Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

anghel_ghi

Members
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de anghel_ghi

  1. incearca la j carion din cluj cred ca primeste si fara experent in echipaj cu un titular.
  2. stie cineva citi detinatori mici cu unu doua capete tractoare ,sunt la nivelul Tari noastre ?, ca sa formam si noi o cualitie , sa avem si noi un sindicat care sa ne apere de nedreptatile facute cei puternici . cei interesati sa dea o parere aci pe forums. drumuri bune!
  3. colegu din 0,88E . se scade motorina si strazile ?
  4. colegu lucian71 nu stiu daca Tipes a mai mers pe varianta asta cu tractionisti , cred ca a fost doar o propunere a cuiva care lucreaza la aceasta firma, mai nou am vazut ca au cumparat vreo 20 de capete tractor noi, pe care le- au inscris pe Romania la Arad si cauta soferi. daca mai afli ceva da de stire aici pe forums .drumuri bune !!
  5. Salut toti colegii ! colegul vali 89 daca vrei sa faci transport cu autotractorul propiu ,trebuie sa iti faci un S.R.L avind obiect de activitate transporturi rutiere , de marfuri- 4941 dupa care trebuie sa obtii licenta de transport de la ARR, apoi in baza licentei de transport a firmei dumneavoastra se elibereaza copia conforma a licentei de transport cu numar de inmatriculare al autotractorului si este valabila numai pentru acesta , dupa ce obtii aceste acte , ai dreptul sa faci transport rutier contra cost . daca gasesti contract ca tractionist sau altceva iti trebuie .cap tractor. acte , certificatul de inmatriculare cu verificarea tehnica valabila, copia conforma, asigurare rca, dovada de verificare a tahografului, asigurare C.M.R (si documentele soferului) dar parerea mea este ca nu se renteaza . succes , si drumuri bune pentru toti!!
  6. Buna ziua ! stimati colegi cu experenta pe comunitate care vreti sa va angajati la j carion ,sau daca lucrati ca titulari la aceasta firma,daca doriti sa faceti echipaj va stau la dispozitie ca sofer 2. mentionez ca am experinta in condus autovehicule dar am lucrat la prelata pe tara. la j carion se cere cel putin 8 luni pe comunitate pe frigo sunt din brasov nu fumez nu alcolic ingrijit cu bun simt . George telefon .0740189357 , multumesc si drumuri bune!
  7. Salut colegi ! colegilor stiti cunva J Carion ,are birou si in Bucuresti unde fac angajari? multumesc anticipat.
  8. pentru cei care inca nu a cumparat un camion ,parerea mea este sa nu cumpere ,nu va legati la cap daca nu va doare capul!! ca veti fi amagiti . cit despre lkw walter este asa cum spun si colegi de mai sus,sunt foarte seriosi dar au preturi/ km foarte mici pentru RO tur retur in comunitatea EU ruta care trece spre austria germany s ,m, d = 0,80e/km . ruta care trece spre slovenia italia= 0,70 e / km . politica lor este ca transportatorul va recupera TVA si cistigul va iesi de acolo, cei care va decideti si vreti sa lucrati cu walter trebuie sa intrati pe bursa lkw walter si aplici cum devi clent lkw.si acolo iti spune ce documente sa trimeteti la ei dupa care iti va da un numar de client si o parola cu acestea poti sa intri pe bursa lor, alegi un traseu ex, ro fr si apare un tabel ce curse au.este pus si numar de telefon la dispecerul cu care trebuie sa iei legatura. ce am relatat eu mai sus , este pentru ansamblu complet , dar mai au si altfel de colaborari doar cu cap tractor acolo se lucreaza pe comunitate , si nucunosc oferta . succes.
  9. Salut ! rby79cum se lucreaza la prelata sau frigo? pret /km este numai pentru cap tractor? se plateste chirie pentru semiremorcile oferite de firma Spaniola? daca poti trimiteti ceva informati mai detaliate despre oferta dv. cortrans.2002@yaho.com , o zi frumoasa!
  10. va salut!! domnu Cristi ,dupa cum vad oferiti un pret/ km foarte bun ,fata de alte oferte postate pe acest forum,dar trebuie sa va ginditi,ca daca vor veni, anumiti asa zisi tractionisti ,sa va puteti tine de promisiunea facuta. daca este o treaba buna cred ca vor fi multi printre care si eu care vor sa intre in echipa dv . Succes.
  11. mai lung imi pare drumul acum la intors acsa,as vrea sa zbor dar buzunarele goale nu ma lasa. drumuri bune stimati colegi.
  12. Buna Ziua!! 0,85E este pret/ km pentru cap tractor , sau pentru ansamblu complect ?
  13. Buna!! colegu nu te supara , firma din germania primeste si tractionisti cu ansamblu complect, si norma de poluare E3? multumesc !
  14. Buna! Cu tot respectu apreciez lucru acesta pe care il faceti dumneavoastra,postind pe acest forum, oferte de munca pt toti colegi care detin autotractoare, si remarc un lucru foarte bun,, la care si DV faceti referire , si anume ca este bine sa lucrezi subt acoperirea unei firme mari care detine si o Flota propie de camioane,pt ca atunci riscurile de neplata pot fi zero. Dar poate stiti ,sau puteti afla de pe acest forum ,cum uni tractionisti RO au fost inselati chiar de cofrati nostri Romani,de aceia oameni care detin 1/2 capete tractor a devenit asa retecienti. eu sper ca dv nu sunteti unul dintre acei intermediari,, si daca este asa cum spuneti dv ,ca sunteti angajatul firmei CARRERAS si contractele se fac direct cu firma spaniola cred ca este un lucru foarte bun,dar cu toate acestea pretul / km este cam mic . parerea mea este daca ati mai ridica putin pret/km0,87e,pt cap tractor sau varianta,0,35e/km pt euro 5 . si 0,32e/km pt euro3 .taxa de drum +motorina sa fie oferite de firma CARRERAS? Cred ca foarte multi ar fi interesati sa lucreze la aceasta firma. cu deosebit respect.
  15. Buna! parerea mea este ca mai bine este sa lucrezi sofer angajat la aceasta firma, pt ca atunci cistigi mai mult decit sa sa lucrezi cu camionu propiu , lund in calcul Elvetia la ce taxe au la drum ,sigur trebuie sa mai duci bani de acasa , pe linga tariful oferit de firma contractoare . o seara buna
  16. Buna! plata pt autostrada,tuneluri,fery, cine o suporta? multumesc
  17. Buna!! am si eu o intrebrare, daca inchiriati si cap tractor 4x2 ? va multumesc.
  18. Buna colegu ! colegule din cite stiu LKW Walter,nu da carduri pt combustibil din prima zi ,doar dupa o perioada ce lucrezi pt lkw, face lucru acesta ca sa aiba o garantie, dar ca sa afli mai multe poti sa intri si sa te inregistrezi gratuit pe bursa lkw walter gasesti si nr de tel,0043577772528 suni si cei deacolo iti va da toate informatile necesare, ce pot sa spun plateste mai putin dar esti sigur ca iti primesti plata pt munca prestata. bafta sa auzim numai de bine!
  19. Salut! pt toti colegi care sunt activi pe acest forum,si un mare respect pt toti RO care sint cu adevarat Soferi !! In primu rind multumesc colegilor care a observat ca aceasta propunere ar fi benefica pt toti colegi care detin unu sau doua capete tractor.(stiu ca sunt multi colegi care au lucrat pe tir la dif firme din comunitatea europeana ,si cunosc o limba straina ,dupa care au achizionat si ei un cap tractor ,bravo lor ,avind in vedere ca cunoaste situatia ,formindusi unele relati poate se descurca de unu singur,si ma bucur pt ei ,) dar ginditiva colegilor ca mai sunt anumite persoane care detin cap tractor +semiremorca ,si poate iei nu au lucrat o zi in comunitate , ce sa mai zic am vazut pe acest forum colegi incepatori care au aceasta pasiune pt TIR, si doresc sa se lanseze in aceasta mica afacere lundusi un cap tractor , neavind exsperenta in arta transportului sint foarte vulnerabili ,si cad in mina celor bine facatori si se trezesc ca pierd ,cea ce cu sudoare a multor ani au adunat,. Si in al doilea rind asi dori sa-il informez pe colegu Timis ,,cu rugamintea sa nu se supere,, ca TVA se poate plati la incasare,doar trebuie sa scri pe factura TVA la incasare dar nu asta este problema . Propunerea nu este sa infintam o alta societate ,ci sa ne asociem un grup de firmulite cu una sau doua camioane ,care sa functioneze fiecare separat, adica cit trage atit cistiga ,dar sa gasim un meneger care cunoaste arta transportului,care cunoaste cel putin o limba de circulatie internationala,care stie sa negocieze ,sa ne scoata un pret/km, daca nu cel real , cit mai aproape de cel real,pt ca sunt multe firme bune in UE, dar ca sa sjungi la iele ne trebuie un meneger bun care sa le depisteze,si sa stie sa negocieze, de unu singur ,o singura voce nu prea esti bagat in seama,dar cel putin zece voci in mina unui meneger bun astfel se face auzita ,si este mult mai greu de tepuit ,colegilor sint foarte multe de discutat cred ca toata noaptea nu ar ajunge ,dar puteti si voi anumite idei ca la un moment dat sa gasi o varianta buna pt toti . cu deosebit respect!!
  20. Buna colegu . intra adevar F M logistic .RO ,primeste tractionisti pe RO dar daca iti convine pretul oferit de acestia pt un ansamblu complet 24t prelata este 2,7 roni/km ,dislocarea (gol) .1,5 ron /km poti suna la nr tel 0735777935.
  21. Salut ! Toti cei care au unu sau doua capete tractor+semiremorca , si pentrut toti soferi care au aceasta pasiune,numele meu este Anghel Gheorghita ,si sunt un sofer care a vrut sa aiba propiul cap tractor +semiremorca ,credeam in mintea mea ca voi face ceva ,am vazut pe aceasta bursa multe oferte gen Alina S,Activia, Mariana Varga dar, toate acestea sint niste amagiri si sa dovedit a fi niste tepe, toti acei care si-au luat un cap tractor,si au picat in miinile unora tepari de joasa speta din Spania Austria, gen Activia gmbh etc, etc . De aceea vin astazi ,21 02 ,2014 cu urmatoarea propunere . 1. Sa infiintam la Brasov / Romania, prima societate autonoma unde toti cei care detin unu sau doua capete tractoare +semiremorca sa putem avea acces la curse ,pretutindem in UE . Ca de la 01.01.2014 avem liber la munca in spatiul comunitar. 2.Propun sa gasim un dispecer de buna credinta ,cunoscator de mai multe limbi straine care sa ne reprezinte ,si un contabil care sa se ocupe cu partea financiara . Sunt multe de stabilit in aceasta ,mare asociere unde toti cei mici au un cuvant greu de spus, si unde toti cei care detinem un cap tractor putem sa facem curse la tariful real/km . Astept propuneri si idei de la toate persoanele care vizioneaza acest forum . Cu deosebit respect. Anghel Gheorghita . tel 0740189357
  22. anghel_ghi

    caut asociat

    Buna detin cap tractor si semiremorca +licenta de transport totul la zi pt a circula in U, E ,caut un coleg care vrea sa se asocieze cu mine participind cu 50%,sa formam un echipaj sa incepem facem transport prin lkw walter RO, UE tur retur. pt informati ma puteti gasi la tel 0740189357 sau cortrans.2002@yahoo.com .cu deosebit respect.
  23. buna colegi daca este vreun coleg care lucreaza cu autotractoru propiu la firma TIPES SPA DIN ITALIA , si care poate sa imi dea niste informati despre aceasta. multumesc . drumuri bune
  24. salut toti colegi de pe forum , si le doresc drumuri bune oriunde sar afla, tuturora care incearca, si ajuta pe colegi nostri in diverse probleme . catre colegu -mario bandit , cu ceva timp in urma am primit oferta sa merg ca tractionist la firma Prima Frio din wila real castelion de la doamna mariana varga . fiind incepator in aceasta activitate imieste teama sa nu nimeresc in mina unor....... rugamintea mea este daca ma poti ajuta cu ceva informati despre aceasta, multumesc.
  25. salut colegi,daca este vreun coleg care a tras la firma spaniola ,Prina -Frio din castilion,va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu ceva informati despre aceasta firma . multumesc .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.