Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

sandero666

Members
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sandero666

  • Dată Naștere 07/12/1978

Profile Information

  • Locatia:
    bucuresti

Contact Methods

  • Yahoo
    florin_bilutza

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sandero666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Montez folie auto AUTORIZATA/ neAUTORIZATA. pe orice tip de autovehicul. Cele mai mici preturi. Nu se demonteaza nimic de pe masina. In maxim 3 ore schimbati aspectul masinii dumneavoastra ! Bucuresti sect 3. PM !
  2. SAlut colegii. Aveti idee de ceva firme care fac transport sau distributie la nivel national? Camion , cap tractor, orice este binevenit
  3. DAN CARGO LOGISTIC. O firma fara probleme cu plata salariului, eu am lucrat 6 luni la ei, cand ajungi acasa iti da banii.insa se lucreaza in echipaj,curse in europa si scandinavia, tragatori la Schenker. Problema e cu timpul stat acasa.Pe net are anunturi ca la 4 saptamani plecat stai o saptamana acasa. Astea sunt minciuni.72 de ore sunt suficiente in viziunea patronului, care daca s-ar putea sa nu mai vii deloc acasa ar fi ok.De recuperari de pauza n-are rost sa vorbesc In rest ok. O firma care platea inainte la km,acum da 35 de euro pe zi salariul minim in mana 630 de ron pe tara. Pentru soferii care nu au familie ,sau nu le place sa dea pe acasa e firma perfecta. Slabuti cu 35 de eur , insa. Ca autocamioane detine un daf superspace, si 3 scanii topline.
  4. Salut. Una din explicatiile cele mai detaliate si clare, dupa parerea mea. Daca raspunsul tau era fara partea de final, cea cu ironiile era perfect. ORicum ar fi, ai detaliat perfect functionalitatea celor doua furtune.
  5. Când revii o să te rog să și argumentezi ceea ce afirmi...... Ți.am mai zis...... nu semăna vânt....știi ce culegi Daca la mine te referi, pot sa imi sustin pctul de vdr. Nu am nimic impotriva femeilor care stiu cu ce se mananca aceasta meserie. In schimb...daca esti si pe dinafara si batoasa vei primi ceea ce se cuvine... Andy care cred ca nu ai citit acest topic de la inceput. Sau cel putin cu cateva pagini mai in urma. Poate imi vei da dreptate. Totusi , nu stiu la ce te referi cand spui ca ne sunt superioare din orice pdv. Vorbesti din proprie experienta? Argumenteaza, te rog.
  6. multumesc mult, oricum ma duc maine sa depun pentru ADR , asa ca voi face si chestia asta totodata. Multumesc !
  7. @garofu'...da cunosc stiuatia.. Chestia e ca pe aici pe Ro mai scapi..dar din ianuarie o sa incep externul si d-asta mai mult imi faceam anumite probleme. Multumesc frumos pentru raspunsuri
  8. Salut colegii. Dupa 3 ani de mers cu cardul tahograf, am luat si ADR de curand. La o examinare mai atenta acum, am constatat ca seria permisului de conducere care este trecuta pe cardul taho este gresita. Mai exact are un 0 in plus. Serie permis : B01401708 Serie permis trecuta pe card : B014001708 mentionez ca am folosit cardul fara prbl pana acum, la fel si in cazul controalelor. Intrebarea este urmatoarea ..Exista vreun risc , sau vreo alta problema de care ar trebui sa ma ingrijorez ? Mersi
  9. Exista cap tractor care sa fie atasat la o semiremorca tip transportor auto? Pe europa?
  10. asta era o poveste cu niste olteni care mergeau sa vanda legume la Sibiu ......sau tu erai ???? Nu colegule...dar nu ma mira daca ai auzit .. Am povestit la multi faza asta..
  11. Colegii vi s-a intamplat din cauza oboselii...sa vedeti trenu' pe autostrada ? Mie da..Si i-am mai dat si prioritate... Asta ar fi una..si a doua..eram pe valea oltului...si am oprit la semnalele rosii de pe marginea drumului...cele pentru tren..M-am dezmeticit dupa cateva goarne si claxoane luate...
  12. Voi nu realizati ce inseamna sa depasiti programul...Necazul asta asteapta...Nu mai fiti asa disperati..si nu mai acceptati chiar conditii de genul asta.Ei profita ca esti incepator si te pun sa sari programul, dar crede-ma in caz de ceva Doamne fereste esti singurul raspunzator...Ei se spala foarte usor pe maini... Parerea mea..orice..da nu program..Ca mai tragi la liza..una alta ..poate mai inteleg..da la program nu se umbla.. Eu 3 ani am mers pe 18 tone, si nici eu nu mi gasesc pe tir..pe comunnitate..dar NU le accept conditii d-astea..
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.