Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

AndyTGA

Members
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AndyTGA

  1. Salutare colegii,numele meu este Andrei iar anu viitor pe vremea asta voi avea permis de conducere cat.B si posibul C1+E,stiu ca poate inca este devreme sa ma gandesc la asa ceva dar timpul trece foarte repede si dupa ce iau permisul va trebui sa gasesc un loc de munca pentru soferii incepatori,tinand cont ca majoritatea ati fost in situatia asta as dori sa primesc sfaturile si indrumarile voastre,am un unchi sofer pe tir si asta ma facut sa inteleg oarecum cu ce se "mananca" soferia,la inceput vreau sa pornesc de la ceva mai mic cum ar fi un "papuc" pentru distributia de paine si alte produse de dimensiuni mici iar dupa 5-6 luni sa gasesc cu putin noroc ceva pe 3.5to la un depozit de materiale sau la o firma mare precum arabesque,dedeman,etc unde sa stau 1an si dupa sa ma angajez pe 7.5to in distributie sau transport marfa intern,as vrea sa stiu ce firme din constanta sau imprejurimi angajeaza pe "septica" sau daca se merita sa ajung la o firma din alta parte a tarii precum Lazar. de cat C1 este indicat sa dau concomitent cu B-u sau dupa ceva timp?astept cu interes sfaturile voastre.Sarbatori fericite tuturor cu stima Andrei !
  2. vand container maritim de 45 fara indoituri sau suprafete grav afectate de rugina(la cererea clientului se poate vopsii) ideal pentru transformare in bena cereale sau fier vechi,acept variante cu semiremorca prelata,platforma sau transcontainer ! PRET 2500 euro negociabil
  3. salut colegii,stie cineva daca exista aplicatie cu datele tehnice si codurile ODB pentru toate marcile sau macar o marca anume ? ar fi foarte folositoare pentru multi dintre noi !
  4. salut colegii,imi poate spune cineva la ce presiune cu cheia dinamometrica se strang prezoanele de chiuloasa,vibrochen si bielele la 19.463(D2876LF02) ?
  5. mersi de raspuns colegule,sanatate si drumuri bune
  6. sanatate la toti colegii,cred ca majoritatea cand ati primit cate un camion mai meglijat ati avut probleme cu petele de la umezeala si alte intamplari pe panourile sau tapiteria cabinei, sa va spun problema mea : este vorba de un man f2000,masina a stat 2 ani pe loc cu geamul exterior de la inaltatoarea cabinei spart ramanand doar gemuletul din interior(colegii care au man stiu cat de greu e de gasit acel gemulet negru) timp in care a intrat destula apa si praf facand pete negre destul de mari prin jurul geamului plus nesimtirea fostului sofer(cred ca a vomitat din patul de sus si sa scurs pana jos) ma poate ajuta cineva cu un sfat cum sa indepartez acele pete foarte vizibile?
  7. cumpar turbosuflanta s3b pentru man 19.463 motor d2876lf02. 0730329649
  8. Vand hala de caramida in fosta scoala de soferi din valu lui traian,suprafata construita 230mp pe teren de 750mp,utilitati: apa,curent, ideal pentru spatiu comercial sau diferite activitati. pret 50000 de euro 0733002853
  9. cumpar laterale man f2000 care sa acopere rezervoarele,astept oferte de pret
  10. Caut sa aduc un man f2000 xxl defect de la alba la constanta,m-ar interesa o semiremorca jumbo sau prelata,trailer, astept raspuns urgent , va rog lasati numere de telefon si preturile cerute,numarul meu este 0733002853
  11. Salut colegii,zilele astea trebuie sa ma duc sa aduc masina,masina cel mai probabil va fi tractata,ce probleme pot aparea?am nevoie de rovignieta? sa o aduc intr-o semiremorca tip perdea nu cred ca se poate pentru ca depaseste inaltimea,ce ar fi cel mai bine sa fac?
  12. masina este momentan la Alba,zilele astea va fi adusa acasa?,probabil tractata de un man f90
  13. Salut colegii,masina este un man 19.463 silent cu motor d2876lf02,culoare albastra,12800 cmc,nu este in stare foarte buna dar incepand de luna viitoare intra in proces de reconditionare astept pareri si intrebari!
  14. banuiam asta,mersi mult,am un man 19.463 si 2500 e taxa, nu stiu ce sa fac..
  15. Salut,vreau sa cumpar un cap tractor sh inmatriculat pe romania,cand il trec pe numele meu trebuie sa platesc taxa de inmatriculare? Pot circula cu numere rosii? In caz ca sunt nevoit sa o platesc se poate face recarosare? Cu respect AndyTGA
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.