Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

feel_fear_of_badboy

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre feel_fear_of_badboy

  • Dată Naștere 02/26/1980

Profile Information

  • Locatia:
    Suceava

Contact Methods

  • Yahoo
    Sereadanielandreea@yahoo.com

feel_fear_of_badboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salut baieti,colegi.In opinia mea cred ca Mit are dreptate si bineinteles ca si ceilalti care si-au spus parerea...in societate noi oamenii suntem priviti ca niste insi cu un anumit caracter.Asta inseamna, ca fiecare dintre noi are un caracter unic si care are un anumit scop in viata si mai multe preferinte care la randul lor sunt acceptate sau nu de persoanele din jur sau din anturaj.Problema nu este cine asculta sau cui ii plac manelele,rock-ul ,hip-hop-ul...etc,ci cum acceptam sau mai bine zis cum suntem dispusi sa acceptam aceste mici placeri ale celor din jurul nostru.Problema este ca atunci cand avem un scop bine definit sa facem anumite compromisuri si sa socializam astfel incat sa atingem telul pt care luptam fiecare in parte.In general regula bunelor maniere spune ca atunci cand ai primit invitatie in "casa omului,prietenului,colegului etc" vei fi oarecum nevoit sa accepti intr-o anumita masura regulile si principiile dupa care se desfasoara activitatile in acea casa,masina etc. Sa luam un exemplu elocvent,si cu asta inchei, de multe ori am fost plecati la munca in strainatate,fiecare dintre noi cel putin odata,asa este?Si acum va intreb in calitate de muncitor ouslander ce reguli ati acceptat,mai mult sau ma putin? O zi buna tutror!!!
  2. Bineinteles ca este de ajutor tot ce spui si scri pentru ca de altfel nu mai era acest topic deschis!!!Cat despre cei care nu vor din plictiseala sa ne invete cate ceva,asta este... vom invata singuri ca suntem capabili.Drumuri bune!!! In curand ma voi alatura si eu drumurilor lungi si "plictisitoare" cum spun unii.
  3. Total de acord cu tine insa eu vroiam sa subliniez doar dezacordul celorlalti colegi cu experienta fata de dorinta noastra a celor incepatori de a merge direct pe 40T.E drept si de luat in seama si aspectul asta : multi au permis si putini stiu sa conduca sau cum sa conduca.Eu nu ma pun in nici un fel de situatie pt ca nu vreau sa ma pronunt fara sa trec prin minim 2 etape inainte de a merge singur si anume prima etapa perioada de timp in echipaj(ca la noi in Suceava se obisnuieste astfel) si apoi pe baza acestei experiente minime o proba de parcare,agatare , ma rog ce te pune patronul in cauza sa faci , ca si invatacel.Doar vb aia nimeni nu se naste invatat in meseria asta ci doar cu aptitudini mai mult sau mai putin bune spre o astfel de meserie.
  4. Buna,baieti,colegi. Ma numesc Daniel si as vrea sa va impartasesc si parerea mea de incepator chiar daca , conteaza sau nu.O chestie f importanta de retinut in ceea ce spuneau mai sus colegii cu experienta despre faptul ca de ce nu incepem de la prima etapa adica 3,5T in sus pana la 40T.Ei bine cu totii stim ca cei care vrem si ne orientam spre aceasta meserie o facem din placere si pt bani.Cel mai important aspect este acela ca noi "INCEPATORII " cautam de munca direct pe 40T pt ca asta ne dorim,de altfel era de ajuns doar cat C si ne-am fi cautat pe masini de tonaj mici si medii.De acord cu mine? Si din pct meu de vedere nici un incepator nu si-ar dori sa lucreze singur pe comunitate pt ca ne prindem urechile cu programul , actele si cel mai important cu asezarea incarcaturii pe axa si in toata semiremorca.Problema noastra majora este sa gasim un alt coleg gata prins intr-o firma de transport si sa ne ajute sa gasim pe altcineva sa lucram in echipaj si mai apoi pe baza unei probe de lucru dupa experienta acumulata , si fac o paranteza(in echipaj fiind automat colegul de cabina te va indruma sa parchezi la rampa,sa aranjezi marfa proportional si acte si etc),sa iti gasesti de munca. multumesc pt sfaturi in numele tuturor colegilor chiar si cu experienta ca dupa cum stim tot timpul avem cate ceva de invatat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.