Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

marius_s_82

Members
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marius_s_82

  1. Ieri am fost la vlase si mi-au confirmat ca nu voi mai primi cei 1000 de euro care zic ei ca mai aveam de luat si trebuia sa imi dau demisia din motive personale. Nu am semnat acea demisie, nu stiu daca am facut bine sau nu. Urmeaza sa fac o sesizare la ITM ialomita. Cum pot dovedi faptul ca am fost plecat pe comunitate? CMR-urile se iau in considerare sau cardul taho?
  2. Daca ne poti spune si ceva despre planul salarial, asigurari, cazare o sa fim recunoscatori. Multumesc anticipat.
  3. Va multumesc pentru sfaturi. Se pare ca mi sa oprit deja 1500 E, dupa ce se opreste viscolul o sa merg pana la firma sa vad ce rezolv.
  4. Eu nu am semnat si nu am cerut doua macarale, am cerut doar o masina sa ma tracteze cei de la vlase au zis sa ma descurc singur.
  5. Am si eu nevoie de ajutor in aceasta problema. Sa va povestesc ce sa intamplat. In Italia la granita cu Elvetia in parcarea la o firma am dat cu spatele incet dar di cauza vizibilitati foarte scazute, din neatentie, si din cauza unor repere gresite am bagat semiremorca in sant. Am cerut ajutorul celor de la firma care au fost draguti si au sunat la pompieri, am intrebat la firma cam cat ar costa aceasta interventie si au spus ca pana in 1000 de euro. Am zis asta este s-a intamplat o sa platesc. Dar se pare ca cei de la aceasta firma au mai anuntat si pe altcineva si una peste alta ma-m trezit cu doua macarale si o nota de plata de 5300 de euro. Ce am de facut in cazul asta ca nu am acesti bani iar firma la care sunt eu angajat adica VLASE INTERNATIONAL zice ca eu trebuie sa platesc. Dar ei nu trebuiau sa aibe asigurari care sa acopere aceste accidente? Daca era ceva mai grav ce faceam? Va rog din suflet ajutati-ma. Nu stiu ce sa fac.
  6. Si eu tot la 21:45 plec din gara de nord. Da un bip pe nr meu poate mergem impreuna.
  7. Mai pleaca cineva in seara asta spre Timisoara la Hartl trans ? Daca da sunati-ma la tel 0727847104 sa ne intalnim la tren.
  8. da trimite dosarul COMPLET la ei prin curier. Eu asa am facut si in seara asta plec spre Timisoara.
  9. Poti trimite dosarul prin curier ralid, eu asa am facut acum 2 sapt si astazi m-au sunat sa merg sambata la ei.
  10. Eu nu inteleg ce vrei sa spui. Sa nu mai incercam sa ne angajam la o firma care angajeaza soferi incepatori, care da o sansa celor cara vor sa invete aceasta meserie. Este normal ca un novice sa isi valorifice cea mai mica sansa si sa profite de ea. Daca stii tu alta solutie sau alt mod de a face intradevar experienta prin conducere nu prin stat la calculator pe Euro Truck Simulator 2 te rog sa ne impartasesti si noua. Piata munci din Romania ne ofera locuri de munca prost platite la aceleasi cerinte de experienta, pe langa magneti, masini in stare proasta, neintretinute si altele. Am lucrat la o firma din Romania unde stateam plecat cate doua saptamani prin tara, dormeam in masina adica in asazisul spatiu de dormit, daca se strica masina trebuia sa o repar singur, ca de am cunostinte de mecanica de ce sa mai plateasca mecanic, si multe altele la un salariu de nimic sub 2000 lei din care se cheltuiau pe cele necesare cel putin 400 lei.
  11. Am trimes si eu marti dosaru, inca nu m-au sunat, dar au trecut doar cateva zile. Am copie dosar pregatit sa il retrimit peste o saptamana si iar peste doua si tot asa.... Poate intrun final ma suna.
  12. Toate acele documente trebuiesc puse la posta la adresa de sus?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.