Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ciccic7

Members
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ciccic7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. cred ca a r trebui topicul inchis ce a fost de spus s a spus cred domnilor admini
  2. sunt de acord cu paulica, am fost colegi el din bc eu bv, firma e ok dar ...... dumitru si nagler sunt miezul firmei tms global logistic ,apa trece pietrele raman salutari paulica din nl antwerpen,si lasa mergi pe drumul tau robert 100 multi din betie se trezesc dar din prostie nu si niciodata ca tine poate ,nu stiu ce a facut colegul darrrrrr..... ce traba au magarii de unde beau oile apa?ça el ca beceanu,cristi ca mugurel din bv rar soferi la firma asta ,eu pe wekeend fac ce vreau; e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune marele robert 100
  3. verhoek tms iasi nota 3 am muncit 3 luni si cred ca la puscarie iera mai lejer ,vezi la despre firme ,nu recomand
  4. bine ca esti tu slefuit , am scris cursiv vis a vis de jegurile de la tms iasi [verhoek] ,da ca deobicei ca si maimuta care atunci cand chiar nu are ce face esti tu cico 3504 nu ti mai desenez ca vad din com ca esti cel mai bun
  5. ce sa recitesc mit sau vrei si desene ?acesta e adevarul cursiv vis a vis de verhoek sau mai nou tms din iasi
  6. grija mare tepari din toate pozitiile ffffff multa munca, program 18 h service truck ff mari pretentii semiremorci cu decopertari panouri metalice ,slavie curata, impertinenta mai la toate descarcarile 1500 e total cu banii pe ro prafff bani opriti fara motiv depasiri de cantar cand faci romania etc dupa 3,5 luni mi au luat 750e merg in instanta ca am dovezii multe tot cmr xerox card amenzi inregistrari audio cu dispecerul dumitru si cu nagler nelu sef pe ro tot tacamul foto pe transics dupa mesaje ,nu recomand aceasta firma Mit: ciccic7, reciteste-ti mesajul si vezi ce intelegi din el.
  7. cat despre marius munteanu daca a gresit sa l judece organele conpetente nu voi
  8. mesaj sters te rog vezi cum vorbesti ,aici nu suntem la piata si nici in parcare,ai grija pe viitor te rog
  9. salutare colegi am lucrat la un neica nimeni da inca caut ceva serios chiar si in echipaj 0756541226 0744345033
  10. viorica nu am de lucru caut da vezi ca totul e praf coleg nu am vezi de afla ceva si vbm
  11. Salutare colegii sunt din Bacau 43 de ani atestate adr agabaritic cisterna b c d e , limba italiana,engleza ceva experienta internationala din 2002 si comunitate din 2011 toata europa si anglia , frig, prelata, single si echipaj ,sunt ok ca om , familist ,am lucrat la putine firme ca; transmec, unterer, dpd germania, euro express bacau, accept si echipaj tel 0754561226 0744345033 .Drumuri bune si banii la timp doamne ajuta.
  12. salutare colegi stie cineva de firma o.l. speditionwagon {frigo} am o oferta si poate aflu detalii sunt pe anglia ei.Pare ok ce am vbt da ceva poate aflu ceva de bine sau nu, asa cum angajatorii se intereseaza de noi normal si noi de ei.drumuri line si banii la timp sa aveti.
  13. firma e ok banii la timp dar miroslav si marcic dispeceri polonezi incearca sa ne faca viata mai grea atat
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.