Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

antonie constantin

Members
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

antonie constantin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Imi pare rau ca dvs.credeti ca am adus vreo ofensa cuiva sau mai rau, vreo acuzatie,ceea ce e departe de mine asa ceva,,nu am vrut decat sa scriu o realitate pe care din pacate nu sunt singurul care o vad si care din a luat o amploare de proportii,dar prin acest mesaj am avut ocazia sa port o discutie,chiar daca doar telefonica,cu un "om",pe nume Mihai ( "SSP"),care a incercat si chiar a reusit sa ma faca sa inteleg intradevar ce inseamna sa fii sofer,ce presupune acest lucru si ce ar trebui sa fac pt.a reusi in acest domeniu .Dupa o discutie de 45 minute pesimismul meu sa transformat in optimism si doar datorita acelui domn("om").Concluzia este ca inca mai sunt "oameni cu suflet "si care de asemeni vor sa ajute,chiar daca doar cu sfaturi ,experienta de viata sau moral. Va multumesc domnule Mihai! Iar pt.dvs domnule Daniel,puteti face ce doriti dvs.cu acest mesaj,eu nu am facut decat sa-mi exprim o parere,pardon "realitate",pe care dvs.o considerati ofensatorie.Ramane la latitudinea dvs.ce veti face sau cum veti proceda mai departe.Eu doar va multumesc pt.faptul ca mi-ati dat sansa sa postez o opinie personala pe situl la care sunteti unul din moderatori.O zi placuta si fara evenimente!
  2. Buna ziua.As dori un nr.de tel ca sa va pot contacta,,,daca ce ati scris in mesaj este adevarat. Va multumesc frumos si va doresc o zi frumoasa!
  3. merci colegule,cred ca am sa aleg a doua varianta,aceea de a face fisa in alt oras. Drumuri bune!
  4. Salutare colegi.Stie cineva daca in afara de spitalul CFR din iasi mai exista alta unitate acreditata de ministerul transporturilor la care sa-ti faci analizele,ca cei de aici au inceput sa faca mofturi si ca nu mai au timp decat pt. 15 persoane zilnic.....na ce sa zic ,dupa ce platesti 200 lei nu mai au nici timp,de aceia ma interesez de alta clinica.Sau o pot face in alt oras,ca nu stiu? Multumesc frumos si va doresc Drumuri Bune!
  5. Salutare colegi. Ma poate ajuta cineva cu unele detalii despre aceasta firma?In primul seriozitatea ei,salarii,conditii de munca(ma refer aici daca respecta program). Va multumesc si Drumuri bune!
  6. Firme care angajeaza sunt foarte multe,dar singura lor problema este ca vor doar cu experienta,,si cum cei cu experienta sunt deja angajati o sa vad si eu ce o-r sa faca daca nu acorda credit si celor care vin din urma,,ca nu o sa aiba ce sa faca si cand o sa vrea incepatori nu o sa aiba de unde ca putini sunt cei care isi mai permit sa faca scoala ,fiind foarte scumpa,,,,si atunci?..oricum iti doresc succes!
  7. Din punct de vedere legal(al statului)cred ca te va pune la cheltuiala,legal e prevazut ca odata ce ai schimbat permisul sa-ti schimbi absolut totul,nu mai coincid seriile trecute,dar exista posibilitatea daca nu ai facut-o deja sa ceri la politie sa-ti dea aceiasi serie de permis,,,se poate ,am caz concret,trebuie doar sa faci cerere,,,,dar cine stie ce au mai schimbat astia anul asta,,poate mai stie cineva care sunt noutatile de anul acesta.Succes si drumuri bune!
  8. polosam-ul unt cei ce fac curse sibiu si deva
  9. Asta e mesajul unui sinucigas,,,poate tine cura de slabire si nu stie cum sa o faca mai repede:))
  10. vezi ca angajeaza Inter trans si trans polosam,,vorbesc pt categoria D,,,la polosam te trimite cu un alt coleg in cursa si dupa dai proba de lucru cu andrei sau stefan patronii firmei
  11. conduc gratis auto in Europa Galati Adaugat La 15:40, 14 Februarie 2014, Numar anunt: 21873091 Trimite Salveaza Tip job: Part time vreau sa merg in Germania si ma ofer sa conduc orice auto, am toate gradele in permis.-vorbesc germana si engleza. ........................................... Acest anunt l-am gasit astazi,,,oare ne mai miram de ce meseria asta nu mai e ce a fost?Oare cand o sa se schimbe si mentalitatea unora? Sper sa imi mai dea D-zeu zile sa o vad si pe asta.
  12. Este adevarat ca de la 01.ian ca sa transporti marfa cu o duba iti trebuie licenta de transport? Ca daca e adevarat inseamna ca vor cere si soferilor atestate,nu?
  13. In toate orasele e la fel,,astea sunt conditiile de la Galati,a colo fiind firma mama.
  14. Au dreptate colegii,,in maxim 10 zile.Succes.
  15. Salut colegu. Ma intreb oare la cei 9 ani de experienta pe care ii ai de ce nu iti gasesti . Eu sunt incepator si e de inteles dar tu? Am gasit cateva oferte dar vor echipaje gata formate,adica sa se cunoasca intre ei si eu am aceasta problema,nu gasesc pe cineva cu experienta.Ai fi dispus sa te bagi sau cauti sa lucrezi singur?Lasa-mi mesaj.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.