Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

stefanel1985

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

stefanel1985's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Fratilor, sa va spun cum sta treaba. La Hartl nu e rau. Aici inveti soferie, iei si cativa banuti, si doar trebuie sa cheltui niste bani ca sa-ti faci un dosar pe care oricum ar trebui sa-l faci daca vrei sa te angajezi mai devreme sau mai tarziu. Eu sunt proaspat la ei, de 3 sapt, nu am avut nici-o pila, nici-o raspa, nimic, fara sa cunosc pe nimeni, sunt din Iasi, deci va dati seama. Mi-am facut dosarul si pur si simplu am avut bafta ca intr-o sapt.m-au sunat. precizez ca in acea sapt.am trimis 2 dosare ca sa fiu sigur ca ajung. si cand am ajuns la firma, erau undeva la vreo 12 baieti, atatia au chemat atunci, insa va zic ca nu trebuie sa va descurajati, nici sa sunati insistent la ei. Un singur lucru e imp.pe care l-am sesizat eu- fa-ti dosarul corect si complet cu toate actele in regula ( aviz med-sig circ, psiho-sigur.circ, nu alte clinici private ca nu-s valabile, si toate celelalte, tahog, atestat marfuri si ce mai e scris in lista) si pur si simplu asteapta.E bine ca la aprox 2 sapt.sa le mai trimiti inca o data un dosar, ca nu te saracesti sa mai faci niste copii la acte, ca sa le mai improspatezi vraful de dosare care vin non-stop din toata tara. Sunt multi baitani care le mai dau si mesaje, ca de ce nu-i cheama inca, sau chestii de genul asta...oameni, nu faceti chestii de genul asta, ca veti astepta apoi mult si bine. Am un titular de treaba, ma inteleg cu omu, si incerc sa invat de la el, binenteles ca incercam sa ne suportam unul pe altul pt 2 luni intr-o cabina, dar asta tine mult de fiecare. Titularii de aici, tot de jos au pornit si ne inteleg pe noi cei fara exper. ca si ei au fost la fel candva, tot in firma asta. Banutul ti-l iei fara probleme, daca iti vezi de treaba si esti serios, sincer nu se ia nimeni de viata ta, ex: titularul meu are 2 ani aici, si n-a avut nici-o problema cu nimeni, vorba putina si treaba serioasa, oriunde o duci bine. Acum va scriu de la Calais-Franta, ca este net free in parcarea asta de langa vama, cunoscatorii stiu, si totodata vreau sa zic numai adevarul ca toti avem nevoie de un loc de munca, un inceput, si de banuti pentru supravietuire. Treaba e in felul urmator: la HARTL vin foarte multe dosare, si practic ei umbla la ele, doar cand e nevoie, adica aici se pleaca si se vine, cam asta-i mersu. Si pana la urma nu-i ceva rau, iti gasesti ceva mai bun, poti pleca fara probleme, ai acumulat ceva exper.eu zic ca tot e bine. Nu luati in seama comentarii rautacioase, de la unii si de la altii, care poate nici n-au vazut cum e, si vb aiurea, ca mancatori sunt garla. Baieti, aici nu sunt dinozauri care musca din oameni, sunt colegi care muncesc si castiga cu greu un banut. Ce sa va mai zic, ma bag la somnic ca la 03.00 plecam spre Anglia la desc. si e drum lung. Sa dea D-zeu sa le fie la toti bine, si fiecare sa inceapa de undeva cu bine. Drumuri faine sa aveti.
  2. Sunt incepator. am calarit 7,5 tone si pe tot felul de auto, as vrea sa-mi gasesc pe TIR. Daca se mai fac intruniri pentru gasire loc de munca, merg si eu. Iasi. 0748.087.505
  3. sunt din Iasi, si am trimis dosarul chiar azi, cred ca maine ajunge. alin.cosmin901 da-mi si mie un nr. de tel, poate mergem incolo. si sa te intreb cateva chestii.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.