Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

degusica

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de degusica

  1. domnul vali...asta nu este pedeapsa,este crima.personal ,nu stiu cum as fi putut trai din mila colegilor si cum as fi suportat psihic o asemenea situatie.patronul avea probabil probleme mult mai mari de rezolvat din moment ce nu-l interesa nici propria masina....despre un sofer oarecare nici atit.marea noastra vina este aceea ,ca impinsi de nevoi acceptam sa lucram oriunde chiar si atunci cind instinctul ne spune din start ca ceva este putred la acea firma.
  2. salutare!ce de date ai domnu victor!!! am lucrat pina acum citeva zile la aceasta firma.se sta intre 4-6 saptamini pe comunitate si 2 saptamini acasa.salariul este de 600ron net pe tara +40 euro\zi in afara.la asta se adauga inca 1 zi +1zi de cite 35 euro deplasarea tur -retur pina in luxemburg + inca 2 zile diurna pe tara de cite 32,5ron\zi,noi fiind din constanta.se lucreaza in echipaj,pe cargo aerian cu predilectie numai noaptea.am fost incintat de firma,chiar daca platea putin eram destul de des acasa.din decembrie anul trecut a inceput insa sa scirtie astfel ajungind sa mi se opreasca la penultimul mandat( unde mandat este termenul folosit de soferii titan ptr. perioada cit sint plecati... ) 140 euro ptr. un consum prea mare de motorina.am aflat acest lucru dupa 3 saptamini de stat acasa, in ziua cind plecam in ceea ce avea sa fie ultimul mandat.dupa 6 saptamini ,am revenit in tara ,si normal ,mi-am inceput decontul cu cererea foilor de parcurs de pe precedentul mantat ptr. a verifica impreuna cu contabilitatea acel consum mare de motorina.eee..si la contabilitate se faceau niste calcule care nu aveau nimic de a face cu matematica,astfel ,calculau corect foile saptaminal dar apoi adunau rezultatele si imparteau la nr de saptamini....dar nu faceam un nr.egal de km. in fiecare saptamina.in cazul meu ,la un calcul corect ,impreuna cu doamna contabila,mi-a iesit un consum cu 0,6 mai mic,la care doamna stresata imi reproseaza:" pai bine domnule! ne cramponam pe 0,6 litri?... .mi-a fost tare greu sa o conving ca nu era vorba de 0,6litri,si de 0,6litri\100km*14000km cit facusem in cele 4 saptamini. una peste alta nu mi-am vazut inca acei bani plus inca 210 euro retinuti la ultimul mandat.cind i-am cerut ,domn director general mi-a spus ca mai trebuie sa aduc bani de acasa ptr. motorina.i-am raspuns ca este ok. si sa facem impreuna calculele,la care a revenit si mi-a spus...stii ceva baietica? pe aceasta perioada ai fost platit de fapt cu 35 euro.conversatia a durat aproximativ 5 sec.in aceasta situatie nu sint numai eu,dar unii dintre colegi accepta...altii inca nu si-au dat seama si mai asteapta inca sa primeasca restantele ca si mine.asta pina li se va spune si lor ca de fapt muncesc pe alti bani. deci atentie ce vi se promite ptr. ca in contractul individual de munca nu se specifica in clar suma diurnei,dar firma este buna ptr. incepatorii pe comunitate care nu au unde sa exerseze pe bani mai muti,mai ales ca se lucreaza in echipaj. o zi buna tuturor!
  3. multumesc mult de tot!pe aceasta bursa de transport se pot gasi si alte astfel de anunturi? eu ma interesez ptr. un bun prieten care lucreaza in domeniul agricol si are 3 capete tractor pe care le utilizeaza numai in scop propriu ,dar ar vrea sa le foloseasca si in alt mod.eu am incercat sa-mi fac cont pe bursa de transport dar imi cer si date despre firma...iar eu... multumesc inca o data!
  4. Salutare!intradevar,cind lucrurile sint amestecate incep sa miroasa.poate sa ma invete cineva ,ce am de facut ptr.a baga un cap-tractor la lucru pe comunitate?unde sa caut ptr.a perfecta un contract?efectiv,nu stiu de unde sa incep. multumesc anticipat!
  5. Degeratu Mihai ma numesc,sint din Constanta,40 ani,22 de soferie,8 ani pe camioane mare tonaj,3 ani pe comunitate,posesor 1 sotie...deocamdata ,1 copil...cel mai frumos ,de vreo 2-3 luni mi-am facut cont pe acest forum dar pina astazi nu prea mi-am facut timp sa intru foarte mult.gasesc lucruri interesante aici si ma bucur ca mi-am facut acest cont. Functie de locul unde va aflati,va doresc tuturor distractie placuta ...sau drumuri cit mai usoare. ATENTIE!!! CEI CE TOCMAI V-ATI INTORS ACASA DE LA MUNCA: NU CHELTUITI TOTI BANII INTR-UN SINGUR LOC!
  6. eu am plecat de la ei in decembrie 2011 cind ramasese in urma cu salariile aproximativ 3 luni.cind am plecat mi-au dat aproape toti banii,mai putin vreo 300 euro,pe care i-am recuperat in aprilie 2012 dupa ce am trimis un mail la i.t.m. timisoara.probabil au pe cineva acolo,ptr. ca dimineata am trimis sesizarea prin mail ,iar la ora 14:00 am fost sunat de rodica ca am banii in cont.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.