Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

MariusTm

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

MariusTm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. preschimbati-va atestatele din timp ca astia is nesimtiti , am dat examenul si-am depus actele pentru noile atestate , pai marfa parca iese prima ,15 zile lucratoare , adr ul 3 saptamani si agabaritic chiar si 4 saptamani , asta mi-au spus la ghiseu , bataie de joc . mama doamne ce servicii de rahat si mai si platim pentru ele .
  2. fara a fii rautacios dar in prima instanta era vorba de aproape dublul kilometrilor pe care-i promiteti in postul 2, la 7 mii pe luna asa un calcula rapid mai bine esti sofer decat sa te legi la cap cu un ansamblu cap tractor .
  3. ai gasit ceva _ si eu caut dar nu gasesc o casa de expeditii care sa se lege la cap cu noi ...
  4. eventual stie cineva o casa de expeditii din TM care colaboreaza cu dubite 3,5 T ?
  5. Persoana Fizica Autorizata , Transport marfa cu microbuz WV Crafter de 3,5T , L= 4.7m / l= 1.75m / h= 2.05m , volum 18m3 , ofer factura pe loc , experienta in distributie , caut colaborare cu persoane fizice si juridice , firme de curierat , servicii diverse de transport , curse rapide , disponibil oricand , toate preturile se discuta in functie de situatie . Ofer si cer seriozitate maxima. Telefon 0736019708 , mail radulescu_marius_jr@yahoo.com
  6. MariusTm

    un mic ajutor

    am vazut de ceva vreme chiar si pe microbuze gen Sprinter , Crafter , puse o tablita in bara fata si spate de obicei culoare Gri , as vrea sa stiu ce reprezinta , cand e obligatorie , si de unde se elibereaza in baza a caror acte si ce bani in caz ca voi fii si eu nevoit de lege sa pun pe Crafterul meu , multumesc anticipat .
  7. da domnilor multumesc de clarificari atata cat se poate , stiam de legea aia prapadita care nu se stie daca o aplica si cum oricum curand trebuie sa ma decid in functie de ce vor face astia cu licentierea celor de 3,5t la banii de iveco daily gasesc mercedes atego in stare ff buna daca tot vor licente si ptr 3,5 t , atestate si card taho am doar cursul de coordonator mi-ar lipsii dar il rezolv si pe ala nu-i un hop.
  8. Vreau sa-mi deschid firma mea de transport ca sa fiu mai exact vreau sa-mi iau un iveco daily 35c12 nelamuririle mele sunt : Ce-ar fi mai bine sa-mi fac PFA sau SRL ? intreb asta pentru ca mai mult ca sigur am sa dau un avans pe masina iar restul in leasing si aici nu-mi sunt clare lucrurile . Pentru ca nu-mi trebuie licenta de transport ( cel putin momentan din ce abereaza astia ) trebuie sa am un angajat sau eu sa fac curs de Coordonator de Transport ? e obligatoriu sau nu am nevoie de coordonator ? Astept orice raspuns de la cineva care stie , multumesc anticipat .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.