Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

kostyca

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

kostyca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. buna seara am un mercedes atego care nu vrea sa mai porneasca,am incercat sa il ajut cu spray de pornire dar fara nici un rezultat,am observat ca scoate gazele de esapament pe admisie si se aude un zgomot suspect cand dau la automat,din ce am inteles de la persoana care la condus ultima oara este ca motorul sa supraturat singur si apoi sa oprit.nu este blocat dar nici nu mai porneste. ceva sfaturi?
  2. Salutare Colegii. am un mercedes atego care a functionat normal pana azi cand am spalat motorul.acum nu mai vrea sa porneasca si apare in bord !!CAN!! Care ar fi problema
  3. Am deschis bușonul vasului de expansiune. E lichidul e la nivel.
  4. Salutare Colegii. Am un MAN TGX La care nu se mai încălzește în cabină. Menționez că acest lucru sa întâmplat brusc, fiind în mers ca mașina Ventilația funcționează dar nu bagă căldură de loc. (Am strâns tot frigul de la Mont Blanc).Și tendința motorului e să se încălzească mai tare ca înainte de acesta problema.Lichid în vasul de expansiune e la nivel.Stie cineva care ar fi cauza?Mulțumesc anticipat. Și drumuri bune.
  5. salutare colegi intentionez să devin tractionist,dar nu stiu care sînt pașii de urmat,de ce buget e nevoie,și problema nr 1:se poate mînca o pîine din treaba asta,exclus cazul de îmbogățire peste noapte.ce prețuri se mai dau pe km,costuri,etc. mulțumesc
  6. multumesc mult pentru sfaturi.
  7. salutare colegi. am un atego815 an 2000 la care nu mai indica nimic in bord .am verificat sigurante,mufe bord si nimic.precizez ca inainte sa (moara) aparea CAN!!! si bazaia citeva secunde.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.