Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cristitoth

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristitoth

  1. Buna ziua. Am o problema la un Man tgx euro 4 din 2008. Are memorate urmatoarele erori active: 03929-01 si 03779-01 , si cand are tonaj si da de panta apare eroarea (defectiune motor) si imi da stop motor cu rosu, si pierde putere. Daca opresc motorul si pornesc din nou dispare eroarea cu stop motor si puterea motorului revine. Am facut un tester acum vreo 2 luni, am schimbat 4 injectoare care au aparut cu probleme(2 noi si 2 rectificste) si pompa parea buna la tester. Rog pe cine ma poate ajuta , care ar fi cauza??? Multumesc anticipat.
  2. Buna ziua. Detin un Man tgx euro 4 din 2008 , si de ceva vreme imi pierde aer pe la supapa Ebs fata. Trebuie inlocuita sau ar putea pierde aer pe la ea din alte cauze? Va multumesc anticipat.
  3. salut baieti.eu inca lucrez la aceasta firma dar nu am cuvinte de lauda.sint angajat de anul trecut din iulie si sincer imi pare rau ca am plecat de unde am lucrat inainte.si pot sa va spun ca am lucrat la o firma romaneasca si patronul era roman.recent am facut un accident in anglia cu un camion si imi opreste 300 euro pentru acel accident in conditiile in care masina este in lizing si are asigurare suta la suta.ca mine mai sunt si alti colegi care le opreste banii pentru diferite motive.multi dintre noi cautam sa plecam in alta parte ca nu putem sa acceptam sa fim inselati de acesti belgieni(flamanzi) care nu se mai satura de bani.problemele ar fi mult mai multe la aceasta firma.cu salariile tot in urma sint.deci eu personal va sfatiuesc sa nu va angajati la aceasta firma.motivele ar fi mult mai multe dar ma opresc aici ca nu prea imi plasce sa scriu.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.