Jump to content

umbralui

Members
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About umbralui

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 09/07/1984

Profile Information

 • Location:
  Galati
 1. Salutare se apropie luna februarie, ce se mai aude de Samsung Galaxy Tab 3 ? ceva update-uri la preturile produselor ? Numai bine!
 2. http://www.tes.bam.de/en/regelwerke/ladungssicherung/index.htm
 3. Apreciez efortul vostru colegii! Chiar daca multe din lucruri le invatam din mers, de la altii.. tot e bine sa ai lectiile facute si sa ne ferim de accidente si amenzi Cine mai are informatii, este liber sa le posteze! Drumuri bune!
 4. sisif2006, poti sa rasfoiesti tot topicul despre Essers si vei gasi informatiile de care ai nevoie H.Essers Transportlaan 4 3600 Genk ( Phone : +32 / 89.32.32.32 Fax : +32 / 89.32.32.33 info@essers.com http://www.essers.com/en/about-hessers/locations/roemania/
 5. iti respect punctul de vedere intradevar, incantat sunt, dar in cazul meu se potriveste ca o manusa meseria asta pentru ca nu am obligatii am apreciat in prima faza faptul ca lucrezi la program spre deosebire de multe alte firme ce platesc mai bine poate, dar....
 6. cu toate astea ai rezistat 6 luni banuiesc ca sunt si lucruri bune si frumoase, ia spune vreo 2-3 din ele daca poti orice loc de munca nu poate fi chiar roz de la inceput pana la pensionare, dar inteleg ca e mai usor sa spui ceva rau despre o companie decat ceva de bine concluzia care este colegu, ce te-a determinat sa renunti dupa 6 luni?
 7. cand ma gandesc la Volvo, ma gandesc la siguranta
 8. cheia succesului ar fi sa nu aplicati doar la o singura firma! nu se stie care din ele au nevoie si va accepta
 9. Respecta regulile pe care le-ai avut si la categoria B, numai ca la asta se mai adauga indicatoarele de interzis in functie de tonaj, sau marfa.. inca de la urcare ... pozitia scaunului, oglinzile, si centura semnalizare din timp, daca iti spune din scurt sa faci la stanga/dreapta ii spui ca nu ai suficient spatiu ca sa faci manevra, dar majoritatea nu fac comenzi asa din scurt decat daca are respectivul o zi naspa. incadreaza-te pe mijlocul benzii, nu aproape de bordura, nu lipit de linia continua sau discontinua, vrea sa vada ca pastrezi directia. la virajele fie ca sunt catre stanga sau dreapta le faci din lung, exemplu ai de facut viraj la dreapta si tu erai aproape de bordura.. clar esti pozitionat prost si ce faci, te urci pe bordura sau chestii de genu, de asta spun, ramai pe mijloc eventual cat mai aproape de banda ce delimiteaza benzile. pe toata durata unei depasiri, sa ai obligat semnalizarea pusa! pastreaza distanta fata de masinile din fata ta! nu sta cu piciorul pe ambreiaj daca nu este nevoie (nevoie sa o ti din ambreiaj), are si el pedale si vede ca nu stii sa folosesti corect ambreiajul. orice faci, nu te grabi si mai bine astepti sa treaca orice ar putea fi in defavoarea ta (gen iti vine din fata si tu trebuie sa faci o depasire si in mintea ta spui ca ai timp si spatiu) gresit! cand intradevar e la o distanta considerabila atunci e sigur sa iti faci manevra. el va tine cont ca nu esti grabit ci ca vrei sa ajungi in siguranta acasa si iti pasa si de siguranta celorlalti participanti la trafic. eu am folosit si faza de intalnire pe tot parcursul examenului, chiar daca eram in oras si era frumos afara cam atat cred ca as avea de spus! Bafta !
 10. eu as intra la regim
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.