Jump to content

liviu.

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About liviu.

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 05/26/1983

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  dolj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Daca e automata ,sa nu fi ramas in viteza.
 2. Eu stiu ca nu se poate conduce fara card .Numai daca esti in cursa si se strica cardul sau tacho ,dar maxim 10 zile parca pana ajungi la sediul firmei.
 3. liviu.

  Drept rutier

  Pai el zice ca ca nemti recunosc doar cinci ani si nu zece. Eu cred ca el nu a stiut sa citeasca valabilitatea permisului .(am mai intalnit cazuri) .Pe fata e trecuta doar valabilitatea totala a permisului , dar pe pe verso e specificat pentru fiecare categorie ,pentru cele de profesionisti fiind de 5 ani si daca nu il schimbi mai poti conduce doar cu categoria B.
 4. liviu.

  Drept rutier

  Tot 5 ani e valabil permisul de profesionist si in Romania. Ceva nu se leaga .Eu nu am inteles defapt unde ai gresit tu.
 5. liviu.

  Scania R440

  Esti sigur ca are doar atatia km? Daca da e ca si noua.
 6. Trebuia sa iei un repaus de cel putin 9 ore inainte de a incepe lucrul in echipaj, sau trebuia sa luati ambi conducatori repaus de cel putin 9 ore dupa 15 ore de cand ai inceput tu programul.
 7. Daca ar avea un minim de respect fata de un sofer care vine de pe comunitate dupa minim o luna poate nu ar duce lipsa de soferi.Toata lumea stie ca in AG sunt tepari si pot spune ca am testat asta pe propria experienta.Patronul roman vrea ca soferul sa lucreze cu motorina lui ,si din pacate sunt soferi care accepta asta.
 8. Da si tu mai multe detali. Cum se lucreaza ,cum platesc.?
 9. Pai si ce reguli trebuie respectate in acest caz?
 10. Pai sti cum sunt patroni.Una vorbesc si alta fac.Asa un coleg de breasla spune situatia reala.Eu unul sunt patit cu Duvenbeck .
 11. Poate un coleg sa prezinte situatia actuala de la Dianthus? Grila de salarizare? Ce curse se efectueaza? Fac angajari si ma bate gandul sa merg la ei.Vreau sa stiu da sunt seriosi cu bani si daca iti asigura de lucru.
 12. Da mi o adresa de Facebook  sau e- mai nu mă lasă să încarc fisieresau whatsApp

 13. liviu.

  vaeco și invertor

  poti pune poze cu el ? Unde am putea sa ne intalnim?
 14. liviu.

  vaeco și invertor

  cat ceri pentru frigider?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.