Jump to content

broasca marius

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

broasca marius last won the day on September 3 2017

broasca marius had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About broasca marius

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 02/27/1976

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  constanta

Contact Methods

 • Yahoo
  valy_marius2003@yahoo.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Multumesc. Se poate... este foarte ok, nu se poate.... astept, macar ridic stacheta ! Totusi ... nu cred ca cer imposibilul , numai noi stim cum ne chinuim si cate responsabilitati avem.
 2. SOFER PROFESIONIST Sofer profesionist, experienta 20 ani, acte si avize medicale la zi, acte spania, vorbitor de limba spaniola, italiana, engleza, categorii b, c, e. caut loc de munca pe camion frigo , pauzele 24-45 acasa , sau platite in cazul stationarii pe parcari( extra 100 euro/weekend ) , minim de nomina 2500 euro. 0725331672. curriculum-vitae posesor permis de conducere categoria b din anul 1998. ce din 1998. experienta in transport international de marfuri 20 ani. am lucrat pe auto transport marfa cu temperatura controlata si auto platforma transport agabaritic( cel mai mare proiect fiind de : 43m/lungime si 8m/ latime, 7, 5m/ inaltime) cunosc foarte bine sistemul de transport express, eliminat curse efectuate in comunitate tranzitind austria, germania, franta, belgia, cehia, polonia, slovenia, olanda, anglia, scotia, irlanda, spania, portugalia, italia inclusiv sicilia, croatia, grecia, bulgaria, danemarca, suedia, finlanda, norvegia, luxemburg, slovacia, elvetia. studii 12 clase cu diploma . ( liceul pe profil auto ). am experienta pe auto 3, 5 to cutie hidramata, manuala pe duba izoterma sau frigorifica cu temperatura controlata dar si prelata. cunosc mecanica auto(de profesie sunt mecanic auto). ma pot deplasa in orice locatie unde este disponibila angajarea. intocmesc documentelor de transport (cmr, ordin deplasare, foaie de parcurs, aviz de insotire marfa). utilizez gpsul atit pe adresa cat si pe coordonate. circul si pe drumuri nationale cum ar fi franta, spania, grecia pentru evitarea autostrazilor (aviz pentru firmele care nu doresc a se circula pe autostrazi evitand taxele , v-or trebui sa contribuie numerar la imbunatatirea salariala). vorbesc limba italiana, spaniola bine si engleza. cunosc statiile de alimentare motorina cu pret bun comparativ cu cel din autostrazi. experienta in transport tip expres cu distante lungi si timp de tranzit mic. rezistent la stres si oboseala. sunt o persoana comunicativa si ordonata. nu sunt consumator de bauturi alcolice. am experienta in condus atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. sofez foarte prudent in conditii de vreme nefavorabila. devizul meu este respectul si corectitudinea si cer acelasi lucru si din partea angajatorului. sunt interesat de transport extern tur-retur, extern orice destinatie in europa contactati-ma pe numarul 0040725331672 , doar cei ce vor un sofer foarte bun !!!!!!!!!! .... Oferi banii de mai sus.. ok, suna! Nu oferi... mai cauta...!
 3. AYUDANTES DE CONDUCTOR Transportes J. Carrión busca ayudantes de conductor para hacer transporte internacional por Europa con tráiler frigorífico. Imprescindible carnet C+E y CAP. No se requiere experiencia en el puesto. La base de salida será en Almería. Los interesados pueden ponerse en contacto con el Dpto. de Selección de Transportes J. CarriónGrupo J. Carrión 950212020(llamar en horario comercial) acest anunt este de astazi .... poti suna si discuta cu ei , anghel_ghi
 4. Anuntul este de actualitate.... Sunati la numarul de telefon si discutam
 5. Multumesc, o sa fiu atent la mail-uri.
 6. Am trimis si eu Adeziunea pe adresa de mail scrisa in coltul din stanga jos de pe formular, astept sa fiu contactat, modalitate de plata,etc.
 7. Postez in numele si cu acordul firmei de transport din Constanta , care detine un parc auto ,pentru intervalul 01/05---01/07/2015, de 15 cap tractor cu 15 bena mega basculabile,care are posibilitatea si independenta totala(motorina, pass-uri,taxe plati porti peaje,etc) camioane euro5, face-ti o oferta atractiva pe adresa de mail: valy_marius2003@yahoo.com
 8. Postez in numele unui prieten , detinatorul a 10 cap tractor euro 5 , pentru a face cunoscut faptul ca este dispus pentru colaborari cu diferite firme de a presta servicii de tractionist (frigo,bascula,prelata) pe comunitatea europeana. Relatii la telf: 0040725331672. Multumesc.
 9. Postez in numele unui prieten , detinatorul a 10 cap tractor euro 5 , pentru a face cunoscut faptul ca este dispus pentru colaborari cu diferite firme de a presta servicii de tractionist (frigo,bascula,prelata) pe comunitatea europeana. Relatii la telefon: 0040725331672. Multumesc.
 10. Super tare frate.... asa da! Bravo Cri5tian! Sunt curios cati or sa sune. Super raspunsul lui UNHleaSHD!
 11. Pe data de 20 dec.2014 inceteaza contractul de colaborare cu firma Breogan/Ingatrans din Spania , iar motivul real este ca sunt angajati bulgari pe diurne si salarii mult inferioare celor acordate noua ,angajatilor de moment. Vorbitor de limba spaniola,engleza, posesor al categoriilor b,be,c,ce, atestate la zi (nu detin ADR ) , apt psihologic si cu toate analizele efectuate la termen,cunosc rute europene (portugalia,spania,franta,benelux,anglia,irlanda,germania) ,cunosc regimuri aeroportuare, multe curse rapide efectuam pentru majoritate aeroporturilor ,tranzit Elvetia,etc,,,.NU CONSUM ALCOOL!!!!!...casatorit,3 copii,domiciliul in Constanta. Disponibil din data de 20 ianuarie 2015. Telefon de contact 0040725331672 (vodafone romania), mai multe detalii si discutii la telefon. Multumesc si cu respect tuturor , BROASCA MARIUS CATALIN. LA MULTI ANI !
 12. Pe data de 20 dec.2014 inceteaza contractul de colaborare cu firma Breogan/Ingatrans din Spania , iar motivul real este ca sunt angajati bulgari pe diurne si salarii mult inferioare celor acordate noua ,angajatilor de moment. Vorbitor de limba spaniola,engleza, posesor al categoriilor b,be,c,ce, atestate la zi (nu detin ADR ) , apt psihologic si cu toate analizele efectuate la termen,cunosc rute europene (portugalia,spania,franta,benelux,anglia,irlanda,germania) ,cunosc regimuri aeroportuare, multe curse rapide efectuam pentru majoritate aeroporturilor ,tranzit Elvetia,etc,,,.NU CONSUM ALCOOL!!!!!...casatorit,3 copii,domiciliul in Constanta. Disponibil din data de 20 ianuarie 2015. Telefon de contact 0034642349176 de moment(20/12/2014) ,permanent 0040726603556 (vodafone romania), mai multe detalii si discutii la telefon. Multumesc si cu respect tuturor , BROASCA MARIUS CATALIN.
 13. Am fost contactat de către foarte multe persoane și firme , toți exprimandu-si intenția de a colabora cu mine, dar credeti-ma una se promite la telefon si alta este realitate față in față la un interviu. Față de ei ai îndatoriri si obligații "valeu mama mea" dar pentru tine siguranta "ba" , cei cu care m-am întâlnit zici că sunt făcuți de aceeași "mamă", mergând toți pe aceleași principii "Noi să avem" iar "Tu sa astepti", vai de noi soferii . Am rugămintea și apelez la umanitate, decență, respect, onoare la cei ce angajează sau colaborează cu "noi" soferii..... apreciati-ne , intelegeti-ne , PLATITI-NE.... și rezultatul va fi de 100% randament! Mulțumesc pentru înțelegere și corectati-ma daca am greșit . 0725331672 este numarul meu de telefon , aștept să sunați daca aveți nevoie de un sofer experimentat pentru transport international.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.