Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

bogdanmihaim

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bogdanmihaim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Mi-a trimis scanat in adresa de e-mail contractul de munca al unui sofer pe nume Boeru Emil din jud Ialomita, in care este specificat salariul brut de 650E. Adevarul este ca i-am cerut numere de telefon de la 2-3 colegi care lucreaza la firma lui si nu am primit raspuns.
  2. Bai Gabriel1960 ai cam dat cu mucii in fasole . Ar fi cazul sa iti ceri scuze. Firma asta are 80 angajati romani. Daca nu iti convine: STAI ACASA! ,e simplu . Ai aruncat cu noroi ca nu s-a lasat la pretentiile tale ....... Adresez mesajul asta tie caci din cauza minciunilor tale am avut discutii care nu isi aveau rostul cu Gabrielle Rossi- discutii pe seama minciunilor tale. Multumesc frumos , colegule!. Colegii care vreti sa va angajati la DSK Trucking, conditiile sunt exprimate negru pe alb , mai sus.
  3. multumesc! marti 13.06.2017 ora 3:00 ar trebui sa plec in Slovacia. Mi-a spus l-a telefon de 520E net si 1500E diurna. Daca tu imi spui ca e teapa ........nu mai merg.
  4. Buna ziua! am lucrat la Aicila Trans SRL . Cand s-a marit salariul pe tara, domnii de la firma au convenit sa micsoreze diurna zilnica de la 52 la 51. De altfel daca vrei sa pleci de la firma , trebuie sa anunti , in schimb diurna pe zilele lucrate din ultima luna este de 35. Toate relatarile facute de colegi de mai sunt adevarate.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.