Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ioanc

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ioanc

  1. Pai daca dispui de bani astia,nu inteleg pt. ce ai nevoie de inca cineva? Cauta un ansamblu si cumparal.Angajaza-ti un coordonator pe firma si da drumu la licenta. Intre timp fa-ti rost de un contract unde sa o bagi.Cu un singur ansambu iti recomand contract.Mai bine un cistig mai mic la inceput dar sigur. Bafta!
  2. ioanc

    Vind semiremorca SAMRO

    daca va intereseaza, puteti sa-mi lasati un nr. de tel. pe adresa de mail: codreanioan80 @ yahoo.com si va contactez cind intru in tara.va rog sa imi specificati daca sunteti interesat pentru inchiriere sau cumparare. va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
  3. ioanc

    Vind SCANIA R 420

    Vind SCANIA R 420, din 2002 cu motor schimbat in 2007.600000 km reali.cauciucuri 4 noi reesapate.din punct de vedere tehnic foarte buna.Inspectia tehnica facuta acum o luna in Ungaria.Se vinde urgent din cauza unui blocaj financiar al firmei.pretul este de 16000euro. Pot accepta si varianta unui avans de 10000 euro iar diferenta in rate.nu accept variante cu masini la schimb. Pentru cei interesati se poate si ansamdlu cu semiremorca din 2002 adusa in tara in 2007.
  4. Mai este valabila oferta? Daca da lasati un nr de telefon unde puteti fi contactat.
  5. ioanc

    Vind semiremorca SAMRO

    pretul este de 6300 in conditiile in care va primi si un tavan nou.nu accept rate .eventual se poate inchiria la un pret de 500 euro pe luna cu un avans de 1000 euro.
  6. ioanc

    Vind audi A6,disel,4x4

    scuze daca am gresit,dar sunt femeie.deci asta justifica gresala. oricum asa scrie in talonul masinii.multumesc pentru rectificare!
  7. Va multumesc frumos pentru raspuns..in momentul de fata nu pot oferii mai mult de 5000 avans,asta in cazul in care masina lucreaza tot pe firma dumneavoastra pina la achitarea intotalitate a datoriei.Astfel avind si dumneavoastra garantia ca va recuperati banii,si nu asi mai pierde nici eu timp cu inmatriculare ,licenta ,etc.Daca nu se iveste o oferta mai buna va rog sa ma anuntati.multumesc
  8. Buna ziua. Ma intereseaza cam la ce suma se ridica avansul si daca pina va recuperati diferenta de rate se poate lucra pe firma dumneavoastra.Va multumesc .
  9. ioanc

    Vind audi A6,disel,4x4

    ind audi A6 disel ,4x4,din anul1999,full opsion ,la pretul de 4500 euro. sau il dau avans pentru un cap tractor minim euro 3 ,diferenta ramasa platinduse in rate lunare ce se stabilesc de comun acord in functie de suma ramasa de plata. astept ofertele dumneavoastra. va multumesc.
  10. ioanc

    Vind semiremorca SAMRO

    vind semiremorca Samro,an fabricatie 2002 inmatriculata in Romania in 2006.stare tehnica foarte buna.prelata perdea,usi la spate,cauciucuri noi reesapate,discuri si placute de frina noi,perne 3 noi,revizie complecta.din punct de vedere estetic satistacator.
  11. ioanc

    vind cap tractor

    Buna. Scuze de intrebare ,dar spune-ne si ce vrei la schimb.Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.