Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

rbert

Members
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rbert

  • Dată Naștere 12/31/1979

rbert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Doamne unde am ajuns!!Vorba neamtului "un om atat valoreaza,pentru cat se poate vinde" exact ca si o tarfa.
  2. Colegule eu iti spun sincer..am lucrat la ei cei drept nu acum.Singurele probleme au fost;venitul acasa,nu platesc prea mult(cel mult am luat 1100 euro adica forintii convertiti in euro)pt ca salariul il iei in forinti.In rest nu stiu ce rau as putea sa spun.Pentru un incepator(daca are pe cineva sa il ia cu el e mana cereasca.)Masini bune,cei drept le cam schimbi de fiecare data cand vii acasa,in rest nu stiu ce as mai putea spune.Au trecut vremurile acelea cand iesi la pensie de la o firma.....Doamne ajuta si drumuri bune la toata lumea.
  3. Nu trebuie sa ai emotii,la Budapesta se fac doar formalitatile de angajare.Bafta multa.
  4. Colegule "Incepatorii trebuie sa vina cu bani de acasa 2-3 luni ca sa munceasca pentru Wabberer's" de ce induci lumea in eroare?Daca incepi sa lucrezi chiar si in echipaj primesti bani ca toata lumea pe data de 10 a lunii.Binenteles daca ai inceput sa lucrezi in data de 27 a lunii in data de 10 iti sunt platite.Doar atat am vrut sa scriu. Succes la toata lumea PS. pentru un sofer incepator firma mai buna nu cunosc.Parerea mea. Cine vrea sa dea in mine cu pietrii poate.
  5. Da asa e la inceputul programului introduci tara unde incepi programul si la sfarsit tara unde inchei programul.
  6. Nu sunt instructor si nici nu am scoala de soferi,dar ai nevoie de CE altfel te arde neamtul.
  7. Din cate stiu eu nu mai trebuie facuta scoala.Doar mergi la un centru unde se fac atestate te inscrii pt examen(ai 30 de intrebari din care cred ca trebuie sa fie corecte 21)si cam atat.Pot sa iti spuna sigur cei de la un centru de atestari.
  8. Ce dreptate ai!asa e! de multe ori nici nu auzi ce muzica merge in cabina pt ca esti atent la drum si nu la muzica.
  9. Salut,eu am depus actele pe 08.07 si am primit atestatul ADR pe 29.07 la Cluj,aici zic eu ca sau miscat destul de bine.
  10. Nimic nu e degeaba nu se stie niciodata!Si in Germania din cate am auzit din 2014 sunt si acolo obligatorii atestatele de transport marfa.Numai ca acolo e alt sistem,pe module din cate am inteles.
  11. Pentru ADR se asteapta mult si bine > eu am depus actele pe 08.07.2013 am fost saptamana trecuta la ei aproximativ dupa zece zile Doamna de acolo mi-a spus sa mai incerc peste o luna "poate" e gata pe atunci.Deci sa nu va faceti mari sperante pentru ca suntem in tara lu 'Papura voda din pacate
  12. rbert

    Anunt real?

    Teapa curata....daca pune cineva botul ,atunci isi merita soarta.
  13. Din cate am inteles incet o sa se mute inapoi in Ungaria.Sau cine stie in Bulgaria???
  14. Sa nu o iei in nume de rau! nu m-am referit la numele tau.Daca m-ai inteles gresit te rog scuza-ma nu a fost intentionat.Inca o data scuze.Succes la toata lumea.
  15. 0757062600 Benko Zsolt iti va raspunde,(se pronunta Jolt) asta l-ai incercat?pe 15 mai la postat cineva
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.