Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

CALIN

Administrators
  • Număr conținut

    999
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    10

CALIN a câștigat ziua ultima dată pe Martie 17 2022

CALIN a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Despre CALIN

  • Dată Naștere 03/07/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.soferii.ro/
  • Yahoo
    blaster_bh
  • Skype
    blaster_bh

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Oradea

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

CALIN's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conținut grozav Rare
  • Superstar Rare
  • Util comunitatii Rare
  • Sprijin excelent Rare
  • Prima postare Rare

Recent Badges

39

Reputație Comunitate

  1. Ne poți da mai multe detalii. Și cu ce sa te ajutam?
  2. Cauta Transportul rutier în cont propriu | Ordonanţă 27/2011 Acolo gasesti de ce ai nevoie.
  3. Pauza de 45 min nu e obligatorie in echipaj.
  4. CALIN

    inchidere program

    Nu trebuie dat decât tara inițială. Nu și tara final.
  5. Camera e în partea de jos a parbrizului în mijloc. Nu e murdar acolo parbrizul?
  6. Verifica dacă nu a crescut nivelul de ulei.
  7. Anunțul e din 2011. Cred ca le-a vândut de atunci.
  8. Despre magazin nu știi mare lucru sau despre cric. Poate despre magazinul care vinde ce ai pus tu nu se știe, nu despre Truck Shop.
  9. Și care e imaginea proastă? Baracile unde dorm soferii? Programul de condus? Peste 90 ore la doua săptămâni? O sa scot numele de persoane din postare. PS. Responsabilitati In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.soferii.ro precum si cu dispozitiile Legii 365/2002, Soferii.ro nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri. Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Soferii.ro, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Soferii.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii. In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Soferii.ro noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001. Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul. In cazul in care sesizati,observati sau cititi un subiect sau o remarca ce contine cuvinte obscene,jignitoare,deplasate,etc, va rugam sa raportati acest lucru, urmand ca , in cel mai scurt timp,in functie de caz, unul din administratori sau moderatori sa corecteze acest lucru. Nu folositi aceasta arie pentru altceva decat FeedBack-ul referitor la site/forum. Adminstratia site-lui nu poate juca rolul judecatorului in ceea ce priveste veridicitatea afirmatiilor legate de subiecte privind firmele, angajatii, fostii angajati precum si terti, nu poate interveni pro sau contra in discutiile libere ci poate limita exprimarea in limbaj. Totusi, daca se dovedesc anumite fapte prin dovezi concrete, se pot lua masuri suplimentare de stergere sau modificare a postarilor mergand pana la anularea contului sau conturilor utilizatorilor defaimatori.
  10. CALIN

    gps navitek ECRAN 7 INCI

    Trebuie mai multe detalii despre aparat. Exact ce model e si ai program de navigație pe el.
  11. Daca nu da mai multe detalii despre ce sa intamplat nici aici nu o sa stea mesajul prea mult.
  12. Datele noi: Sumar Site / 12 luni Bounce: 73.53% Durata Vizita: 2' 30" Vizitatori/luna: 47.303 Afisari/luna: 131.779 Vizite/luna: 65.517 Afisari/Vizita: 2
  13. eu am modelul acesta http://www.cel.ro/tv-tunere/tv-tuner-avermedia-avertv-hybrid-volar-hd-pMCI2MzEm-l/?gclid=Cj0KCQiAyszSBRDJARIsAHAqQ4qGGh3hc9KIzccOzVTkX7e08jh8ciKKchTtNmt1Ba5j_NWCtjk3PvMaAt-iEALw_wcB
  14. Iti trebuie un tv tuner care sa aiba si intrare auxiliara. La el o sa primesti un cd cu softul si dupa instalare il folosesti ca av. Scanare sau schimbare faci de pe receiver.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.