Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

hussein75leu

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

hussein75leu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Eu am fost acum 3 luni jumate cu un coleg la interviu si ne-au acceptat. Au spus sa asteptam ca ne contacteaza ei dar pana acum nimic. Stie cineva ceva in legatura cu angajarile ? Au spus ca aduc 300 de masini si trebuiesc inmatriculate.
  2. Poate spune un coleg care lucreaza in firma daca ai experienta la prelata si la frig nu, ti se da masina sau esti sofer 2 ?
  3. Pentru data de 28-10-2013 daca este cineva din zona Barlad care este programat pentru cursuri la Waberer*s am 3 locuri libere.
  4. Se angajeaza dar cel mai bine e sa mergi la ei la Ciuc. Miercurea si joia se tine interviu si proba practica,e bine sa fii dimineata la ora 8-9.
  5. Stiu colegi care lucreaza la firma asta de 4-5 ani si nu se pling ba chiar sunt multumiti(si nu sunt unguri).....acum na ce sa zic....parerile sunt impartite,nu mai zic de colegi care au plecat si sau reintors la firma.Am inteles ca nu te umple de bani dar sunt totusi corecti cu plata salariilor,service asigurat,etc.Am auzit si variante precum ca se opresc bani pentru consum de motorina si altele.Pentru experienta cred ca e o firma bunisoara.
  6. Salut,stie cineva mai bine informat au mai selectat recent soferi in vederea angajarii,conditii ??Au mai marit parcul sau pleaca soferii din diferite motive ?
  7. Am patit cind sa urcat pe scara si se uita pe pat si a intrebat..Un pachet de cafea,,ceva(vorbea bine romaneste) ??.Bineinteles ca nu i-am dat nimic pentru ca nu aveam de ce dar poate sunt colegi in anumite situatii cind trebuie sa sara la cap pentru diverse probleme.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.