Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

alin8011

Members
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

alin8011 a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 18 2016

alin8011 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre alin8011

  • Dată Naștere 11/01/1980

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Spania

Contact Methods

  • Yahoo
    iorgaalin80@yahoo.com

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alin8011's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație Comunitate

  1. Salutare colegii! Am primit o oferta pentru transport masini pe international. Eu am lucrat numai pe cereale si prelata si nu am nici o idee cu ce se mananca asta... se plateste altfel decat la prelata, etc... Stie cineva ceva? Orice informatie imi este de mare ajutor. Multumesc frumos si drumuri bune!
  2. Stie cineva care este treaba cu motorina??? Se plateste sau nu???
  3. Ne poate lamurii si pe noi cineva cat si ce plateste Roberts Europe? In alt topic am gasit ca: plateste 0.28 cu 0.32/km, +autobenzile, +MOTORINA (am accentuat cuvantul pentru ca m-a surprins sa plateasca si motorina, dar pana la proba contrarie...). Daca tot se deschid aceste topic-uri pe site, presupun ca se deschid pentru ceva informatii de la cei ce stiu ceva cu adevarat. Informatii cum ar fii "intra pe site-ul lor, ia nr de telefon, suna la ei si vezi tu mai departe" stie oricine si le putem gasii oriunde. Eu unul as vrea ceva informatii de la cei ce lucreaza cu ei sau au lucrat (daca doresc sa ne ajute), altfel cred ca ne pierdem timpul degeaba citind si postand in aceste topic-uri ... Drumuri bune la toata lumea! PS: Nu vreau sa supar pe nimeni, dar cred ca acesta este rolul acestor topic-uri, informatia.
  4. Se plateste si motorina la roberts??? +0.28 cu 0.32/km??? +autobenzile??? Poate sa ma lamureasca cineva?
  5. Daca ar gandii toti ca tine am ajunge departe, dar.....
  6. Buna ziua colegi! Poate sa-mi spuna cineva cateva firme serioase din Spania care ofera contract (pe teritoriul Spaniei sau Europei) pentru 3.5 t ? Multumesc mult. Drumuri bune!
  7. Chiar nu stie nimeni ce acte trebuiesc?
  8. Am toate datele. Mi-a trimis de la ambasada tot, pe mail. Asa am crezut si eu dar daca suni la ambasada au cateva ferestre (ATASATUL DE MUNCA DIN CADRUL AMBASADEI ROMANIEI DE LA MADRID; Telefon - 0034913507356, Fax - 0034913452917, E-mail cristinaflorea@embajadaderumania.es). Aici am vorbit eu. Am gasit ceva de munca in Spania dar nu pe camion si de la 01 luna asta am primit autorizatia de munca. Ideea e ca trebuie sa gasesti pe cineva care vrea sa te angajeze (bineinteles depinde si de domeniu) , apoi sa mergi cu el si cu contractul facut la "Oficina de los extrajeros" de unde apartine, nu la "Oficina de empleo". Sa nu mai intru in detalii, cine este interesat sa sune acolo si sa ceara informatii. Asa ca daca poate cineva sa imi spuna ce acte imi trebuiesc ii multumesc tare mult. Drumuri bune!
  9. Da colegu stiu. Este in vigoare pana la 01.01.2014, dar se poate. Doar ca pentru un contract de 3 luni trebuie sa astepti maxim 1 luna, pt un contract de 6 luni astepti maxim 2 luni si pentru un contract de 1 an astepti maxim 3 luni. Asa mi-a spus de la consulat si asa sa intamplat. Pe mine ma intereseaza sa stiu doar ce acte imi trebuiesc. Ca pe aici toti te plimba de la unul la altul si nu stii de unde sa incepi.
  10. Salut colegii! Stie toata lumea cum este viata in Romania, asa ca m-am hotarat sa plec din nou in Spania. Sunt rezident, dar nu am lucrat pe camion in Spania niciodata (am facut doar cateva curse cand am lucrat pe prelata la o firma din Romania), asa ca vreau sa intreb pe cineva care a lucrat in Spania sau stie ce acte trebuiesc romanilor sa poata sa se angajeze acolo sofer profesionist? Multumesc si drumuri bune la toti soferii. Doamne ajuta!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.