Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

CALIN

Administrators
  • Număr conținut

    999
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    10

Postări postat de CALIN

  1. Acum 14 ore, szallos laszlo a spus:

    Ma parlitule nu stiu cine esti si nici nu ma interezeaza, cand esti la km nu conteaza cat lucrezi te plateste cati km ai facut da sa te plateasca cu cat te ai inteles, nu sa te tina im parcare ca el nu are cursa bine platita, bafta parlitule, te las sa lucrezi sa ai macar 14 ore, te pup si pe tine sk pe sorin🤑

    Data viitoare zbori de de forum. Nu se accepta jigniri.

  2. Și care e imaginea proastă? Baracile unde dorm soferii? Programul de condus? Peste 90 ore la doua săptămâni?

    O sa scot numele de persoane din postare.

     

    PS.

    Responsabilitati


    In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.soferii.ro precum si cu dispozitiile Legii 365/2002, Soferii.ro nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.
    Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Soferii.ro, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Soferii.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.
    In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Soferii.ro noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
    Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.
    In cazul in care sesizati,observati sau cititi un subiect sau o remarca ce contine cuvinte obscene,jignitoare,deplasate,etc, va rugam sa raportati acest lucru, urmand ca , in cel mai scurt timp,in functie de caz, unul din administratori sau moderatori sa corecteze acest lucru.
    Nu folositi aceasta arie pentru altceva decat FeedBack-ul referitor la site/forum.
    Adminstratia site-lui nu poate juca rolul judecatorului in ceea ce priveste veridicitatea afirmatiilor legate de subiecte privind firmele, angajatii, fostii angajati precum si terti, nu poate interveni pro sau contra in discutiile libere ci poate limita exprimarea in limbaj. Totusi, daca se dovedesc anumite fapte prin dovezi concrete, se pot lua masuri suplimentare de stergere sau modificare a postarilor mergand pana la anularea contului sau conturilor utilizatorilor defaimatori.

     

  3. Un utilizator a postat un topic denigrator la firma mentionata, la care firma a facut plangere de acuzatii nefondate. Am cerut utilizatorului sa explice mai multe despre cele mentionate, dar nu mai raspunde. Firma a dovedit ca a facut platile catre persoana in cauza, chiar cu plata unui avans in plus de 300€. 

    Concluzie!

    Deci aveti grija ce postati la nervi, daca aveti sau nu dreptate, ca consencintele sunt destul de grave, inclusiv trimiterea in judecata pentru stricarea imaginii firmei.

    • Like 1
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.