Sari la conținut
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

sxn

Moderators
 • Număr conținut

  725
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  10

sxn a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 14 2017

sxn a avut cel mai apreciat conținut!

3 Urmăritori

Despre sxn

 • Rang
  Sofer profesionist
 • Dată Naștere 17.11.1966

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Cluj Napoca

Contact Methods

 • Yahoo
  sorinir@yahoo.com

Vizitatori Recenți Profil

1.385 citiri profil
 1. PROGRÁM, programe, s. n. 1. Plan de activitate în care sunt stabilite (în ordinea desfășurării lor) etapele propuse pentru o perioadă dată; desfășurare a activității (individuale, dintr-o instituție) după un astfel de plan. 2. Expunere (scrisă) a principiilor, scopurilor etc. unei organizații politice, sociale, culturale etc. 3. Programă. 4. Ordinea după care se desfășoară o emisiune de radio sau de televiziune, un spectacol etc.; ansamblul părților unei asemenea emisiuni, ale unui spectacol etc. ♦ Foaie de hârtie, publicație, broșură în care este prezentat un program (4). 5. Ansamblu de instrucțiuni codate, folosit de un calculator pentru rezolvarea unei probleme. – Din fr.programme. Sursa : DEX (dicționar explicativ)
 2. sxn

  Discuții!

  Putem avea acesta discuție în privat. Nu are rost să discutăm politică aici.
 3. sxn

  Discuții!

  Să fii fericit SashaTulcea!
 4. De ce nu? Ai 2500 de euroi in job la o luna si jumătate de trăit în conserva. Jumătatea de lună următoare nu ai nimic sau doar 1200 Euroi. Asta este venitul șoferului pe comunitate. Salariul e undeva la 1500 Euro ,net la 175 ore /lună. Restul e diurnă sau normă de masă zilnică dată de legislația țărilor în care munciți!
 5. sxn

  Salariu

  https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_265307/contract-colectiv-de-munca-transporturi.html'
 6. sxn

  Discuții!

  Să răspund întrebătorului. Da, îmi e rușine să lucrez și să stau în România. Am încercat până la 51 ani. Nu mai am timp și răbdare de Românica. Îmi pare rău !
 7. sxn

  Discuții!

  Și oare de ce au plecat, Sashatulcea? Pentru că până în 2011 aveam un contract colectiv pe ramură care ne asigura un salariu decent cu perspective căt de cât avantajoase . De atunci avem doar salariul minim, la fel cu necalificații. Cum să nu pleci la o ofertă salarială mai bună și cu o perspectivă de retragere, cel puțin decentă.
 8. Conform codului muncii exista o procedura de anchetare si imputare a pagubelor produse de catre angajati. Iti recomand sa contactezi un avocat specializat pe legislatia muncii.
 9. Poti folosi cu incredere functia " Cauta " din pagina principala a forumului inainte de a posta , sau poti da clic pe link ul de mai jos. http://forums.soferii.ro/index.php?/search/
 10. Nu selectezi inchidere pe tachograf.la schimbarea soferilor la volan.Deschiderea si inchiderea perioadei de munca zilnica se fac in termenii subliniati de catre cri5tian. Aceste lucruri ar trebui sa fie clare de acum dar vad ca tot in ceata suntem. Cred ca asta se datoreaza faptului ca suntem superficiali in ceea ce priveste obligatiile si drepturile noastre de muncitori cu rezervele date de munca desfasurata in domeniul transporturilor, a superficialitatii in tratarea contractelor de munca, a fiselor postului a contractelor colective pe ramura sau pe agent economic., a normelor date de comisia europeana .....etc.
 11. Incearca la Carrion Expedition S.R.L.. Lla nivel declarativ, in 2009, atunci cand au venit in Romania erau ceii care angajau soferi cu posibilitatea asta.Dupa o anumita perioada de munca la ei in companie, te evaluau si iti incredintau un astfel de contract Era oferta undeva la 8000 Euro ca si avans si posibilitatea de a plati leasingul muncind cu contract direct la divizia comerciala a lor (casa lor de expeditii). Iti asigurau contracte de transport suficiente pentru plata ratelor, cheltuielilor curente a societatii tale, precum si un beneficiu multumitor. Presupun ca mai e valabila oferta. Cel putin eu nu am auzit sa se fi renuntat la ea.
 12. Eu as complecta la raspunsul lui "cico_3504", ca daca se ofera din start salariu de necalificat, nu poate fi o companie serioasa. Daca iti spuneau, de exemplu, ca se acorda un salariu minim ca si muncitror calificat, cu sporurile si deducerile de rigoare (adica 150% din salariu minim pe economie+ sporurile de ore suplimentare, de noapte, etc.) si se va renegocia salariul dupa evaluarea activitatii in perioada de proba, cred ca era ok. Asa cum ai primit raspunsul eu zic sa uiti de ei. Diurna cu care va tot amagesc acesti "stapan si vanzatorii de scalvi", si de multe ori o ofera ca si salariu, nu e plata muncii depuse, e doar indemnizatie de deplasare+ cazare (+transport) a lucratorilor care isi desfasoara activitatea departe de sediul companiei o anumita perioada de timp.
 13. sxn

  Ce te-ar interesa in forum si cu ce as putea sa te ajut ?

   

  Cu drag,

  Sorin Irimies

  1. Paula

   Paula

   Buna seara.

   Suntem echipaj gata format si suntem interesati de o firma serioasa.

    

   Multumim,

    

    

    

 14. Alte cerinte ai de la angajator sau doar sa traiesti in "camping" ? Daca da, te rog sa ni le spui si noua. Noi cerem angajatorilor sa-si detalieze oferta de munca cu: salarizare, diurna, conditii de munca si cazare,.....etc Am vrea sa vedemca acelasii lucru sau mai mult decat atat ca isi doresc si candidatii la un loc de munca. .
 15. @cri5tian Aici ai prevederile din Codu Muncii privind contractul colectiv de munca. Lege care nu e abrogata. " TITLUL VIII - Contractele colective de muncă Art. 229. [definitia legala si obligativitatea contractului colectiv de munca] (1) Contractul colectiv de munca este conventia incheiata in forma scrisa intre angajator sau organizatia patronala, de o parte, si salariati, reprezentati prin sindicate ori in alt mod prevazut de lege, de cealalta parte, prin care se stabilesc clauze privind conditiile de munca, salarizarea, precum si alte drepturi si obligatii ce decurg din raporturile de munca. (2) Negocierea colectiva la nivel de unitate este obligatorie, cu exceptia cazului in care angajatorul are incadrati mai putin de 21 de salariati. (3) La negocierea clauzelor si la incheierea contractelor colective de munca partile sunt egale si libere. (4) Contractele colective de munca, incheiate cu respectarea dispozitiilor legale, constituie legea partilor. " In rest o sa te rog sa citesti mai atent postarile si sa nu provoci discutii aiurea in functie de ceea ce ti se pare tie ca am scris.Daca nu intelegi ceva intreaba sau ia un dictionar pentru edificare De la inceput am facut referire la acest contract de munca si nu la cel cadru la nivel de ramura.
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.