Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

KGB77

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

KGB77 a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 2 2020

KGB77 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre KGB77

  • Dată Naștere 02/26/2019

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

560 citiri profil

KGB77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. E adevarat colegu, dar acum s-a schimbat directorul si conditiile, adica incepatorii au 72,5 cei peste un an 75 iar peste 2-3 ani 80e pe zi, eu astept sa ma intorc la ei deoarece acorda prioritate celor care au mai lucrat
  2. Denumirea este Beau Trans si nu Bo Trans cu zic unii.....
  3. Am lucrat la aceasta firma, banii se dau, 65 e pe zi sau 72,5 daca nimeresti pe camion cu magnet, dar mai sunt doar vreo 5 din 50. Pauza de 9 ore predomina, cursele sunt scurte in general, max 700km, se lucreaza 80% Belgia - Germania, se transporta cutii mari pentru armata Americana, adica bagajele soldatilor si se mai transporta bobine de metal. Camioanele sunt Daf E5 si Actros E6 automate. In prezent firma are o ramura in Romania la Timisoara numita BEAU TRANS SRL. Aici se face angajarea si de aici pleaca soferii cu microbusul pana la camioane la Geel in Belgia. Se lucreaza 6 saptamani cu 2 acasa dar poti sta si mai mult, dar cele 2 acasa nu se prelungesc decat pt Vip-uri si veterani. Sunt ceva sifoane printre colegi ca oriunde unde sunt romanii dar daca nu te legi cu nimeni e ok. Mai au ceva frigo dar acestea le trag veteranii de obicei cu magnet, amenda e firmei.
  4. Am vorbit cu un coleg ce lucreaza la ei si mi-a spus urmatoarele:transport asigurat de acasa,6 saptamini cu 2 acasa,50 euro pe zi de luni pana vineri platita,cazare asigurata,se cara camioane de la fabrica la dealeri,de bani nu am intrebat daca se da la timp ,avand in vedere ca el lucreaza la ei de ceva timp si nu sa plans,a zis ca se intra numai cu recomandare si eu am vrut sa merg la ei ,am cerut nr de telefon al patronului si nu mi la dat a zis ca ma suna dupa o saptamana si sa facut ca "ploua".Daca ai un nr de telefon sau adresa de la firma te rog posteaza-l aici.
  5. Tabita e o firma condusa de "pocaiti" mai bine zis pacaliti de satana, ca altfel nu iti poti explica de ce insista patroana Tabita atata de mult pe ideea de ce religie esti. Cheama persoane din orice judet dar alege numai pe cei care au mai lucrat pe autocar eventual autobus. Soferii de tir au sanse minime, iar cei fara experienta nule. Eu am dat examen ieri si va spun pe pielea mea, daca nu esti din judet sau din judetele limitrofe nu merita sa cheltuii banii pe drum numai daca stapanesti BINE autocarul. Examenul se da chiar cu patroana Tabita, si sansele cu pile sunt minime. Te intreaba daca esti fumagar iar daca esti nu e vazut bine, te mai intreaba de timpi de conducere, examenul se da numai in oras in Bistrita fara remorca dupa autocar, la sfarsit anunta pe cei selectati care pleaca intr-o a 2-a proba cu remorca tot in oras si tot cu Tabita in dreapta. Cam asta in mare despre examen, despre plata , veniri acasa si curse intrebati la cine lucreaza la ei, succes!!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.