Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

smart

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre smart

  • Dată Naștere 07/18/1981

Profile Information

  • Locatia:
    focsani

Contact Methods

  • Yahoo
    olaruionut

smart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. dupa ce ca e harababura cu dosarele astea mai vin si petarde de genul asta pe care oricum nu are nimeni cum sa le verifice. si fac mai mult rau decat bine in situatia unor oameni disperati. si ala face si cadouri din salariul lui astronomic.
  2. eu ma refeream la cei care stau in asteptare de o perioada mai lunga de timp. sa trimiti dosarul si sa te sune imediat cred ca nu se astepta nimeni, pentru inceput; cu toate ca mai sunt exceptii.
  3. intrebam pe cei inafara de noi cei care am scris pe topic ca avem depus deja dosarul... sau am ramas doar noi ...
  4. nu stiam cum sta treaba cu repartitia, trebuie sa recunosc . dar in situatia data iti cresti sansele de selectie daca esti disponibil. mai ales ca recrutorul mizeaza pe faptul ca are de unde sa aleaga deocamdata. lucrurile se pot si inversa.
  5. ai fost titular vladis? ca la sofer 2 sa iei 150 din 600 e cam rau. si de ce ti-a retinut?
  6. pai daca tu spui ca lucrezi si te suna sa te duci la somaj pentru repartitie cum faci? nu ai cum sa ceri repartitie daca inca lucrezi
  7. faptul ca e ruleta sau se iau dosarele de deasupra sunt speculatii. sau sa trimiti acelasi dosar aproape zilnic mi se pare ca te discreditezi singur.eu unul nu as angaja pe unu care imi trimite dosare zilnic pentru ca as concluziona ca nu e sanatos la cap.
  8. nu inteleg de ce trebuie sa trimiti acelasi dosar de mai multe ori daca cei de la recrutare iti confirma ca este ok.
  9. certificatul de inlocuire al cardului se elibereaza inlocul cardului care e valabil 6luni.cei de la casa de asigurari nu mai elibereaza cardul sub forma de plastic de cateva luni bune.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.