Jump to content

broasca marius

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

broasca marius last won the day on September 3 2017

broasca marius had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About broasca marius

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 02/27/1976

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  constanta

Contact Methods

 • Yahoo
  valy_marius2003@yahoo.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Multumesc. Se poate... este foarte ok, nu se poate.... astept, macar ridic stacheta ! Totusi ... nu cred ca cer imposibilul , numai noi stim cum ne chinuim si cate responsabilitati avem.
 2. SOFER PROFESIONIST Sofer profesionist, experienta 20 ani, acte si avize medicale la zi, acte spania, vorbitor de limba spaniola, italiana, engleza, categorii b, c, e. caut loc de munca pe camion frigo , pauzele 24-45 acasa , sau platite in cazul stationarii pe parcari( extra 100 euro/weekend ) , minim de nomina 2500 euro. 0725331672. curriculum-vitae posesor permis de conducere categoria b din anul 1998. ce din 1998. experienta in transport international de marfuri 20 ani. am lucrat pe auto transport marfa cu temperatura controlata si auto platforma transport agabaritic( cel mai mare proiect f
 3. AYUDANTES DE CONDUCTOR Transportes J. Carrión busca ayudantes de conductor para hacer transporte internacional por Europa con tráiler frigorífico. Imprescindible carnet C+E y CAP. No se requiere experiencia en el puesto. La base de salida será en Almería. Los interesados pueden ponerse en contacto con el Dpto. de Selección de Transportes J. CarriónGrupo J. Carrión 950212020(llamar en horario comercial) acest anunt este de astazi .... poti suna si discuta cu ei , anghel_ghi
 4. Anuntul este de actualitate.... Sunati la numarul de telefon si discutam
 5. Multumesc, o sa fiu atent la mail-uri.
 6. Am trimis si eu Adeziunea pe adresa de mail scrisa in coltul din stanga jos de pe formular, astept sa fiu contactat, modalitate de plata,etc.
 7. Postez in numele si cu acordul firmei de transport din Constanta , care detine un parc auto ,pentru intervalul 01/05---01/07/2015, de 15 cap tractor cu 15 bena mega basculabile,care are posibilitatea si independenta totala(motorina, pass-uri,taxe plati porti peaje,etc) camioane euro5, face-ti o oferta atractiva pe adresa de mail: valy_marius2003@yahoo.com
 8. Postez in numele unui prieten , detinatorul a 10 cap tractor euro 5 , pentru a face cunoscut faptul ca este dispus pentru colaborari cu diferite firme de a presta servicii de tractionist (frigo,bascula,prelata) pe comunitatea europeana. Relatii la telf: 0040725331672. Multumesc.
 9. Postez in numele unui prieten , detinatorul a 10 cap tractor euro 5 , pentru a face cunoscut faptul ca este dispus pentru colaborari cu diferite firme de a presta servicii de tractionist (frigo,bascula,prelata) pe comunitatea europeana. Relatii la telefon: 0040725331672. Multumesc.
 10. Super tare frate.... asa da! Bravo Cri5tian! Sunt curios cati or sa sune. Super raspunsul lui UNHleaSHD!
 11. Pe data de 20 dec.2014 inceteaza contractul de colaborare cu firma Breogan/Ingatrans din Spania , iar motivul real este ca sunt angajati bulgari pe diurne si salarii mult inferioare celor acordate noua ,angajatilor de moment. Vorbitor de limba spaniola,engleza, posesor al categoriilor b,be,c,ce, atestate la zi (nu detin ADR ) , apt psihologic si cu toate analizele efectuate la termen,cunosc rute europene (portugalia,spania,franta,benelux,anglia,irlanda,germania) ,cunosc regimuri aeroportuare, multe curse rapide efectuam pentru majoritate aeroporturilor ,tranzit Elvetia,etc,,,.NU CONSUM ALCOOL!
 12. Pe data de 20 dec.2014 inceteaza contractul de colaborare cu firma Breogan/Ingatrans din Spania , iar motivul real este ca sunt angajati bulgari pe diurne si salarii mult inferioare celor acordate noua ,angajatilor de moment. Vorbitor de limba spaniola,engleza, posesor al categoriilor b,be,c,ce, atestate la zi (nu detin ADR ) , apt psihologic si cu toate analizele efectuate la termen,cunosc rute europene (portugalia,spania,franta,benelux,anglia,irlanda,germania) ,cunosc regimuri aeroportuare, multe curse rapide efectuam pentru majoritate aeroporturilor ,tranzit Elvetia,etc,,,.NU CONSUM ALCOOL!
 13. Am fost contactat de către foarte multe persoane și firme , toți exprimandu-si intenția de a colabora cu mine, dar credeti-ma una se promite la telefon si alta este realitate față in față la un interviu. Față de ei ai îndatoriri si obligații "valeu mama mea" dar pentru tine siguranta "ba" , cei cu care m-am întâlnit zici că sunt făcuți de aceeași "mamă", mergând toți pe aceleași principii "Noi să avem" iar "Tu sa astepti", vai de noi soferii . Am rugămintea și apelez la umanitate, decență, respect, onoare la cei ce angajează sau colaborează cu "noi" soferii..... apreciati-ne , intelegeti-ne ,
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.