Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

broasca marius

Members
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

broasca marius a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 3 2017

broasca marius a avut cel mai apreciat conținut!

Despre broasca marius

  • Dată Naștere 02/27/1976

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    constanta

Contact Methods

  • Yahoo
    valy_marius2003@yahoo.com

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

broasca marius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație Comunitate

  1. Multumesc. Se poate... este foarte ok, nu se poate.... astept, macar ridic stacheta ! Totusi ... nu cred ca cer imposibilul , numai noi stim cum ne chinuim si cate responsabilitati avem.
  2. SOFER PROFESIONIST Sofer profesionist, experienta 20 ani, acte si avize medicale la zi, acte spania, vorbitor de limba spaniola, italiana, engleza, categorii b, c, e. caut loc de munca pe camion frigo , pauzele 24-45 acasa , sau platite in cazul stationarii pe parcari( extra 100 euro/weekend ) , minim de nomina 2500 euro. 0725331672. curriculum-vitae posesor permis de conducere categoria b din anul 1998. ce din 1998. experienta in transport international de marfuri 20 ani. am lucrat pe auto transport marfa cu temperatura controlata si auto platforma transport agabaritic( cel mai mare proiect fiind de : 43m/lungime si 8m/ latime, 7, 5m/ inaltime) cunosc foarte bine sistemul de transport express, eliminat curse efectuate in comunitate tranzitind austria, germania, franta, belgia, cehia, polonia, slovenia, olanda, anglia, scotia, irlanda, spania, portugalia, italia inclusiv sicilia, croatia, grecia, bulgaria, danemarca, suedia, finlanda, norvegia, luxemburg, slovacia, elvetia. studii 12 clase cu diploma . ( liceul pe profil auto ). am experienta pe auto 3, 5 to cutie hidramata, manuala pe duba izoterma sau frigorifica cu temperatura controlata dar si prelata. cunosc mecanica auto(de profesie sunt mecanic auto). ma pot deplasa in orice locatie unde este disponibila angajarea. intocmesc documentelor de transport (cmr, ordin deplasare, foaie de parcurs, aviz de insotire marfa). utilizez gpsul atit pe adresa cat si pe coordonate. circul si pe drumuri nationale cum ar fi franta, spania, grecia pentru evitarea autostrazilor (aviz pentru firmele care nu doresc a se circula pe autostrazi evitand taxele , v-or trebui sa contribuie numerar la imbunatatirea salariala). vorbesc limba italiana, spaniola bine si engleza. cunosc statiile de alimentare motorina cu pret bun comparativ cu cel din autostrazi. experienta in transport tip expres cu distante lungi si timp de tranzit mic. rezistent la stres si oboseala. sunt o persoana comunicativa si ordonata. nu sunt consumator de bauturi alcolice. am experienta in condus atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. sofez foarte prudent in conditii de vreme nefavorabila. devizul meu este respectul si corectitudinea si cer acelasi lucru si din partea angajatorului. sunt interesat de transport extern tur-retur, extern orice destinatie in europa contactati-ma pe numarul 0040725331672 , doar cei ce vor un sofer foarte bun !!!!!!!!!! .... Oferi banii de mai sus.. ok, suna! Nu oferi... mai cauta...!
  3. AYUDANTES DE CONDUCTOR Transportes J. Carrión busca ayudantes de conductor para hacer transporte internacional por Europa con tráiler frigorífico. Imprescindible carnet C+E y CAP. No se requiere experiencia en el puesto. La base de salida será en Almería. Los interesados pueden ponerse en contacto con el Dpto. de Selección de Transportes J. Carrión Grupo J. Carrión 950212020 (llamar en horario comercial) acest anunt este de astazi .... poti suna si discuta cu ei , anghel_ghi
  4. Anuntul este de actualitate.... Sunati la numarul de telefon si discutam
  5. Multumesc, o sa fiu atent la mail-uri.
  6. Am trimis si eu Adeziunea pe adresa de mail scrisa in coltul din stanga jos de pe formular, astept sa fiu contactat, modalitate de plata,etc.
  7. Postez in numele si cu acordul firmei de transport din Constanta , care detine un parc auto ,pentru intervalul 01/05---01/07/2015, de 15 cap tractor cu 15 bena mega basculabile,care are posibilitatea si independenta totala(motorina, pass-uri,taxe plati porti peaje,etc) camioane euro5, face-ti o oferta atractiva pe adresa de mail: valy_marius2003@yahoo.com
  8. Postez in numele unui prieten , detinatorul a 10 cap tractor euro 5 , pentru a face cunoscut faptul ca este dispus pentru colaborari cu diferite firme de a presta servicii de tractionist (frigo,bascula,prelata) pe comunitatea europeana. Relatii la telefon: 0040725331672. Multumesc.
  9. Super tare frate.... asa da! Bravo Cri5tian! Sunt curios cati or sa sune. Super raspunsul lui UNHleaSHD!
  10. Am fost contactat de către foarte multe persoane și firme , toți exprimandu-si intenția de a colabora cu mine, dar credeti-ma una se promite la telefon si alta este realitate față in față la un interviu. Față de ei ai îndatoriri si obligații "valeu mama mea" dar pentru tine siguranta "ba" , cei cu care m-am întâlnit zici că sunt făcuți de aceeași "mamă", mergând toți pe aceleași principii "Noi să avem" iar "Tu sa astepti", vai de noi soferii . Am rugămintea și apelez la umanitate, decență, respect, onoare la cei ce angajează sau colaborează cu "noi" soferii..... apreciati-ne , intelegeti-ne , PLATITI-NE.... și rezultatul va fi de 100% randament! Mulțumesc pentru înțelegere și corectati-ma daca am greșit . 0725331672 este numarul meu de telefon , aștept să sunați daca aveți nevoie de un sofer experimentat pentru transport international.
  11. Oare de ce, in momentul in care am specificat că nu se accepta plata la KM nu sa mai interesat absolut nimeni? O singura persoanaa sunat si într-adevăr se oferea sun salar fix . Pentru cei ce doresc si vor sa aibă angajat un sofer corect, muncitor, devotat meseriei si firmei angajatoare ....1850€ salar fix/luna .... si ne auzim la telefon. Mulțumesc.
  12. 11ani experienta extern, cu o pauza de 2 ani ( 2012- 2014) caut loc de munca pe comunitate, vorbitor de limba spaniola, engleza, cer corectitudine si seriozitate iar la randul meu ofer aceleași lucruri
  13. da un anunt pe bursa de transport , acum cu sarbatorile de paste sigur o sa gasesti un camion care vrea sa vina pe tara
  14. dar ce ziceti de asta?..... pe spania, zona madrid... un tiganos cu o scania cu numere de romania, cu prelata... a venit la mine sa ma intrebe daca vreau ceva motorina sa cumpar. Nu o sa va vina sa credeti.... in semiremorca avea 7 bazine de cate o tona din plastic cu grilaj metalic pline ochi CU MOTORINA DE TOATE CULORILE ...))))))))))) , era cu numere de SB, .... zice: Domnucu, apai amu musai sa-i faci ochiu, ca cu asa pomana nu mai te intalnesti mata!... in concluzie.... omul a recunoscut ca fura motorina, ca trebuia sa se intalneasca in acel loc cu cineva care lua toata cantitatea(tot romanas-smecheras), si ca asata este ... Toata chestia asta e reala si o pot spune oricui cu lux de amanunte....deci ATENTIE IN PARCARI!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.