Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ionut111

Members
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionut111

  • Dată Naștere 02/01/1974

Profile Information

  • Locatia:
    bucuresti

ionut111's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. maramu' ,nu pune la inima ,fiecare piere pe limba lui,omu' e dus rau cu pluta,o lucra la vreo firma de renume,nu orice tilicari,este mai elevat decat restul soferilor,astia de rand,amarastenii. johanis traieste-ti viata in cabina ta ,sa nu te contaminezi cu ceva.drumuri bune si line la toti colegii.
  2. asta da colegialitate,la noi pe tara ,majoritatea doar ascultam pe statii,sa aflam de ceva controale,cantare,eventual un coleg cu ceva economie,parcari putine si dubioase,in care dormi cu frica sa nu te trezesti fara motorina in rezervor,prelata taiata,sigiliul rupt,sau fara roti. pe ruta spre tg mures patruleaza si ziua si noaptea ,cateva dubite transporter cu nr de covasna,sau de bulgaria,au statii pe frecventa 22,si asculta care ce face ,pe unde opresc pentru pauze de 15 sau 45,mai ales padurea bogatii,dupa rupea gara,si te acosteaza fara jena,fara pic de rusine ,cu mult tupeu,te face sa pleci de acolo fara sa mai respecti niciun program,ajungi sa mergi cu ochii pe oglinzi ,si te inchini ca ai mai scapat odata de pauza pe romanica noastra draga.drumuri bune si line la toti colegii. statia este pentru a ne ajuta intre noi colegii cu informatii utile ,macar asa speram.
  3. colegu ceaky,pune si tu daca vrei ,ce firma este si un email ceva de la ei ,si o sa afli mai multe.drumuri bune si line sa ai.
  4. ok colegu cornel 41,mult succes,drumuri bune si line sa ai ,sanatate si putere de munca,doamne ajuta
  5. pentru sandu 10,colegu diurna trebuie sa ti dea pentru toate zilele care esti plecat din tara,inclusiv sambete si duminici care le stai prin parcari,asa e corect nu? daca iti da e aproximativ acceptabil daca sunt corecti,si iti baga banii la timp,este loc si de mai rau la alte firme,tatoneaza si tu terenul inainte de a lua vreo hotarare,multi promit ,te aburesc dar realitatea este alta cand stai prin parcari cu bani putini in buzunare si lada cam goala,si mai ai de asteptat pana ajungi acasa.drumuri bune si line sa ai
  6. colegu cornel 41,ai postat pe 15.11 2012,ca esti de o zi angajat la ekol,ai plecat si ai revenit dupa o iesire de aproximativ 2 luni,si nu mai stai la ei ? daca nu ti-e greu da si tu mai multe detalii ce ai facut pe unde ai fost ,sa stim si noi ,ne bagam ,stam in banca noastra si mai cautam . te-ai dus cumva la gokboka peste drum de ekol?drumuri bune si line sa ai ,si scuze daca te simti ofensat.
  7. salut colegii,daca ar avea rabdare d-ra camelia filip sa ii asculte si sa ii inteleaga pe majoritatea celor care vor sa trimita dosarul,insotit de asigurare de sanatate de calatorie in afara tarii,ar fi de mare ajutor pentru toti cei care chiar doresc un loc se munca,cardul european de sanatate avand doar 6 luni valabilitate.faci asigurare cu 2-3 zile inainte de plecare pentru2-3 luni,in jur de 200 ron in functie de societatea de asigurari,si o reinnoesti la urmatoarea plecare . drumuri bune si line sa aveti.
  8. salut colegii,ar trebui sa accepte asigurarea de sanatate care o faci cand pleci in excursie pe afara,majoritatea firmelor o accepta fara probleme
  9. unde ai gasit colegu aceasta firma? stii cumva ce curse au,intern,extern,au masini multe? ai grija
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.