Jump to content

iliepeter

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About iliepeter

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 06/16/1974

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Nord

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vad șofer de ceva timp ,poate 2,3 ani de când lucra la ei.Daca era atât de jale nu cred că muncea.Sau poate o fi neam,ruda și lui nu i se aplica regulamente pe care noi nu le știm.Pana nu vezi cu ochii tai sau un prieten din interior nimeni no să-ți spună.
 2. ma contrazic de ceva timp cu alti soferi si tot nu pricep! Adica . urmatoarea nelamurire : -daca intalnesc indicator ,cerc rosu ,in interior scrie cu negru 3,5t,si sunt cu autocar ( persoane)mai mic sau mai mare nu conteaza dar greutatea lui depaseste inscriptia de pe indicator,pot sa ma deplasez pe acel sector de drum??
 3. cam asa mia iesit si mie,extern undeva la26- 27,intern 35,si in conditii si mai dificile gen urcat munti vara si cu aer cond pornit sa dus si la 40(fabricata 97).
 4. despre firmele mentionete nu stiu mare lucru,tot asa din auzite Chiar si cu cei care am vorbit si lucrase pe la altii nu iti vor spune 100% adevarul.Unii sau acomodat altii nu,la inceput tre sa taci si sa faci pan te invechesti,dupa aia vezi cum merge treaba ,colegii,timpu de lucru,masinile,salarizarea,samd....dupa care poti sa mai emiti pretentii.Majoritatea care ai sai vezi acu pe la vreo superfirma au pornit de la mai mic.Sanse ai ,DACA INCERCI , poate si cu putin noroc o sa reusesti.
 5. Sal! ar fi bine sa incepi sa te obisnuiesti cu un microbuz,fiindca e ceva diferenta pana la autocar.La unele firme nu ai sa lucrezipe o singura masina ,azi pe microbuz,maine pe autocar bucuria patronilor sa aibe soferi universali dar asta e! Sunt firme care nu tracteaza remorca si nu trebe cat E,intrebi? De CDI si Atlasib gasesti pe forum pareri
 6. corect admin....vrei sa dai,dai....nu vrei sa dai ,nu da! Pentru unii chiar ca au invatat multe de la acest forum.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.