Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Stan

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Stan

  1. As vrea sa stiu si eu care este diferenta intre emigrare si contract de munca la termen? Daca in timpul contractului iti faci resedinta in canada (inchiriezi o casa) nu poti sa ramai si dupa expirarea contractului? Trebuie sa faci alte formalitati? Daca da ,sant complicate?
  2. Stan

    Scoala de soferi

    Aici m-ai incuiat . Este motivul pentru care evaluez posibilitatea "Canada". Aici treburile se imput cu o viteza ametitore
  3. Stan

    Scoala de soferi

    Am crezut (fara sa am o informatie directa si exacta ) , ca un sofer in America de nord castiga mult mai bine ca unul di Europa , dar se pare ca m-am inselat . Iar eu daca sant ROMAN nu imi interzice nici o lege sa castig 2500-3000 euro pe luna , totul depinde de cum pui problema ,cum negocizi si ce contract ai si si mai important unde(in ce tara) ai contractul ala . Tu daca esti ROMAN castigi in Canda jumate decat ceilati soferi ? In ceea ce priveste banuielile mele mi se pare normal sa fiu un pic circumspect si sa ma informez despre subiect inainte sa i-au o hotarare . Numai o persoana mai putin inteligenta semneaza fara sa stie ce , parerea mea ? Singura problema care ma deranjaza forte rau este ca firmele di vestul europei sant sufocate de firmele din est prin concurenta neloiala , platind soferii o mizerie , si se incearca sa ne taie din salarii si au devenit cam insistenti
  4. Nu cunosc ecxact standarele soferilor care lucreaza in Romania pentru ca sant plecat de mult si nu mai am multe contacte acolo . Dar aici unde lucrez eu iau cam 2500 euro plus 300 in alte bonusuri , adica una peste alta cam 2800 pe luna . avand in vedere ceea ce am zis reafirm ca banii in Canada nu sant multi , speram numai ca viata e mai ieftina . M-am uitat cat costa sa inchiriezi un apartament decent in Regina si nu prea am gasit nimic sub 1000$. Eu aici imi platesc rata la casa 540 euro deci facand raportul banii sant putuni . Sau asa mi se pare mie
  5. Stan

    Scoala de soferi

    Nu vreau sa ma inbogatesc di soferie dar aveam impresia ca in America de nord un camionist castiga mult mai bine ca unul din Europa . Se pare ca am gresit . Sant numai cateva sute in plus .
  6. Multumesc pentru raspuns . Nu stiu exact cum se numeste firma . Eu sant in discutii preliminare cu o agenzie din Torino , am facut primul interviu via Skype si se pare ca engleza mea este suficiienta . Mi se par bani cam putini , sper ca viata sa fie mai ieftina . Urmeaza sa am un alt interviu direct cu angajatorul . Sa vedem ce mai urmeaza . O sa revin cu alte intrebari ,mc.
  7. Salut ma cheama Stan sant un nou utilizator si sper sa nu deranjez multa lume , cu toate ca nu ma prea intereseaza . Am vazut ca aici sant multe persoane care cunoasc bine realitatea canadiana si as avea nevoie de ceva sfaturi . Sant in tratative cu o agenzie de munca pentru un loc de sofer in regiunea Sascatchewan si mi-au propus urmatoarele conditii contracuale : 15-16 000 miles pe luna in doi soferi , curse de 10 zile urmate de 4 zile de pauza , tranportul si cazarea (in prima luna) pe cheltuiala lor , din a doua luna ma ajuta sa-mi gasesc cazare pe cheltuiala mea , 3500-4000$ pe luana . As vrea sa stiu daca aceste conditii sant acceptabile sau incearca sa ma fraiereasca . Am fost informat ca green cardul vine facut numai pt firma care ma va angaja si daca renunt pierd dreptul la munca , este adevarat?
  8. Stan

    Scoala de soferi

    Salut ma cheama Stan si avand in vedere ca aici sant multe persoane care au experienza in Canada am de adresat cateva intrebari si poate cineva stie sa ma ilumineze . Sant in tratative cu o agentie de munca ca sa plec in Canada in zona Saskatchewan . Curse de 10 zile dupe care 4 zile pauza , se merge in doi . Plata mi se pare cam mica 3500-4000$ circa pe luna . Mi se asigura transport + cazare in prima luna , dupa ma descurc cu ajutorul lor . Green cardul este legat de contractul cu ei - s-au asa mi s-a spus - contract pe 2 ani , dupa 12 luni de munca am 2 saptamani de vacanza. Vreau sa stiu daca pretul este corect sau vor sa ma incalece , si daca imi gasesc alta firma pot sa plec la alta comapanie .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.