Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Raul.Florea

Members
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Raul.Florea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Frumoase imagini. nu comentez muzica
  2. Iveco nu e o masina proasta ,doar prostii o considera proasta. Renault e o masina proasta proasta de tot. Iveco trebuie intretinut. are foarte mmulta electronica fina. nu ii pune la iveco sarma cand se arde siguranta,sau siguranta de 30 pt ca aia de 10 se arde. Se zice ca se gasesc greu piese. Mi-e imi vin de pe o zi pe alta sau in ziua in care le comand.Cand o masina e mai desteapta decat soferul, acesta va spune ca e o masina proasta, masina din pacate nu are drept la replica.(la fel ca pe forum)
  3. O singura problema :duceti acest forum ca Basescu Romania
  4. Ce asta ii Popa. Baaaaa nu mai luati bani la botezuri, la nunti si la mormantari baaaa, nu veniti ca milogii cu farfuria de tabla in fata mea daca indraznesc sa ma duc la biserica si nu mai faceti bisericile alea uriase si cu acoperis de cupru Baaa HOTILOR Hai ma ca am glumit stiu ca e sofer doar ca are omu suflet bun. In plus de asta nu a zis nimic de Ha-l di sus si bine a facut. Insa mesajul de mai sus ar trebuii la toti asa zisi Slujitori ai Domnului care se plimba cu masini de cateva zeci de mii
  5. Angajez soferi cu experienta > . Pana cand gasesc , ma urc eu la volan . Acum serios vorbind , pentru munca asta as lua soferi cu o experienta mai mica si i-as pregatii 1-2 ani ca sofer II mai intai , apoi pe trailer mic ... s.a.m.d. Pe ,,magaoaie" numai atunci cand m-ar fi multumit personal ca si competenta ! Exact sau chiar fara experienta,pe agabaritic dar cu experienta pe TIR dar pt asta daca vine unu la tine fara atestat sa inceapa acea asa zisa scolarizare nu l-ai astepta pana isi face atestatul. Poate nu am dreptate totdeauna si chiar cand nu am eu o sa fiu mereu de partea celor mici in orice disputa. de aceea am tinut sa ma duelez cu tine la acest subiect. Te stiu de pe forum de mult timp si ai maxim respect din partea mea intradevar iti meriti numele de Oldtrucker si vorbest ca atare. bafta
  6. o sa vina firma de transport si o sa te astepte pana il faci si mai da si bani sa il platesti si bani de cafea cat astepti pana intrii la examen. Hai sa fim seriosi. Daca vrei sa te axezi pe agabaritic prima data faci atestatul, daca vrei pe cisterna,prima data faci atestatul e la fel cum sa te faci Medic prima data faci medicina+mastee si licente La fel si parlamentar nu te poti face daca nu esti Hot Manelist si Comunist doar ca aici nu trebuie acte:)
  7. Studiu de caz: Esti Firma de transport agabaritice. ai multi soferi care in 30 de ani se pensioneaza sau mor. ce faci ?
  8. Nu suport nimic pe parbriz. nici numele nici ursuleti de plus, nici cruce ( cu atat mai putin cruce)
  9. In primul rand exista o asigurare CASCO pt masina si una CMR pt marfa. Eu personal nu sunt pasionat de agabaritice am facut atestatul de agabaritice gratuit odata cu cel de transport marfa si nici macar nu am platit acei 41 de lei parca, sa il scot pt ca nu am nevoie de el. Dar daca vreau sa merg pe agabaritic sau vreau sa transport benzina sau hidrogen(asta ar fi visul meu) in primul rand trebuie sa imi fac atestatele necesare abea apoi sa incerc sa imi caut de lucru, sa merg langa cineva care merge de mult si poate are bunavointa sa ma ajute, apoi sa merg si eu poate cu agabaritice mai mici ca nu toate au 110 tone, iar incet incet o sa fac experienta de 5- 10 ani si o sa fiu si eu lu-at in seama. De undeva trebuie sa porneasca si cei fara experienta pentru a se naste cei cu experienta.
  10. firma x face o cursa cu 20( lei dolai ce vreti voi) din care 12 ii motorina 3 intretinerea masini 2 plata sofer 3 profit firma y sa prinde mai multe curse merge cu 19. Are aceleasi cheltuieli cu firma x. Ce credeti ca face? ii scade profitul la 2 sau scade sarul la 1. VINA MAJORA O ARE SISTEMUL> URMAT DE ,,PATRONI'' si de noi ca nu le rupem capul. Imi cer scuze pt Caps Lock
  11. stiu pe cineva care isi cauta de lucru pe taxi si nu avea permis.
  12. eu sunt mai incapatanat. preferam amenda. din principiu nu dau spaga la unguri, si tot din principiu nu platesc nici o amenda in Romania. Dar totusi e bine si cu mici atentii ca in momentul in care ai copil acasa sau nu ai dar sunt banii tai multi sau putini, preferi sa dai mai putini decat multi.
  13. nu ma simt capabil dupa 2-3 ani pe 7,5 , nici dupa 5 de TIR. ma simt capabil dupa vreo 4-5 curse de agabaritice. Nu mai vorbiti in asa fel incat sa ii faceti pe ceilalti sa se simta mici. Acelasi lucru mie poate sa imi ia 5 ani sa il invat si tie o luna sau invers. Pana la urma e soferie nu trimitem rachete in spatiu.
  14. De ce nu ii duci cu tine?. Eu asa aveam de gand daca nu imi veneau alte idei.
  15. Dar cat ar fii necesar pentru a capata experienta pe agabaritice? Poate stii find ,,OLDtrucker".
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.