Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

lucius

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    ro

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lucius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Salutare colegi.Cate ceva despre Donatiro, cu exemple: Ei sunt o firma serioasa de recrutare si plasare din Oradea, cei interesati vor fi cazati la hotel (doar hrana v-o asigurati pe cont propriu), obligatoriu lb.italiana la nivel conversational, iar in zilele stabilite de ei se prezinta mai multi angajatori italieni cu diverse oferte, nu este refuzat nimeni decat temporar pana la insusirea lb.italiene ( tip 2) de conversatie! Am coleg care a plecat pein Donatiro si e ok!
  2. Cred ca nu sti mai nimic, dar te bagi in seama...?!E un fel de a intelege unii naivi ca tine ce vor, cert este prostul pana nu-i si fudul nu se lasa..., adev.proverb romanesc! "La experienta ta...probabil pricepi dupa cum percepi" !!!! :
  3. Noi am fost 3 colegi la interviu cu experienta dar conditiile lor prezentate ne-au pus serios pe ganduri!Nu prezinta garantia unei societati serioase,dimpotriva te cheama la interviu,daca ai trecut testul scris oricum esti nevoit sa mai faci un drum cu actele (ex.medical si psihacaolofic valabile in original)si evident copii xerox dupa atestate etc. si plecarea este tot din Vatra Dornei cu microbuzele lor,noii angajati conducand prin rotatie pana in Belgia.Nu se acorda anticipat nici un fel de avans din diurna numai dupa o luna lucrata !Testul este o banalitate ,nevoia lor pt.soferi este f.mare dar ei incearca sa mascheze acest aspect,intre timp telefoanele sunau la secretariat si secretara era indemnata de catre dir Diaconu(fost sofer) sale spuna soferilor ca sa schimbat personalul contabil si se mai intarzie cu banii!Pt.soferii cu "simtul fin" si cu experienta va spun ca lucrurile nu sunt clare deloc,dimpotriva toate le faci pe cheltuiala ta,pana considera ei belgienii mai pe sleau soferul titular cu care vei fi dat ca intradevar corespunzi!560 lei net pe tars si 40 E/zi daca nu depasesti consumul impus.Este un loc ideal pt.cei care doresc sa faca expefienta!
  4. Diurna in mod legal trebuie acordata anticipat sau zilnic,tu nu te hranesti dupa o luna sau retroactiv,dimpotriva,dar marea problema este naivitatea soferilor care accepta si semneaza un contract in care in marea majoritate a situatiilor nu este stipulat corect in contractul de munca din partea angajatorului mentiunea ca esti detasat pe comunitate ei prefera sa stipuleze sumar "sofer autocamion" si atat...,de aceea trebuie vigilenta si mobilizare generala din partea tuturor in acest sens!
  5. Se fac angajari la firma mai sus mentionata pt.Belgia,se lucreaza pe comunitate,interviurile se tin la Vatra Dornei cu un dir.Diaconu,se da test un chestionar total aiurea si ulterior mai urmeaza un test si in Belgia scris si practic si daca corespunzi dupa cerintele lor mergi sofer 2 intre 1 si 14 zile cu un sofer nominalizat de ei si...ulterior vei afla daca corespunzi!Salarizarea oferira este modesta pt.Belgia.Tel.0730650803,srt.unirii nr.14 Vatra Dornei.
  6. lucius

    Caut Contract

    daca vrei ceva cu adevarat serios poti incheia un contract cu DHL, in Padborg Danemarka,la sediul lor,eu am lucrat cu ei si sunt seriosi!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.