aflu ca acest domn ioan din zalau care ma transportat la spital in cluj lucru pt care multumesc mult, a fost in arad sa se angajeje la o firma de postasi sau curierat rapid ca sofer spunea de robert europa . asta mia spus asistenta de la spitalul din cluj.cum sa dau de acest om sa pot sa-i multumesc.
  5. am avut o iesire in decor azi noapte pe ruta oradea cluj. se pare ca omul munceste la robert pe europa se numeste ioan si este din zalau venea din arad. ma scos singur din cabina eram incontient dupa o lovitura la cap .ma ajutat sa ies afara si ma dus de urgenta la spital la cluj. multumesc mult nea ioane esti un om de omenie.sper sa pot sa te salut dupa ce scap de gipsul de pe brat,
  6. Azi noapte circulam pe ruta oradea- cluj ,am ramas fara frane la coborare pe piatra craiului.am incercat sa redresez masina, sa opresc ,dar fara rezultat. Am iesit din carosabil peste sant in decor. Un tip din salaj a oprit , a venit la mine, m-a scos din cabina ,eram ametit cum am dat cu capul ,m-a scos afara din masina cred eu ca m-am lovvit la cap, un brat acum este in gips. Pe scurt acest om este din Zalau , spunea el ca a fost la Arad la un curs de soferi ptr curieri externi . Zicea ceva de ROBERT PE EUROPA. VREAU SA MULTUMESC ACESTUI OM PT AJUTORUL ACORDAT, ATAT STIU DESPRE EL, CA ESTE DIN ZALAU SI SI NUMESTE IOAN. multumesc pt omenie si ajutorul acordat nea Ioane.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.