Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

GG

Members
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de GG

  1. Sigur, am să încerc peste o săptămână.
  2. Daca este cineva amabil sa ofere niste informatii despre aceasta firma , conditii de lucru, facilitati , transport acasa-lucru-acasa, desigur salarizare si alte informatii utile. Multumesc frumos.
  3. Bans for trucks , aplicatie pentru smart phone gratuita descarcata de pe google play. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glf25.s.trafficban&hl=ro
  4. salut , tot greu se răspunde si la numărul asta?
  5. geryko ''Si DA,ei incearca sa-ti forteze mana sa sau sa te oblige sa depășești orele de condus ar fi mai corect. dar nu platesc nici o amenda. '' si daca nu faci cum vor ei, se întâmplă ceva? foloseste termenii corecti din meseria noastra,
  6. Am fost la Angel med Iasi si am făcut analize pentru siguranța circulației, m-a costat 200lei, la fel este prețul si la Spitalul CFR doar ca nu a funcționat telefonul pentru programări când am avut nevoie, pentru psihologic sunt mai multe clinici, unde am fost m-a costat 65lei.
  7. Mai dam un refresh la acest post, daca cineva binevoiește ?! Mulțumesc.
  8. GG

    IFPTR Raspunde

    Mulțumesc pentru răspunsuri, foarte bine explicate.
  9. GG

    IFPTR Raspunde

    Buna seara, o întrebare: conduci un camion dotat cu aparat tahograf analog (diagrama) 4 ore, apoi trebuie sa schimbi camionul in aceeași localitate de la aceeași firma, care are in dotare un aparat tahograf digital (card) , ce introducem la activități înregistrate pe card (diagrama o scoatem, sa o păstram 28 de zile)? Presupun ca si invers ar trebui sa fie acelaşi răspuns. Sper ca am fost destul de explicit.
  10. in bazar Iasi, 25lei/buc. cei care vând butelii pentru voiaj.
  11. Fisa medicala pentru șoferii profesioniști se face anual, dar poate pentru o perioada nu mai lucrezi si nu este necesar sa o reînnoiești (motive financiare), si dat fiind ca ești din București, unde aveți mai multe clinici acceptate de MT, la Iasi a fost o perioada când nu se făceau analize decât la spitalul CFR , si doar 15 persoane /zi, ajunseseră programările la analize sa se facă la mai mult de 1 luna așteptare. Răspunsul unui coleg de forum care vrea sa dea un ajutor ar trebui sa fie de forma: http://mt.gov.ro/web14/documente/domenii/medical/localitate.xls http://www.angelmed.ro/fise-permise-auto.html Dar așteptam un răspuns de la Yan29 sau oricine altcineva care a fost la Angelmed referitor la tarif si durata analizelor.
  12. Buna seara, un exemplu: conduci un camion dotat cu aparat tahograf analog (diagrama) 4 ore, apoi trebuie sa schimbi camionul in aceeași localitate de la aceeași firma, care are in dotare un aparat tahograf digital (card) , ce introducem la activități înregistrate pe card (diagrama o scoatem, sa o păstram 28 de zile). Presupun ca si invers ar trebui sa fie acelaşi răspuns. Sper ca am fost destul de explicit.
  13. Frumoasa prezentare, dar daca este cineva care lucrează in firma Schmidt si poate da detalii si despre salarizare. Mulțumesc.
  14. eu vreau sa fiu răutăcios, sunt 2 întrebări.
  15. Salut, a fost cineva la ei? cat costa si cat durează?
  16. Pentru Iasi stie cineva unde se mai pot face analize in afara de Spitalul CFR?
  17. Multumesc pentru raspuns Marse. Stiu ca anul trecut cand m-au chemat plateau ei autocarul, in felul asta cat platesc la autocar imi pot deconta si mie.
  18. ? Nu vine nimeni cu masina lui personala la munca?
  19. Cei care vin cu masina proprie, unde o parcheaza pe perioada cat stau la munca, O pot parca la firma in siguranta si de acolo sa plece cu busul firmei pana la camion unde se face schimbul sau este alta solutie.
  20. Cei care vin cu masina proprie, unde o parcheaza pe perioada cat stau la munca, O pot parca la Ziar in siguranta si de acolo sa plece cu busul firmei pana la camion sau este alta solutie.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.