Jump to content

CALIN

Administrators
 • Content Count

  991
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

CALIN last won the day on May 3 2017

CALIN had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

1 Follower

About CALIN

 • Rank
  Sofer profesionist
 • Birthday 03/07/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.soferii.ro/
 • Yahoo
  blaster_bh
 • Skype
  blaster_bh

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Oradea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Camera e în partea de jos a parbrizului în mijloc. Nu e murdar acolo parbrizul?
 2. Anunțul e din 2011. Cred ca le-a vândut de atunci.
 3. Despre magazin nu știi mare lucru sau despre cric. Poate despre magazinul care vinde ce ai pus tu nu se știe, nu despre Truck Shop.
 4. Și care e imaginea proastă? Baracile unde dorm soferii? Programul de condus? Peste 90 ore la doua săptămâni? O sa scot numele de persoane din postare. PS. Responsabilitati In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.soferii.ro precum si cu dispozitiile Legii 365/2002, Soferii.ro nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri. Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Soferii.ro, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului
 5. Trebuie mai multe detalii despre aparat. Exact ce model e si ai program de navigație pe el.
 6. Daca nu da mai multe detalii despre ce sa intamplat nici aici nu o sa stea mesajul prea mult.
 7. Datele noi: Sumar Site / 12 luni Bounce: 73.53% Durata Vizita: 2' 30" Vizitatori/luna: 47.303 Afisari/luna: 131.779 Vizite/luna: 65.517 Afisari/Vizita: 2
 8. eu am modelul acesta http://www.cel.ro/tv-tunere/tv-tuner-avermedia-avertv-hybrid-volar-hd-pMCI2MzEm-l/?gclid=Cj0KCQiAyszSBRDJARIsAHAqQ4qGGh3hc9KIzccOzVTkX7e08jh8ciKKchTtNmt1Ba5j_NWCtjk3PvMaAt-iEALw_wcB
 9. Iti trebuie un tv tuner care sa aiba si intrare auxiliara. La el o sa primesti un cd cu softul si dupa instalare il folosesti ca av. Scanare sau schimbare faci de pe receiver.
 10. Cam asa e la mine, Deci cam esti pe lista neagra
 11. De data asta cred ca se supara unii pe care ii faci nemernici si iei iar ban o o sa fie si pe IP. Motiv a avut el ca a dat ban.
 12. Acuma daca ai făcut user nou ca pe cel vechi ai luat ban incepi si cu asta sa faci gura mare? nu e asa dl Catalin? Pe user bau ai fost banat. Cum e vremea la Iasi?
 13. Un utilizator a postat un topic denigrator la firma mentionata, la care firma a facut plangere de acuzatii nefondate. Am cerut utilizatorului sa explice mai multe despre cele mentionate, dar nu mai raspunde. Firma a dovedit ca a facut platile catre persoana in cauza, chiar cu plata unui avans in plus de 300€. Concluzie! Deci aveti grija ce postati la nervi, daca aveti sau nu dreptate, ca consencintele sunt destul de grave, inclusiv trimiterea in judecata pentru stricarea imaginii firmei.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.