Jump to content

CALIN

Administrators
 • Posts

  991
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

CALIN last won the day on May 3 2017

CALIN had the most liked content!

1 Follower

About CALIN

 • Birthday 03/07/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.soferii.ro/
 • Yahoo
  blaster_bh
 • Skype
  blaster_bh

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Oradea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CALIN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

38

Reputation

 1. Camera e în partea de jos a parbrizului în mijloc. Nu e murdar acolo parbrizul?
 2. Verifica dacă nu a crescut nivelul de ulei.
 3. Anunțul e din 2011. Cred ca le-a vândut de atunci.
 4. Despre magazin nu știi mare lucru sau despre cric. Poate despre magazinul care vinde ce ai pus tu nu se știe, nu despre Truck Shop.
 5. Și care e imaginea proastă? Baracile unde dorm soferii? Programul de condus? Peste 90 ore la doua săptămâni? O sa scot numele de persoane din postare. PS. Responsabilitati In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.soferii.ro precum si cu dispozitiile Legii 365/2002, Soferii.ro nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri. Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Soferii.ro, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Soferii.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii. In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Soferii.ro noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001. Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul. In cazul in care sesizati,observati sau cititi un subiect sau o remarca ce contine cuvinte obscene,jignitoare,deplasate,etc, va rugam sa raportati acest lucru, urmand ca , in cel mai scurt timp,in functie de caz, unul din administratori sau moderatori sa corecteze acest lucru. Nu folositi aceasta arie pentru altceva decat FeedBack-ul referitor la site/forum. Adminstratia site-lui nu poate juca rolul judecatorului in ceea ce priveste veridicitatea afirmatiilor legate de subiecte privind firmele, angajatii, fostii angajati precum si terti, nu poate interveni pro sau contra in discutiile libere ci poate limita exprimarea in limbaj. Totusi, daca se dovedesc anumite fapte prin dovezi concrete, se pot lua masuri suplimentare de stergere sau modificare a postarilor mergand pana la anularea contului sau conturilor utilizatorilor defaimatori.
 6. Trebuie mai multe detalii despre aparat. Exact ce model e si ai program de navigație pe el.
 7. Daca nu da mai multe detalii despre ce sa intamplat nici aici nu o sa stea mesajul prea mult.
 8. Datele noi: Sumar Site / 12 luni Bounce: 73.53% Durata Vizita: 2' 30" Vizitatori/luna: 47.303 Afisari/luna: 131.779 Vizite/luna: 65.517 Afisari/Vizita: 2
 9. eu am modelul acesta http://www.cel.ro/tv-tunere/tv-tuner-avermedia-avertv-hybrid-volar-hd-pMCI2MzEm-l/?gclid=Cj0KCQiAyszSBRDJARIsAHAqQ4qGGh3hc9KIzccOzVTkX7e08jh8ciKKchTtNmt1Ba5j_NWCtjk3PvMaAt-iEALw_wcB
 10. Iti trebuie un tv tuner care sa aiba si intrare auxiliara. La el o sa primesti un cd cu softul si dupa instalare il folosesti ca av. Scanare sau schimbare faci de pe receiver.
 11. Cam asa e la mine, Deci cam esti pe lista neagra
 12. De data asta cred ca se supara unii pe care ii faci nemernici si iei iar ban o o sa fie si pe IP. Motiv a avut el ca a dat ban.
 13. Acuma daca ai făcut user nou ca pe cel vechi ai luat ban incepi si cu asta sa faci gura mare? nu e asa dl Catalin? Pe user bau ai fost banat. Cum e vremea la Iasi?
 14. Un utilizator a postat un topic denigrator la firma mentionata, la care firma a facut plangere de acuzatii nefondate. Am cerut utilizatorului sa explice mai multe despre cele mentionate, dar nu mai raspunde. Firma a dovedit ca a facut platile catre persoana in cauza, chiar cu plata unui avans in plus de 300€. Concluzie! Deci aveti grija ce postati la nervi, daca aveti sau nu dreptate, ca consencintele sunt destul de grave, inclusiv trimiterea in judecata pentru stricarea imaginii firmei.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.