Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Nsilviu

Members
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Nsilviu

  1. cum spunea si colegu de mai sus. In sfarsit dupa 3 ani jumate revin la acest topic. Pe scurt: Am lucrat la acesta companie timp de aproape 2 ani. In ultima perioada sa mai schimbat unpic dar in mare parte doar formula de calcul al salariului si sa adaugat salariu pe tara separat. Deci sa nu va asteptati ca acum se plateste normal. Parerea mea la inceput cea mai buna firma sa te angajeji din cauza ca nu ai raspundere de camion, accidente, intarzieri. Ca si dezavantaj major este ca te duci incepator lucri in doi e normal ca sa poti sa inveti dar asteptarile sunt ca de la un sofer cu experienta. Lucrezi la program tot timpul fiind in 2 stim cu toti ca e destul de lung. Sunt seriosi la bani ii primesti pe toti la timp, max 2 zile intarziere. Sunt putini dar atat timp cat nu sti nimic si te angajeaza e ok. Problema apare dupa cel putin 1an ca tot putin o sa fie.
  2. Buna ziuă situatiea sta in felul urmator. Vin la munca din concediu de mai mult de 28 de zile incep prima saptamana de lucru in 17 joi. Conduc 5 programe de lucru pana luni 21. Fac o pauza de 24h si miercuri la 00:30 ora romaniei incep un nou program. Apoi fac o pauza de 45h si 16min care se termina in 25 vineri. Pot incepe o noua saptamana de lucru cu 6 programe si pot sa fac pauza de wekeend de 24h?
  3. Cum a zis si colegu mai sus maine plecam sunt vreo 20 .. Am inteles ca duminica se mai fac plecari cei care ati fost sunati. Scania sa dai sucu ni bere ci tarie.
  4. Daca te dai jos in gara de nord te iau eu dimineata ma suni cand ajungi 0742601501
  5. Ca sa raspund la toti..scania eu sunt in timiasoara cand ajungi mergem la un suc. Si eu am un srl dar nefind angajat decat administrator trebuie sa platesti ultimile 6 luni nelucrate. Moaca m-au sunat dupa 2 saptamani am mai scris. Apropo moaca ai facut liceul in dm. Tudor am avut un coleg cu numele tau. Bagaj mi-am luat, haine multe si groase si subtiri deodorant parfum pasta de dinti incaltaminte si o sa iau ceva conserve sa fiu sigur.
  6. Si cardu de sanatate sau acea foie inlocuitorie costa 305lei la noi in dr.tr.severin mi lam facut acuma 2saptamani. Tot in severin locuiesc si maine ma duc la angajare.
  7. Eu stiu ca cerintele obligatori sunt stipulate la inceputul topicului si am cerut si mail de la ei cu toate actelele, nu zice nicaieri de asigurare...Nici mie nu mi sa dat card-ul de sanatate pt. ca cica nu se mai fac deocamdata dar mi sa dat o foie inlocuitoare. si inafara de asta daca nu ai lucrat in ultimi 2 ani incotinu trebuie sa platesti 6 luni in urma asta inseamna intre 300 si 350 de lei deci nu mai mult. Scania eu le-am luat azi cardurile daca nu sunt gata cere extrase de cont daca nu ti-au dat deja si cardurile le iei cand te intorci prima data nu poti sa scoti bani de la bancomate, dar din sucursale stiu ca poti cand ai cont la ei doar cu buletinul. Eu plec maine la Caransebesi si pe la 12 ajung in timisoara 0742601501 suna-ma daca ajungi in timisoara ne intalnim acolo inainte bem un suc )
  8. Dosarul lam depus de acuma 2 saptamani deci vreo 14-15zile. mau sunat dupa o saptamana de la depunere sa imi zica sa fac cardurile al bcr. si ma sunara azi sa ma duc joi sa incep munca. Deci total a durat vreo 14 zile. Dar oricum au nevoie de soferi deci poti sa le depui ca te cheama repede.
  9. Razvan degeaba lasi nr. de telefon suna la ei vezi ca e numarul lor pe prima pagina a acestui topic si vorbeste direct cu ei..Si garantat e de actualitate pt. ca ei angajeaza tot timpul si datorita ca pleca soferii dupa ce fac experienta si pt. ca firma este intr-o continua dezvoltare de exemplu saptamana trecuta le-au venit 5 camioane noi.
  10. Asa si pe mine acuma ceva timp, miau zis sa ma duc la fortele de munca maine si joi sa fiu la ei, scania poate ne intalnim acolo o sa ne cunoastem noi cumva.
  11. Din cate stiu nu se da nimic de acest gen dar am inteles ca dureaza vreo 2 zile instruirea nustiu in ce si cum consta. Vedem cand ajungem acolo. Acuma sa speram ca ne suna Marti am inteles ca asa fac de obicei suna Marti sa te duci Miercuri si Joi sa pleci in cursa. Orice ar fi au zis ca ne suna sapatamana care vine adica de maine incolo asteptam.
  12. Da mi sa spus sa deschid coturile la bcr. Iar cu recomandarea nuti face probleme pentru harlt nu e obligatorie sau necesara atata timp cand angaeaza fara experienta. Doar spune in cv ca ai lucrat si gata.
  13. Si pe mine mau sunat astazi spunandumi acelas lucru sa deschid conturi in lei si in euro apoi revin ei cu un telefon saptamana viitoare. Deci colegu poate ne intalnim la tm eu ec din severin
  14. In cat timp teau chemat colegu, de cand ai depus dosaru eu tot astept sa ma cheme e adevarat ca e rau dar daca nu ai unde sa te duci asta e e mai rau fara rau. Ce se mai aude cand mai angajeaza mai exact ?
  15. Teau sunat ? De cat timp ai dosarul depus la ei ? Pe mine inca nu ma sunat nima
  16. Sa vedem cand ma cheama si o sa va mai scriu, am inteles ca s-ar face saptamana asta angajari, acuma sa vedem. Oricum banuiesc ca sunt destule dosare depuse. Iar pt. Incepatori e cea mai buna oferta avand in vedere ca nu au concurenta.
  17. Sa ne mai scri si nou pe forum cu ce zic la telefon poate ne inatlnim la timisoara toti. Eu sper pe saptamana care vine pe miercuri joi acuma sa vedem
  18. Dosarul a fost de tip plic si lam depus prin intermediul unei persoane adica a plecfat un prieten al timisoara si mi la depus, de acolo am vorbit cu dumnelor. Se poate sa il trimiti si prin posta cu sau fara recomandare si se poate sa-l depui si personal. Sunt curios cand se fac angajeri de asta tot intreb daca a mai fost sunat cineva sau macar sa ne dam seama daca mi sunt multe dosare la rand. pana acuma dupa forum sunt eu si cu danfdc care am depus dosarul.
  19. Tot asa scrie si la mine apt pentru trnsporturi rutiere de marfuri generale cu toate ca am si adr si agabaritic, dar am depus actele la harlt si nu au fost probleme. Mai este cineva care are actele depuse pentru angajare ? Ati mai fost chemati ?
  20. speram ca ne cheama oricum tragem sperante pentru saptamana care vine...Mam intalnit cu un om la caziere care zicea ca sil scoate a 3 oara pentru ca a depune din nou actele lea depus de 2 ori la chemat dar nu a putut sa se prezinte...Uni au sansa si nu profita de ea. Dar speram ca ne cheama si pe noi. Deocamdata 2 care avem actele depuse mai este cineva ?
  21. Ai mai sunat la ei ? Ai intrebat daca mai au dosaru ? Cati ani ai daca nu te superi ?
  22. Salut de curand timp am depus si eu actele pentru angajare la harlt crew (trans) leam depus in data de 22.05.2014 mi sa confirmat ca toate actele sunt valabile si sa astept pentru a fi chemat.. Am inteles ca sar aduce vreo 5 camioane si sar face angajeri sapatama care vine. Mai este cineva care are actele depuse la ei pentru angajare in momentul de fata ? Poate ne intalnim cand ne chema.
  23. Salut, ma intereseaza de ce acte si de cati bani este nevoie pentru a desfasura activitatea de transporturi marfa. Ce sa facut deja: 1.Infinarea firme cu domeniul de activitate in transporturi. 2.Gasirea unei case de expediti care sa-ti asigure comenzii. 3.Procurarea de fonduri necesare Ce urmeaza: 1.Cumpararea unui camion de 7.5t (second hand) (evaluat pe la 6000 de euro). Pana aici toate bune, dar ma intereseaza ce acte sunt necesare dupa achizitionarea masini si costul lor.. Ar veni asa: Inscriere masina - Cat costa ? (Daca ati inscris de curand vreun camion de 7.5t ce model si cat a fost inscrierea) Itp, asigurare, vigneta. Licenta de transport - Cat costa ? Asigurare CMR. Omologare tahograf. Impozit. Mai este nevoie de ceva ? Si cat ar costa fiecare din aceste proceduri ?
  24. Daca e pe masina mica cat.b poti sa stai linistit atat timp cat primesti salariu negociat. Ce poti pati este sa iei teapa cu bani in rest nu cred ca are cineva ceva cu tine.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.